Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqute, bet juk ne per vieną dieną tie visi bambekliai pasitaikė. 

Atsakyti

nu gal bet aš per visą gyvenimą tiek nesu sutikusi, nu aš jaunesnė aišku...

būna kažkoks žmogus, kuriam pabambėjimo nuotaika, nu o kam nebūna, va tas pats užkalnis bamba kiekvienam savo straipsny skaityk, bet tai kad nuo vieno kažko kažkada įsižeidei ar pabambėjai dar netampi automatiškai jau bambekliu įsižeidėliu ant visai ane?

O tų tikrųjų kokius 2 esu sutikus, įsižeidėlių iš vis nepažįstu. sekasi man  gyvenime  :D​ 

Atsakyti

O aš jaučiu antipatiją jam  :oh: turbūt biolaukai nesutampa  :lol: net straipsniai nesiskaito, labai daug negatyvo  :B 

Atsakyti

taip norėju megzt..parlėkiau namo ir nebenoriu, tai gal ir nebemegzt, rankas pailsint prie kompanijos, ale tuoj vidinis neramus padaras ims zyzt ką čia laiką tuščiai leidžiu, kiek numegzčiau per vakarą  :D​ 

Atsakyti

Išardžiau savo mohera ir galvoju ar iš naujo megzt, ar ką nors kito imti  :hmm: 

Atsakyti

Ingriga - užjaučiu  :4u: . Ardyt, tai ardyt, bet gi dar moherą...

Kažko mano nuomonė su qqutės labai sutampa ir apie Užkalnį, ir apie bambeklius :). Taikliau ir nepasakysiu. Man atrodo, toks tokius pritraukia. Mano kely kažkaip visi faini, geri žmonės, o jeigu koks nepatinkantis pasitaiko, tai apeinu ir nekreipiu dėmesio. Kartais netgi mėgstu nepatenkintus klientus, įdomu stebėti, kaip jie atsileidžia, jeigu kaip su žmogumi profesionaliai bendrauji.

Limit, aš irgi vis dažniau praktikuoju gerų žodžių sakymą. Jie gi nieko nekainuoja. Pagalvoju, kaip man patinka, ypač netikėti padrąsinimai ar šiaip geri žodžiai, taip ir kitiems gal malonu. Neseniai įsidrąsinau pagirti valytoją, kad gražiai laiptinę valo. Nauja. Nes senoji taip "valydavo", kad foto Rasų valdai siunčiau.

Antakalnio poliklinika taip techniškai susitvarkius, kad oho - afigienai tiesiog. O mano jaunuoliui jaunatvinė osteochondrozė :). Nieko baisaus, išsigūglinau, nes yra ir dar kitas žodis, kad būna aktyviems paaugliams vyrukams. Prigrasė gerti vit D būtinai (pirma išsitirti), neleido žaisti futbolo 2-3  savaites ir prigąsdino jaunuolį, kad augs virš 2 metrų ir koja dar bent pora numerių :). O dabar nešioja 46... Bet taip fainai kalbėjo, kad išėjom abu linksmi. Pėdos sakė rodo tokį augimą, kaip lėliuko :). Žodžiu, ilgakojis, ilgarankis paaugliukas :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 spalio 2020 - 17:00

Užkalnį mėgti sudėtinga :D Ir rašo jis šaržuotai ir provokuojančiai. Is tų visų tipų įsižeidėlių turbūt nebuvo sutikęs. Bet atsidarai komentarus po bet kokiu straipsniu ar forume kokiam ir būtinai tokių rasi. O realiam gyvenime dauguma užsislaptinę :D 

Man dabar tas mano įdėtas šalis neišeina iš galvos :wub: Bet net neįsivaizduoju, kaip jis megztas :blink:​ 

Atsakyti

Man kaip Nitei sunku ir gerą žodį išspaust.

Pagalvoju pasižaviu tyliai. Gera žmogaus savybė mokėt gerus dalkus sakyt, padėkot už ką nors, pagirt. Žinau gi pati sabo kailiu kad smsgu girdėt būna

Atsakyti

Liniuka va va, mintyse tai daug kas paburba ir paįsižeidinėja, o parodo daugiausia kokie delfi komentatoriai. Aš ten į tuos komentarus nelendu tai ir nežinau jei kas nepatransliuoja.

Atsakyti

Šalis tai ko gero tuo brioche ar ne?

Pagalvojau šiandien kad jau reikia išpakuit žieminius megztinius gal

Atsakyti

vaikis gavo informatikos užduotį nu žinokit žiūriu žiūriu niekaip neduorantu ką ir kaip ten padaryt  :hmm:​ vaikis irgi

Atsakyti

Šalis brioche, esmę siūlai sudaro spalvoti :).

Atsakyti