Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tikrai yra gerų, protingų ir malonių žmonių, bet skaityt apie juos nuobodu  :D nu kokio įdomumo būtų knyga, jei visi veikėjai būtų tik teigiami  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha bet jei visi neigiami tai irgi nesinori skaityt bent man :) kažkokia pusiausvyra turi būt gi :) Ir ačiū dievui gyvenimas ne knyga :) man ramiau megzt kai tų blogiečių aplink nesitrainioja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 spalio 2020 - 19:58

Kaip tai visi neigiami  :blink: O autorius ir skaitytojas  :lol:​ 

Atsakyti

vistiek sunku ypač kai supranti kad tu ir autorius tik 2 geriečiai.

Iš kitos pusės aš tada pradedu galvot kad gal rožinius akinius nusiimt reikėtų o taip nedinori tų juodų...nejučia matydamas vien juodulius imi ir virsti tuo pačiu ant viso pasaulio įsižeidusiu bambekliu. Kaip autorius :)

Atsakyti

Žinot taip ne į temą, bet kas man sektoj patinka? Kad gali taip pafilosofuot, papilstyt iš tuščio į kiaurą ir joks Kindziulis priėjęs netaria kad gal per daug giliniesi arba ko čia ginčyjatės.

Atsakyti

Tarp rožinių ir juodų yra visa vaivorykštė  :D tikrai galima išsirinkti tinkamą spalvą arba vaivorykštiniais puoštis  :D​ 

Atsakyti

Hi, 

Einu paskaitysiu straipsnį, apie kokkis bambeklius kalbat...

Bet sau jau neprisitaikysiu :D  nes jus paskaičiau

o gerus žodžius paskutiniu metu stengiuosi praktikuoti. Va, po masažo, anglų sunkiai, bet paprašiau administratorės kad perduotų masažistei, kokia ji faina ir kaip man patiko.

į banką skambinau su reikalais, gal nelabai noriai, bet pagelbėjo man, perskambino, tai gale pagyriau, kad ji maloni ir paslaugi. Manau, kad kitam klientui ji dar su didesniu noru pagelbės.

Dėl to, kad gražiai atrodo, dar nesigauna svetimama žmogui pasakyt :D , bet matyt išdrįsiu :D kažkada jau greit. Savam -galiu. Jei negražiai, bandau ne abstrakčiai, o konkrečiai kokią nors veitą nurodyt ir paaiškint, kas joje man nepatinka. Pvz, per tamsiai, per šviesiai, kojos atrodo per plonos prie tokio viršaus, netinka batai, šukuosena, ir t.t. ir pan.

Dėl to kad kūda ar stora, turbūt vistik į akis niekada...bet tai nereiškia, kad taip negalvosiu...

Atsakyti

Katuk o jei neklausia dėl atrodymo vistiek nusprendi pareikšt kad per šviesiai ar per tamsiai? Dėl stora ar kūda tai nu reik tikėtis žmogus turi veidrodį...žino. Bet aš jei žmogų pažįstu nebematau jo sudėjimo, nebent gali kilt mintis kad rūbą per mažą apsivilko :) O kai durnai kai pastato į tokią padėtį kai ima klausinėt nu kaaip ar gražu. Matai kad žmogui patinka gi o man negražu. O meluot nesigauna. Tada jau kažką išmykiu kad nu ne mano skonio šitas tai aš nieko čia nesuprantu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 spalio 2020 - 20:29

Nite kokia jau ten vaiivorykštė kai viskas taip juodai nupiešta...

Atsakyti

qqte, 08 Spa 2020 - 20:23, parašė: Katuk o jei neklausia dėl atrodymo vistiek nusprendi pareikšt kad per šviesiai ar per tamsiai?

Nea. Jei neklausia, tai ne mano reikalas :D Nors negaliu taip tvirtai sakyti, esu jau prie tų pakvakusių senučių, kurios geriau žino, kaip turi atrodyt. Tik SAVIEMS. Sveitimi yr man svetimi, aš su jais pirma kalbos neužvedu apskritai.

Perskaičiau straipsnį. Tokių žmonių melejonai. Ypač internete. Komentatoriai. Aš paskaitau komentarus. Praktiškia 90 proc. komentarų tokie. Dažniausiai net nepaskaičius esmės, o vien dėl antraštės. Tik vis galvoju, kada aš neteksiu pakantumo ir pati nepakornentuosiu :D iškeikdama tokius įsižeidėlius :lol: tikiuosi, labai tikiuosi, kad ta diena neateis. O jei pastebėsit taip darant-prašau-parodykit man šitą postą :lol:

Esu tarp kitko čia RF mačiusi ir viešai tokių įsižeidėlių :bigsmile: nepažįstamų.

Kas dar :hmm: Mano akiniai geltoni, jeigu ką. Žiauriai smagi spalva. Labai nuotaiką pakelia. Net niūrią dieną viskas saule nušvinta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 08 spalio 2020 - 20:41

Jei negražiai, bandau ne abstrakčiai, o konkrečiai kokią nors veitą nurodyt ir paaiškint, kas joje man nepatinka. Pvz, per tamsiai, per šviesiai, kojos atrodo per plonos prie tokio viršaus, netinka batai, šukuosena, ir t.t. ir pan.

Nereikia niekam aiškint, kas ir kodėl tau negražu. Negražu ir tylėk. Nebent tavęs konkrečiai klausia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nite kokia jau ten vaiivorykštė kai viskas taip juodai nupiešta...

Nenorėjau įstumt į tamsiąją pusę  :ax: tiesiog man tokio tipo straipsniai parodo kaip nereik elgtis, padeda išsilaikyti gerųjų pusėj  :mirksiukas:​ 

Atsakyti