OI, Katuk, nusikvatojau prie kompo
. Smagu, kad sveika gyva ir linksma nuvairavai
. Man jau šiandien penktadienis, ryt dar vienas toks sunkus penktadienis, kaip laukiu savaitgalio, seniai taip nelaukiau. Ir noriu gulėt, tingėt ir gal pagaliau pavyks pamegzt. Vakar neturėjau daug jėgų youtube, dar su Qqute pasikonsultavau naktį, pradėjau, bet vis tiek kažkokį kreivą metodą pasirinkau itališkam akių uždėjimui
arba nedažiūrėjau iki galo. Pradžia kaip ir gera, bet tęsinys neaiškus, gal kokį pamandrintą pasiirinkau... Nu kaip naktį gali skirti laiko tiem filmukam po keliolika min. Nelaiko mano nervai
. Jeigu turit kokį patikrintą ir TRUMPĄ filmuką itališkam akių uždėjimui, būsiu labai dėkinga. TIkrai metų pradžioj buvau radusi pati, bet beviltiškai erzina mane tie visi per ilgi video lėta šneka ir pan.
Nereikia niekam aiškint, kas ir kodėl tau negražu. Negražu ir tylėk. Nebent tavęs konkrečiai klausia
Tai ir sakau, kad tik saviems ir kai klausia. dažniausiai klausimas skamba-na, kaip atrodau? Tai ir pasakau, bet tik įvertinusi, kaip žmogus nusiteikęs. Jei iš akių matos, kad nori tik pagyrų, tai tai ir gauna
O svetimi taigi net neklausia kaip atrodo
ar klausia
nu tada iš manęs išgirs tik -puikiai!
oj katuk nu nereikia ir sakai kai neklausia ir tegu mes jau ir savos bet vistiek
ar mezginiai su savo spalvom į atrodymo kategoriją nepapuola?
oj katuk nu nereikia ir sakai kai neklausia ir tegu mes jau ir savos bet vistiek
ar mezginiai su savo spalvom į atrodymo kategoriją nepapuola?
Oi nia. Šita vieta tai kaip klausimas. Jeigu žmogus nenori jokių komentarų, taip ir parašo. Pamenat, Šarangė taip rašydavo..
Ar tu apie tą liemenę šiandieninę
tai aš jai ir nesakiau nieko
ne, aš pvz apie rankoves arba ar apie tai kad ta spalva mumi kam nors netinka
bet kai šiandien redaguot sunkiai leidžia, vis klaidas mėto
ne, aš pvz apie rankoves arba ar apie tai kad ta spalva mumi kam nors netinka
Ne ne. Negali būt, kad taip rašiau.
Visada rašau, kad man nepatinka, kad aš tokios spalvos nemėgstu. Dėl rankovių, tai irgi, kad man nepatinka proporcijos, o ne kad kažkam netinka. Na gal kaip nors galėjau parašyt, kad nekaip atrodo ar panašiai. Ir visada paaiškinu konkrečiau, dėl ko man taip atrodo. Bet dėl tikimo, tai kažin ar aš stilistas.
Aš turbūt labiau matematiškai žiūriu ![]()
Aa, nu tada gerai
Pamezgiau tėčio megztinį pamatavau ant mb, nervuoja tos raukšlės prie pogono, tai praskalbiau. Reikėjo paprastą reglaną megzt
Aa, nu tada gerai
Pamezgiau tėčio megztinį pamatavau ant mb, nervuoja tos raukšlės prie pogono, tai praskalbiau. Reikėjo paprastą reglaną megzt
O ką-nespėsi? Jei iš naujo pradėt?
Spėčiau, dar daugiau nei mėnuo.Bet užsispyriau gi. Nu nieko važiuosiu savaitgalį tai nukosèsiu kokį megztuką pamatavimui
Sveikos dizainerės ir tiesos nutylėtojos, sakytojos🤣
Tiesą galima sakyti,,jei reikia, o jei ne, tai sau pasilaikyt. Taip butu teisinga,,bet juk negyvenam tobulam pasauly, nesusilaikom prišnekam.
Turiu aš personą, ačiū D jau nesimatom,,bet ji sugeba paskambinti ir vistiek kažką prikomentuoti.
Paskutinis pokalbis buvo itin nemalonus pabaigoje, nes ji pasirodo žino apie viską geriau nei aš net apie mano seksą.
Bet da ladna.
Dėl tinka netinka, man seniau viskas buvo aiškiau. Kai taip tos mados tendencijos keičiasi kas buvo baisu dabar grožis dideliausias. Yra žinoma saugi klasika,,bet labai kritikuot jau negali nes gal tai wauuu,,pagal naujus standartus
Kad ir ant golfos pakabukai ir ne po viena
Sukištas į kelnes megztinis
Oversize rūbai nu prieš 5 metus būtum smarkiai į lankas prašovus su tokiu stiliuku, o dabar gražuolų gražuola😎
Vakar perskaičiau stilistės patarimus ir Eureka.
Padirodo geriausi marškiniai yra vyrų skyriuje,,kur jei nepirksi slimfit bus net oversize ir ant bangos, tik pečių liniją reik žiūrėt.
Oversais tai ne per dideli,,pečiai turi būti vietoje. Ir.......ir pasirodo džinsus dauguma,stilisčių reklaminių modelių dėvi vyriškus.
Eisiu...trampampam.
Nes vyriškų mačiau gražių spalvų, tinkamo tvirtumo,,tik nezinia kaip siuvimas.
Labas rytas
taaip gerai miegojau nu bet taaaip sunkiai kėliausi ![]()
Ingriduška jei pasimatuosi vyriškus džinsus papasakok ar tiks, nes esu girdėjus šitą dalyką bet nelabai įsivaizduoju kaip tie vyriški džinsai ant tokios moteriškos figūros atrodo, man net moteriški boyfriendai jau nelabai patogūs, kur nereikia atvėpę, o per užpakalį per daug aptempti, gal reiktų aišku didesnio dydžio nu bet tada jau joks diržas nelaikys tokio liemens koks ten susigarankščiuos ![]()
apie marškinius iš vyrų skyriaus-atradau spintoj pas MB nenešiojamus jo baltus, gal mažoki buvo ar šiaip nenešiojo...nu galvoju jėga
aha ėmė ir susitvarkė-atsidarau spintą, kur marškiniai?Sako išmečiau
naujus praktiškai gerus marškinius nu,
aš būč prie naujų džinsų nešiojus su nauja liemene ![]()