Tik jau nesitikėkit, kad vyriškus džinsus bus lengviau išsirinkt
teks išsimatuot tokius pat kalnus kaip ir moteriškų
o kas ten žino, gal iš pirmo karto pataikys ![]()
o kas ten žino, gal iš pirmo karto pataikys
Taip ir nenusiėmei rožinių akinių
Nea, lai būna, blondinėms rožinė tinka ![]()
nu aš pvz MB nesunkiai džinsus išrenku, jei yra iš ko
nešioja paskui sunešiot negali, va jau mielai naujus išrinkčiau, mažesnius bet tai kai kas pas mus skrudžas
(aišku kad ne aš)
Džinsų skrudžas išmetė marškinius
Nu jis gi nenešioooja
ir nesiruošė nešiot. Jis dar ir vietos skrudžas ![]()
Nea, lai būna, blondinėms rožinė tinka
Dar vienas stereotipas
Gal.tik natūralioms blondėms?
nes man tai žiauriai netinka
Labas
Kaip sunku... apniukę šitam pajūry kaip kokią žiemą. Akių praplėšt negaliu.
Ingriduska-tą patį straipsnį skaitėm
Bet su ta mada... man jaunystėj mėgstamiausi megztiniai buvo tėčio. Džinsus pirkdavau padėvėtus, tikrai neatpažindavau, kokios jie ten lyties, tik pagal užsegimą. Tai geriausi jo-vyriški. Bet aš neturiu išreikštos talijos, ir biškiuką tų vyriškų klyniuką kitaip siuva.
Dukra irgi dažnai tėčio marškinėlius ir megztinius nešioja.
bEt kad eit specialiai
į vyriškus. Man atrodo dabar dažnai atvirkščiai
dažnai pamatysi ant jaunuolio kaip ir moteriško kirpimo džinsus
Pasimatavau savo vyro,
Puikiai, tiktų bet per dideli
Dar vienas stereotipas
Gal.tik natūralioms blondėms?
nes man tai žiauriai netinka
Labas
Kaip sunku... apniukę šitam pajūry kaip kokią žiemą. Akių praplėšt negaliu.
tai nuo rožinės atspalvio priklauso. tiesiog tu saviškio neatradai dar ![]()
man sunku šiandien ir be pajūrio, per mažai miegu šią savaitę-keltis prieš 6, o miegot po 12 tik nueinu, nu pati kalta. tai jau susikaupė
dabar man irgi užsireikėjo vyro džinsus pasimatuot ![]()
Sveikos,
nu aš savo vyro džinsų tai nesimatuosiu, fui
. Aš kažkaip ir moteriškų man tinkamų randu. Bet kadangi kalbam visą savaitę apie džinsus, tai užsimaniau ir dar. Ogmios mieste šį savaitgalį Džinsų reidas, akcijos kažkokios. Gal reikės pasidairyti. Nors šiaip man piniginės reikia. Bet labai nenoriu senosios atsisakyti, daug metų ir nešiočiau dar daug, bet užtrauktukas sudurniavo ir išbyra dabar visos "kapeikos", taip ir vaikščioju pusiau atsegta
. Vis pamirštu vyrui paduoti, kad pažiūrėtų, gal eina kaip sutaisyti. Rankinuko (kur Kerpena siuvo pamušalą) irgi užtrauktukas nuėjo...
kadangi žadintuvą užsistačiau anskčiau, apie 6.30, tai ta proga pabudau prieš 5
. ir man dažniausiai taip, jau iš vakaro užvaldo nerimas, kad tik viską spėčiau. Ir bac - nebemiegu. Vakare paskui vegetuoju - eiti miegoti apie 9 dar anksti, o nieko daryti jau nebegaliu...
aš tai jau žvengiau kad pradėjau džinsus kolekcionuot
turiu žydrus mum jeans, baltus boyfriendus, klasikinius mėlynus girfriend ir grafito spalvos skiny :0 dabar teoriškai reikėtų kokių tamsiai mėlynų kliošų bet kai aukštakulnių nenešioju visai jau tai kliošų irgi vengiu, o va tamsiai mėlynų norėč
ai dar turiu 2 poras naminių ir vienus tokius pusėtinus juodus kurie buvo iš visų brangiausi ir prasčiausios kokybės užtatai a la firminiai