Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turi jie tų biuliotenių. Noro paieškot išeičių neturi. Ne su arkliais ir ne su vežimais iki kitos apygardos pavažiuoti reiktų, kad biuliotenių atsivežti. Gyvenam technologijų amžiuje, o ne akmens.

Katuk, čia kraujyje. :) Mano senelis savanoris buvo, tai, matomai, nuo to genuose ir pas mane, ir pas brolį.

O samoningumo dar mūsų visuomenėje labai trūksta. Ypač jaunimui reikia paaiškinti kodėl jie turi balsuoti. Kai balsuot ateis 80 proc. rinkėjų, tada galėsime apie samoningą visuomenę kalbėti. Kvietimas, apskritai, balsuoti dar nėra į BK įtrauktas. Tikiuosi, iki tokio lygio mūsų šalis nenusiris.

Ne su arkliais ir vežimais ir tai mergaitei galima buvo nuvažiuoti. Ar ta mergaitė lauks valandžiukę, kol subėgios komisijos narys būtent jos apygardos biuletenio?

Tai kad visi puikiai žino, kodėl jaunimas neina balsuoti. Bet kartojimas ke :B lis kart per dieną-eik eik eik, kažin ar veiksmingas, ypač jaunimui.

Eiliniam jaunimėliui gal greičiau suveikia koks nors netiesioginis pažadas legalizuoti žolytę :D 

Nekalbu apie Vilnių,  Kauną etc. Nuvažiuokit į kokias nos Eišiškes ar Liudvinavą pvz. Ir ten paagituokit.

Atsakyti

Restar gaila piršto,,labai panašus kelias į mano.

Lace superinis, tinkantis dukrai ir net šiek tiek nuotykinis gavosi megztinis.

Atsakyti

Jurgitak taigi kalba apie vienmadantes eina. Ar čia dabar kiekviena apygarda visos LT biuletenius turi turėt? Kandidatai tai skirtingi jei ką. Aš šitą klausimą aiškinausi nes mano tėtis metai iš metų komisijose pirmininku dalyvauja. Tai va ir pasitikslinau. Paaiškino kodėl negaliu. Aišku būč norėjus ten pas jį kaime pabalsuot :)  Vat neleido

Atsakyti

Katuk, jei šioje temoje tu būtum viena, žinoma, kad nerašyčiau, nes žinau, kad esi samoninga. Bet čia yra ir pakabukų, tikiuosi, ne tik Katukas. O gal kuri, užsiimdama ūkio darbais, tiesiog, užmiršo, kad šiandien yra ta diena, kai reikia balsuoti.

O mergaitė iš Vilniaus iki Šiaulių nelabai suvažinės. Tuo labiau, kad aktyvumas nėra toks, kad truktų biuliotenių.

Atsakyti

Qqte, o kodėl daugiamandatėje neleist balsuoti, kai žmogus toje apygardoje gyvena, o ne svečiuojasi? Vilniuj tai labai aktualu, žinant, kiek čia gyvena studentų.

Pavyzdžiui, šiemet mes jokio informacinio lapelio negavom, kur yra mūsų apylinkė. Ėjom į tą pačią kaip visada. Gerai, kad nepakeitė ribų, tai pataikėm. Ok, čia gyvenam jau 15 metų, tai žinom, kur eiti. Ką daryti tiems, kurie tik pernai ar šiemet įsikraustė? Yra tokių, kurie paklaus kaimynų, bet yra ir tokių, kurie bus pasimętę ir nieko nedarys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 11 spalio 2020 - 16:36

Buvau balsuot. Pataikiau geru laiku, tik du žmonės buvo prieš mane. Nors galvojau iš pradžių anksčiau eit bet vyras tokiu keistu laiku pietus pagamino.

Nors nežinia kada  ir kaip ten eilės susidaro. Vyras su pora vaikų važiavo ryte balsuot, aš dar iš dušo šlapia galva buvau. Tai sakė  irgi didelės eilės jiems nebuvo,m o prie kitos mokyklos žmonės net lauke stovėjo.  O kai aš buvo prie kito apylinklės kitame koridoriuje nemaža eilė buvo.

Bendradarbė buvo išankstiniam balsavime, tai sakė virš valandos lietuje prastovėjo Lukiškių aikštėj.

Atsakyti

Qqte, o kodėl daugiamandatėje neleist balsuoti?

Aš siūlau tau kitus rinkimus įsirašyt į komisiją :D 

Mergaitė iš Šiaulių turbūt ne šiandien į Vilnių atvažiavo, kad prabalsuot. Čia vat tos šių metų agitacijos pasekmė-eikit bele kaip ir bele kur, svarbu eikit :D  bet mergaitei nieks nepaaiškino, kad bent jau kokį trečiadienį tada ateitų....

Atsakyti

O :bigsmile: ir kas čia sakė, kad nesutinka įsižeidėlių, kuriems visi nori pakenkt  :lol: 

Atsakyti

Nepasisakau apie savo  kūniškus reikalus, nepasisakysiu ir apie politines pažiūras :smartass:

Atsakyti

Kerpena, mano apylinkėje eilė tik lauke buvo, nes į mokyklos patalpas įleido po kelis žmones, tai apgaulingai atrodė, kad didelė eilė. Ištiesų, net greičiau prabalsavom, nei ankstesniais metais.

Katuk, šiemet norėjau į stebėtojus įsirašyti, bet tai buvo nesuderinama su mano darbo krūviu. Kai išeisiu į pensiją, tada dalyvausiu ir komisijoje. :)

Atsakyti

Galų gale pasiekiau pažastis :wacko: smagūs tie tokie paprasti (bet neprasti) megztiniai, bet jau kaukt norisi nuo to vienodumo  :wacko: 

Atsakyti

Pas mus eilės nebuvo, viskas greitai. Informacinis lapelis kokioje apygardoje turim balsuoti buvo pašto dėžutėje. 

Per prievartą eiti balsuoti kad tik nueiti net nežinant kur ir ko..tai gal geriau nereikia. Nes žmogus norintis ir žinantis ką daro pasidomės gal ir pabalsuos ne bele už ką

Atsakyti