Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, buvo išankstinis kitų apygardų gyventojams. 

Tvarka turi būti ir prieš ir po rinkimų ir per. 

Jurgitak labai iniciatyvi :D  ir arši.

Aš turėčiau pati būt sąmoninga, nes kitaip jau kvepia truputuką kriminalu šitoks spaudimas. Nesvarbu, koks jo tikslas.

MB labai mane kamantinėjo, už ką aš balsavau.  :D tai man irgi šiek tiek pikta, nu nes mano nuomonė yra mano, o balsavimas kaip ir slaptas. Ir demokratija pas mus, ar ne :hmm:​ 

Atsakyti

Nu tai neturi jie kitų apygardų biuletenių tai kaip gali leist?iš kur tuos biuletenius išpaišys. O savo apygardos bet kurioj apylinkėj gali. 

Mes dar nebalsavom- važiuojam iš kaimo ir eisim.

Atsakyti

Mes savaitgalį sodyboje dviese leidom. ❤ Obelį pasodinom, aš knygą prarijau, vyras medžius pjovė. 🥰 netikėtai turiu ką parodyti. 😊 Spalva - baisi kaip karas... 😱 - taip pagalvojau praplėšusi siuntinį. Kai pirkau, savo ekrane mačiau gražią turkio spalvą. 😕 susiviliojau puikia siūlų sudėtim - 40% šilkas, 60% mochera. Gal metus tą nemažą babinaitę stumdžiau pirmyn atgal - išmesti mezgėjiška prigimtis neleido, o ką mors megzti iš tokios negražios spalvos rankos nekilo. 🙄 pridėjau prie kojininio siūlo megzdama kojines - tai pasirodo dar ir žiauriai dažė rankas. 😕 Ir šią savaitę pasiryžau duoti tiems siūlams paskutinį šansą kažkuo tapti. 🧶 man išmesti nepavykusį mezginį kažkaip gerokai lengviau nei siūlų babiną. 😊 greitai apsiskaičiavau, per kokias tris valandas nubrūžinau (mašina), dar porą valandų siuvau. Tada atėjo baisioji dalis - įmerkiau megztinį į verdantį (!!!) vandenį su citrinos rūgštim, kad spalvą užfiksuoti. 😎 Ir štai rezultatas - dukra baisiai džiaugiasi netikėtu megztuku, sakė, kad spalva tiesiog puiki, kaip apsirengė, taip ir išvažiavo su megztuku. ❤

Pridėta:

Atsakyti

Labutis,

Mes vis da.gyvename tobulai smagiam savaitgaly.

Vakar laivas

Šiandien Pečiorų lavra.

Net į uolas,išdrįsau su savo klaustrofobija įlįsti.

Oras,tobulasis barhato, aksomo pilnas, pilnas gelsvėjančio rudens.

Atsakyti

Lace-bet tikrai graži spalva, ypač dukrai tinka :bigsmile: 

O citrina ir verdantis vanduo savo darbą atliko?

Atsakyti

Neklausykit Lace :bigsmile: spalva graži  :bigsmile: bet jei žinotumėt kokio fainumo tas mezginys (čiupinėjau mėginuką), tai būtų išvis dzin kokios jis spalvos  :D 

Atsakyti

Lace, ar spalva užsifiksavo?

Atsakyti

Turi jie tų biuliotenių. Noro paieškot išeičių neturi. Ne su arkliais ir ne su vežimais iki kitos apygardos pavažiuoti reiktų, kad biuliotenių atsivežti. Gyvenam technologijų amžiuje, o ne akmens.

Katuk, čia kraujyje. :) Mano senelis savanoris buvo, tai, matomai, nuo to genuose ir pas mane, ir pas brolį.

O samoningumo dar mūsų visuomenėje labai trūksta. Ypač jaunimui reikia paaiškinti kodėl jie turi balsuoti. Kai balsuot ateis 80 proc. rinkėjų, tada galėsime apie samoningą visuomenę kalbėti. Kvietimas, apskritai, balsuoti dar nėra į BK įtrauktas. Tikiuosi, iki tokio lygio mūsų šalis nenusiris.

Atsakyti

Irgi pritarsiu, kad Lace megztelio spalva - labai graži.

Atsakyti

Vincis man iš viso patarė tà megztuką pavirti pusvalandį. 😎 pabijojau, tik įmerkiaį užvirintą ir palikau gerai valandai. Atrodo padėjo. 🤔

Atsakyti

Aš tai žinokit nesuprantu šito fenomeno - be jokio  konfūzo dalinamės naujienomis apie savo kūno išskyras ar kita ne mažiau asmenine informacija, o balsavimo pasirinkimas staiga tampa tokia intymia paslaptim, kurią reikia net nuo savo artimiausių žmonių slėpti. 🤔

Balsavau dar trečiadienį už Ingridą Šimonytę ir konservatorius. 😎

Atsakyti

Aš tai žinokit nesuprantu šito fenomeno - be jokio  konfūzo dalinamės naujienomis apie savo kūno išskyras ar kita ne mažiau asmenine informacija, o balsavimo pasirinkimas staiga tampa tokia intymia paslaptim, kurią reikia net nuo savo artimiausių žmonių slėpti. 🤔

Balsavau dar trečiadienį už Ingridą Šimonytę ir konservatorius. 😎

Na, naujienomis dalinamės savo noru. O čia labiau sakyčiau prievarta. 

Man gal labiau nepatinka, kai pradeda komentuot mano pasirinkimą. 

O dėl agitacijos eiti/neiti-valio. Bet kai man kelis kart per dieną sako, kad tu pasirink tą ar aną, pradedu pykti. Nes tai kaip ir nepasitikėjimas manim. Ir gal.net iš to piktumo padarysiu priešingai :D​ 

Agituot būti aktyviems, vertėtų ten,  kur jis ypač mažas. Nes dabar man atrodo, kad ši agitacija nepasiekai tų, kuriems to reikėtų

Atsakyti