Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš jau vakar prabalsavau.  :rolleyes:  ramu.

Ką veikiau? Nieko rimto. Pasivaikščiojau, parsinešiau visokių skanumynų iš turgaus Batai nutrynė, apsirengus per šiltai :cry2:  nu tai kažkaip jokio džiaugsmo

Pagaminau makaronus su a la bolonijos padažu (skaniai :rolleyes: ) iškepiau obuolių pyragą. Ir dabar mezgu su nauju serialu. Keeping Faith. Toks visai nieko, tipo detektyvinis, bet daug šeimyninės ir asmeninės dramos.

Buvau užsukus į kažkokią drabužių pardę, tai žinokit pilna megztų kelnių :D  ot mada atėjo...

Atsakyti

Swapas Šarangės atminimui:

1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)

2. Restar

3. Kerpena

4. Šilingė

5. žuviukas

6. Saulemeile

Atsakyti

Katuk- sia davaite ir as koja pritryniai, tai pusle taip negražiai gyja, kad suprantu dar ir dabar tave taip labai labai :) te baliona :4u: 

mezgu kuseneta- tipo 26 cm reik pamegzt, bet jauciu kad daugiau reiks kad ne tuk yodega dengtu, bet ir siaip kaip suknele atrodytu.

drakius beje sia savaite papirko merino tvido violetinio.... ir megzteli jau sugalvojo :) bet reik kišenėtą damušti ir geltona megztuka lapuotį pasigaminti :)

Atsakyti

Saulemeile dabar vadinasi faraway
O kodėl ji pati neužsirašo?

Paskutiniu metu  labai be kokios nuotaikos esu...

Šiandien va ką padariau. Turbūt keli metai ruošiausi atsinaujint, buvo jau baisi senoji.

Priedas  IMG_20201010_231537.jpg   188,9KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos. O man kažkodėl irgi  pirma mintis būna... Saulemeile, dabartinio Niko net neprisimenu. 

Aš su savo govada visą ryta ruošiausi į keturmetes balių, per balių pravirkavo panelyte, tai nei pailsėjus, nei pabendravus, galų gale ir alkana sukisau visus į mašiną...  O tokie naudingi žmonės buvo... Daug žinių turintys, įdomiai kalbantys.

Atsakyti

Taip su kabliu mezgiau, valandos tik lekia, reikia avryt miegot. Bet taip sunku sustoti, mezgu kaip išbadėjus :D.

Atsakyti

Pabalsavom. Davėme šansą jaunimui.

Megzt kablys, tai po truputį vis virbalus paimu. 

Atsakyti

as vakar sode per lietu irgi mezgiau :)  siltoj, peciumi pakurentoje trobeleje :D vakare persilta paliko, tai ejom pavakarot i terasa. Ir cia gelbejo  megztas  paltukas, katra nusitrumpinau iki  puses slaunu. jetau kaip   jaukiai  pasedejom lempa isijunge ir  ziuredami  kaip i ja skrendantys  vabaliuksciai, atrodo kaip liepsnojantys... kaip degancios mazos fejos :D bandem  filmuot, bet  cia jau pamatyt reikia,  nufilmavus visai ne tas :)  Dukra galvojo, kad cia jonvabaliai  tokie svieciantys :D

Atsakyti

Labas rytas

Saulemeile dabar vadinasi faraway
O kodėl ji pati neužsirašo?

Paskutiniu metu  labai be kokios nuotaikos esu...

Šiandien va ką padariau. Turbūt keli metai ruošiausi atsinaujint, buvo jau baisi senoji.

attachicon.gifIMG_20201010_231537.jpg

vakar labai dirbau tai po raginimo užsirašyti, paprašiau, kad mane užrašytų.

Atsakyti

Šiandien man ašaringa diena. Paskaičiau knygą - apsiverkiau, žiūriu serialą - raudu kiekvieno serijoj ir ne po vieną kartą... Neatsimenu, kad taip buvo. Gal PMS, gal kad dangus irgi verkia.

Balsavom anksti ryte, atsikėlėm prieš 8 ir nuėjom. 

Daug mezgu, taip gera turėt kablį.

Mirkymai druskoj, pradūrimai, antibiotikinis tepalas pirštui nepadėjo. gal padėjo tiek, kad nebesiplėtė, bet geryn nei kiek. Paspaudus skauda, o kai užsigaunu, tai cypiu. Viena laimė, kad chirurgė moteris pakliuvo. Tikiuosi, kad laimė :). Bent jau iš anksto pozityviau nuteikia. Pirmadienį iš ryto eisiu. Tikiuosi,nesužalos piršto tiek, kad negalėčiau megzti.

Balsavau vien už moteris :). Dėl partijų mėčiausi iki paskutinio tarp dviejų, bet pasirinkau tradiciškai. Tiesiog tam sąraše buvo daugiau girdėtų.

Atsakyti

Aš prabalsavau į darbą važiuojant

Atsakyti

Ar visos jau įvykdėt savo pareigą? Jei ne, tai ko laukiat?

Man tai kraujas užvirė dėl neteisybės, kai priešais mane stovėjusiai merginai neleido balsuoti, nes ji iš kitos apygardos. Reikia kuo daugiau balsų, kad kažkas keistųsi ir šiuolaikinių technologijų pagalba galėtume balsuoti net iš Marso.

Atsakyti