Kokią knygą?neskaičiau nieko. Čia ta kur per laužą šoko?
Kokią knygą?neskaičiau nieko. Čia ta kur per laužą šoko?
Ta, šoko ir ištirpo
klasikinė pasaka – graži panelė, neklauso mamos-tėtės ir prisidaro bėdų
Nu ką darysi, Sigutė irgi į žarijas įkrito ![]()
Bet dar buvo kita Snieguolė- ta kur obuolio atsikando ir su nykštukais draugavo ![]()
Liniuka, nu nejau taip gali atrodyt
neee – atimt ir padalint ne mano metodas
Žinok, galvojau apie siūlus tu čia
Kol susigaudžiau
Nu ką darysi, Sigutė irgi į žarijas įkrito
Bet dar buvo kita Snieguolė- ta kur obuolio atsikando ir su nykštukais draugavo
Tai dar yra ta, Diedo Morozo anūkė ![]()
Man nuo paauglystės neduoda ramybės vienas klausimas – kas jos tėvai ir kur jie
Žinok, galvojau apie siūlus tu čia
Kol susigaudžiau
Tai joo
, siūlus atimt aš galiu, bet paskui dalint tai jau ne
Hm, tai kokios čia Nitės politinės pažiūros pagal tai, ką tik pasakė
.
Megztuka puikus! Ir spalva man labai graži - mano kompas tai rodo tokią pačią, kaip mano mėginuko, kur tau rodžiau, nors ekranas ir meluoti gali. Bet tai kaip tau tokia šventvagiška mintis išgis gali kilti apie siūlų išmetimą ir dar šilko su mohera
.
Užderėjo namie apie 30 kg kalakuto ...
Aš tai vyro vis klausinėjau, už ką jis balsuos, kad padėtų man apsispręsti, nes jis daugiau laidų paklauso. Pas mus paslapčių nėra. Už Šimonytę tai abu balsavom, o už partijas abu skirtingas, bet dešiniąsias, tradiciškai. O sūnus nėjo, kad ir kaip varėm
.
Bet šiaip suprantu, kad galima norėti savo nuomonę pasilaikyti sau. Toks subtilus etiketas, kaip kad apie atlyginimų dydį viešai neįprasta kalbėti, taip ir apie politines pažiūras. Kartais geriau ir nežinoti, kad nesusipyktum
.
Gavau mergaitę .![]()
Kažkaip netikėtai swapas prasidėjo. Galvojau, kad nieko nebus, o čia žiūriu - žinutė.
Kerpena irgi išreiškė savo politines pažiūras
Nu aš apie tuščią postą. Jis toks buvo
Kerpena irgi išreiškė savo politines pažiūras
Nu aš apie tuščią postą. Jis toks buvo
![]()
iš pradžių pasimečiau, bet paskui taip ir pagalvojau.
Bet šiaip suprantu, kad galima norėti savo nuomonę pasilaikyti sau. Toks subtilus etiketas, kaip kad apie atlyginimų dydį viešai neįprasta kalbėti, taip ir apie politines pažiūras. Kartais geriau ir nežinoti, kad nesusipyktum
.
Va-va
mano patirtis šnibžda, kad geriau balsavimo klausimu patylėti, dėl šventos ramybės
bet nėr buvę, kad nenueitumėm kuris nors iš namiškių
vat tik sūnus prezidento rinkimų antram ture nebalsavo – sunku nueit, kai grįžti paryčiais po paros darbo
Hilou.
Trumpai:
Balsdavau. Visa šeimyna balsavo.
Mergaitę gavau.
Mezgu.