Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyro darbinė automatas, tai retkarčiais irgi tenka pavairuoti, bet ne tiek kad įprasčiau.

Atsakyti

Prie gero greit priprantama :D​  Jaučiu, kad atsisveikinau su mechanine visiems laikams.

Atsakyti

Aha, pavairavau automatą, toks jausmas, kad visada ją vairavus :D. Net nei karto sankabos nepaieškojau. Na, gal tik mechaninė man greičiau rauna iš vietos. Prie šitos dar reikia priprasti. Bet smagiai :). Aš irgi visada buvau prieš automatus, įgūdžiai ir bla bla, na, bet daug pokalbių per vasarą su visokiausiais mašinų ekspertais mane irgi įtikino, kad automatai netolima ateitis ir nusipirkus mechaninę mašiną paskui neis jos parduoti. Ir kad kamščiuose patogiau. Žodžiu, jau džiauguosi.  Kadangi pavežiojau dičkį vaiką, tas jau sutvarkė, kad anglų kalba meniu būtų, pamokino, kaip telefone laisvų rankų įrangą per bluetooth pasidaryti. Kondiškė veikia ♥. Žodžiu, laimė. A,d ar pamokino, kaip vokišku talmudus su google translate telefonu skaityt :D. Aš kažkaip tik kompe naudoju, tai nežinojau, kad taip paprastai gali verstis bet kokius tekstus. Gyveni ir mokaisi :).

Atsakyti

Restar, sankabos gal ir nepasigesi. Bet nenustebk, jei kritinėje situacijoje minsi  ant stabdžio kaire koja ir tai bus tikrai staigus stabdymas :D

Kažkaip man šiandien šitas gražus.

Priedas  Screenshot_20201012_165544.jpg   327,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Spalva tai tip top megztinio, kurį dukrai mezgu.

Liniuka, norėjau padėkoti už perspėjimą, bet bijau, kad, jeigu bus ta kritinė situacija neatsiminsiu jo :D.

Vakarienei - troškinti kopūstai su dešrelėmis. Nevalgiau pietų, tai buvo užsiblokavę smegenys, kuo čia šeimą maitinti  :oh: . Galų gale kažkiek prašviesėjo ir prisiminiau, ko turguj savaitgalį papirkau. Dar sudėjau atlikusius kalakuto kaulus į didelį katilą, privirsiu sultinio, dalį užsišaldysiu. Dar pašteto iš kepenėlių reikia padaryti, bet nepašvinks iki rytdienos. Geriau iškepsiu kokį crumble pyragą šeimynai, nes mačiau, kad ledai virsta iš šaldiklio - bus mašinos atšventimui :).

O tada jau megsiu, jeigu galvą nulaikysiu dar :).

Atsakyti

Aš kai važiuoju su automatine, tai kairę koją specifiškai pasidedu, užlenkdama po sėdyne, o kai su sava, tai ištiesiu į priekį šalia sankabos. Kažkaip dar niekada nenutiko spaust stabdžio, gal labai kritinės situacijos nebuvo. Prisimenu vyras dar seniau su kolega mašinom susikeitė darbinėm savaitei ar dviem. Tada vyro dar mechaninė buvo, o kolegos automatinė, tai tada jis spaudydavo netyčia stabdį pirmą dieną, kol įprato.

Atsakyti

Liniuka keistai toks man rods ne tavo skonio tas švarkiukas

Bet užtat mano  :wub: 

Restar su pirkiniu  :4u: 

Pas mane šiandien balaganas, dar miegojau blogai rinkimus sapnavau :) 

Atsakyti

Tai va, pati nustebusi, ko čia man patiko :D Įsivaizduoju kokią švelniai moralinę suknią su tokiu viršum ir pūstu sijonu :wub:  Konkrečiai apsirgau :D​ 

Atsakyti

Liniuka  :lol: . Kad tik tokios ligos :). Bandžiau įjungti fantaziją, kas ten per moralinė sunknia, ko supratau, kad turbūt raidę supainiojai :D.

Atšventėm sočiai, dar ir su kaimynkute pasidalinom :).

Atsakyti

Liniukos suknia ir mane prajuokino  :D bet megztinis  :huh2:  :hmm: ne kažin kokio  gražumo  :ax: ir kažkodėl atrodo kandantis  :blink:​ 

Atsakyti

Moralinė :D  Kaip nekenčiu, kai telefonas vis saviveikla užsiima, bet niekaip nemoku išjungt to redaktoriaus :B​ 

Atsakyti

Tai kokia vistik?

Modalinė?

Liniuka nu... apsirgai :D  ne covido koks nors naujas simptomas :hmm: 

Kaaaip šalta :bash:​ 

Atsakyti