Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na ką, tęsiant vakarykštę rinkimų temą, rezultatai manęs nenuliūdino, visai gal net ir neblogai. Bet aktyvumas tai nieko naujo :D 

Pamezgiau su serialu, mąstau, ar matuotis, ar trumpintas eiles pabaigt. Bet po trumpintų eilių tai jau nebelabai daug ir liks :D 

pagal skaičiavimus, tai lyg ir viskas sueina, jeigu tik mėginukas nemelavo.

Naujų siūlų noras niekur nedingo

Atsakyti

Sveikos.

Mano megztukas- nuo viršaus apvalus reglanas, o pas raštas išplatinamas viršuj, paskui tiesiog mezgamas tiesiai pagal raštą. Jis jau neplatėja tik atsiskleidžia ant rankų ir pečių, tai irgi toks kirminas- ar ne per laisva, ar ne per didelis. Bet geriau laisvesnis, nei aptemtas. Tikiuosi- tiks. 

Atsakyti

O aš su padraskytu pirštu (viduriniu, kurį liepė laikyt pakėlus į viršų :D) - paspaudė, išleido pūlius, kažką iškrapštė, pripurškė, subintavo ir paleido. Tikiuosi viskas bus gerai. Liepė ryt skambinti.

Vakar vakare rinkimų rezultatai gadino nuotaiką, ryte - pakėlė :). Aišku, bus galima džiaugtis tik po antro turo. Bet "profesionalai" jau užkniso juodai.

Su pakeltu pirštu 3 autobusais nuvariau iki Regitros Ukmergės pl. (vistik gėris tas visuomeninis transportas, kai jo prireikia), apžiūrėjau naują mašinytę, pasėdėjau, pagaliau išlindo teigiamos emocijos, nes dar vakar nervus pakrapštė - įrodinėjo alytiškiai "žinovai", kad Regitra dirba Lentvario g ir pirmadieniais  :B . Tai su vyru susitiko Lentvario g., bet laimei paskui pavėžėjo iki tos kitos Regitros, kuri visgi dirba. Šiandien atiduosim seną nuomotą. Ir reikės man pasimokyti važiuoti automatu :). Nes vieną sūnų iki darbo biržos pavežt, kitą pas ortopedą dar šiandien reikės....

Uf.

Viskas, mašina kieme  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 spalio 2020 - 11:21

Restar-o tai kokia mašina? Kada jau bus jūsų? Pirštui :4u:​ 

Ai nu :D  redaktorė.

Jau užregistruota?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 12 spalio 2020 - 11:25

Atrodo, jau visam pasauliui buvau pasiskelbus, kad perkam tokią pačią, tik naujesnę. WV Sharan, 7vietę. Taigi ir nesidžiaugiau, kol ne mūsų - dabar kadangi jau stovi kieme užregistruota, tai ir emocijos veržiasi. Nepatikėsit, aš net jaudinausi, ar vyras nuo Regitros iki namų laimingai parvažiuos  :fool: . Gal kokios Sedatif reikia sučiulpt.... Jau ir pavairavau kieme. Tai juokų darbas tas automatas. Reikės pažindintis su visais mygtukais. *****, ir didysis talmudas tik vokiškai, o aš nei bū nei mė....

Atsakyti

Automatas yr gėris. Priprasi greit ir nebenori daugiau mechaninės.

O talmudas... nu kas jį skaito :D  laisvalaikiu.tuo labiau kad tokia pat, tai pagrindinis valdymas bus ten pat. O visa kita internete rast galima.

Atsakyti

Tai visa kita labiausiai ir domina :). Ko ten gero yra. Nes skelbimą greit ištrynė, kai rezervavom, nespėjau įsidėmėt pribumbasų :).

Atsakyti

Restar, sveikinu su pasibaigusiu galvasopiu :4u: Kad smagiai važiuotų ir negestų  :4u:​ 

Atsakyti

Restar, laimingo  ir ilgo važinėjimo. :4u:

Dėl automato, tai vis dar laikausi nuomonės, kad nenoriu prarast įgūdžių.  Nors taip seniai bevairavau, kad gal ir taip prarasiu. Kol aš vaikštau pėsčia, sūnus baigia okupuoti mašiną.

Vyresnioji dukra kaip tik dabar pradėjo mokytis vairuoti. Tai girdėjau, kaip vyras prieš pradedant siūlė  mokytis tik automato vairavimo, atseit po kelių metų nebeliks mechaninių. O aš sakiau, nebūk kvaila, mokėdama mechaninę automatą visada mokėsi. Tai net nežinau, ką pasirinko, kažkaip nepaklausiau.

Pabandžiau FB atnaujint klausimyną. Bet paskui iškilo klausimas - pildom šiemet? Pažiūrėkit, ar tinkami laukai, gal ką išmesti/pridėti reikia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 spalio 2020 - 13:56

Beje, man sektiškai skauda pirštą.

Trupučiuką įdrėksta oda, tarsi ką pjaustydama būčiau peiliu užkabinus, nors visiškai neatsimenu, kada ir kaip tai nutiko. O dabar kiek paraudę aplink. Kitu atveju būčiau net dėmesio nekreipus, bet kai čia pripasakojot baisių istorijų apie supūliavusius pirštus, tai nes baneocinu pasitepiau...:)

Atsakyti

Labas

manau klausymino reikia.

aš važinėju su automatu, neatsidžiaugiu. Kartais pavairuoju mechanine, įgūdžių nepraradau 😊

Atsakyti

Bet visada buvau prieš automatą 😆

Atsakyti