Pas mus dažniausia tie virti būna ežiukų formos tai ežiukais ir vadinam ![]()
O ežiukai arba šiškos tai be varškės, tik iš miltinės tešlos.
Baigiau mezginį, liko susiūti. Ir ką tada
Aaa, tiesa, abriedukai! Nu, tie ežiukai. Buvau pamiršus.
Geras, taip ir vadinasi. Nebuvau tokio mačius. Girdėjus apie kažkokį, gal panašus, "Šilkinės rankelės". Bet man pakanka Occitane rankų kremo, gavau iš kaimynės didelę tūtą, tai ilgai naudoju.
Taip, vaistinėse būna. Mano teta visą gyvenimą tokį naudoja. O kaime rankos gerai nudyla ir dar jos oda jautri pakankamai.
Šilkines rankeles mano antras sūnus labai mėgsta. Aš pabandžiau, tai man ne tas, kaip tas mano mylimas skystis.
O dar kažkas mano, kad lietuviška virtuvė primityvi
Labryt,
ar tik nereikės šiandien daryt varškėtukų/virtinukų vakarienei
.
Labas rytas,
šiandien prašvysti tikriausiai nežada, pasigailėjau, kad tamsų mezginį pradėjau
Nusimato ardymas
Prašom apie Jonavos ten tuos plačiau🤔 nesu girdėjusi tokių.
Pas mane kaip pas Liniuką. Virti varškėtukai, kepti varškėčiai, o su įdarais virtiniai (su bulvem, su varske su vysniom) su mėsa koldūnai. O su mėlynėm šaltanosiai
Na ir orelis...
Labai tonizuojantis oras
gaivu ir drėgna, jokių dulkių ir šviesos į akis ![]()
liutis uz lango .... tk miegot ![]()





