Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, vakar išgirdau, kad dabar žarnos rijimą su narkoze daro.

Šimtaprocentinai buvo dingęs rūgtingumas, kai buvau kvietinius miltus iš racijono išmetus. Kai vėl atleidau vadeles (tai picos, tai makaronai, tai sumuštiniai )- ta pati bėda vėl išlindo, vėl omeprozolį iš vaistinėlės traukiu. Tau netaikau, nes meniu nežinau, bet dėl savęs pastebėjau ryškų pokytį. 

Atsakyti

Aha privačiose gali pasirinkti su narkoze. Nu bet dėl 5 minučių leistis į save brudą...

O šiaip tai ne iš vieno girdėjau, kad dabar daktarai dalina tyrimus ir siuntimus į kairę ir dešinę. Reikia gi kažkaip iš ligonių kasų pinigus susirinkti. 

Atsakyti

Tai gal galima pasinaudot galimybe tyrimus pasidaryt kam reikia, jei jau taip dalina.

Atsakyti

Niuma aha man miltai irgi kelia rūgštis, nu ir krakmolingi produktai pvz bulvės ar ryžiai su tam tikrais deriniais, pvz ne virtos bulvės tiesiog o bulvių košė garantuotai

ne tiesiog ryžiai o plovas, ko gero derinys su riebalu netinka man krakmolingų

pasidariau litrą migdolų pieno, jaučiu pasidarysiu kavos vieną kartą o likusį teks išpilt jei nesugalvosiu kur sunaudot

Atsakyti

Ne diena, o košmaras, neturiu jėgų net pasakot... Laimė, buvo ir gerų momentų, ir vykusių sprendimų, ir vertingų pokalbių. Jeigu gerčiau, tai mielai ką įkalčiau atsipalaidavimui, nes nežinau, kur tą visą susikaupusį stresą išleisti. A, paklausysiu savo pačios renginio įrašo apie stresą, nes negalėjau jo klausyti dėl įtampos   :oh: .

Atsakyti

Restar :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Restar-na bent jau nieko blogo neįvyko? 

Atsakyti

O šiaip tai ne iš vieno girdėjau, kad dabar daktarai dalina tyrimus ir siuntimus į kairę ir dešinę. Reikia gi kažkaip iš ligonių kasų pinigus susirinkti. 

Mano tai didžioji dalis siuntimų pagal visokias ten sveikatos tikrinimo programas - internetu prisijungus mačiau, kad pas mane ten tyrimų krūvelė rikiuojasi.

Aušros mokykloje istorijos mokytoja susirgo covidu, visą mokyklą išvaro į izoliaciją iki atostogų. 😕 pas Rūtą darbe keli atvejai nustatyti, irgi sėdi karantine...  🙄

Atsakyti

Gal kas turit ir galit paskolinti kažkurią iš šitų keturių knygų? 🤔

Pridėta:

Atsakyti

Niekieno gyvybei nei sveikatai nieko neįvyko :D, jeigu neskaičiuoti, kiek mano nervų ląstelių žuvo. Gerai, situacija: 10 val prasideda online renginys, į kurį užsiregistravo ir nuoroda nusiųsta 250 žmonių. Normaliai prisijungia mažiau. Priminime buvo ryškiai nurodyta nesidalinti nuoroda, nes užsiregistravęs maksimalus dalyvių kiekis. Visiems dalyviams nurodyti mano kontaktai, jeigu ką. Tą pačią 10 val aš turiu itin svarbų online susitikimą su 3 žmonėm, negalėjau jo atidėti, nes nebuvo kur. Ir tada 10 val man pasipila kalnas skambučių (teko išsijungti telefoną....) ir ateina 50 laiškų, kad žmonės negali prisijungti, nes rašo, kad baigėsi vietos. Aš turiu būti čia ir dabar, o ten dedasi nežinia kas, skambina mano kolegė, kad negali tas renginys net įsirašyti... Po 1 val, kai baigiasi mano susitikimas, aš prisijungiu ir matau, kad renginy dalyvauja 350 dalyvių  :blink: . KOSMOSAS... Tema - depresija ir stresas darbe.... Laimei, visgi įrašas įsirašė, nors ir ne nuo pradžių, atsakiau tuos visus 50 laiškų copy/paste metodu, bet dar iki šiol svaigsta galva, darbų dar milijonas, o gebėjimas susikoncentruoti - labai sumažėjęs... 

Atsakyti

Lace jei arčiau nerasi rašyk. Ryt galiu į dėžę įdėti. Turiu Kazio Sajos Peštukai ir Nykštukai

Atsakyti

Oj. Visai neseniai atidaviau Arklio Dominyko meilę....

Restar-nu suprantu ir užjaučiu :4u:  ale bet gi viskas jau baigės.....

Atsakyti