Niekieno gyvybei nei sveikatai nieko neįvyko
, jeigu neskaičiuoti, kiek mano nervų ląstelių žuvo. Gerai, situacija: 10 val prasideda online renginys, į kurį užsiregistravo ir nuoroda nusiųsta 250 žmonių. Normaliai prisijungia mažiau. Priminime buvo ryškiai nurodyta nesidalinti nuoroda, nes užsiregistravęs maksimalus dalyvių kiekis. Visiems dalyviams nurodyti mano kontaktai, jeigu ką. Tą pačią 10 val aš turiu itin svarbų online susitikimą su 3 žmonėm, negalėjau jo atidėti, nes nebuvo kur. Ir tada 10 val man pasipila kalnas skambučių (teko išsijungti telefoną....) ir ateina 50 laiškų, kad žmonės negali prisijungti, nes rašo, kad baigėsi vietos. Aš turiu būti čia ir dabar, o ten dedasi nežinia kas, skambina mano kolegė, kad negali tas renginys net įsirašyti... Po 1 val, kai baigiasi mano susitikimas, aš prisijungiu ir matau, kad renginy dalyvauja 350 dalyvių
. KOSMOSAS... Tema - depresija ir stresas darbe.... Laimei, visgi įrašas įsirašė, nors ir ne nuo pradžių, atsakiau tuos visus 50 laiškų copy/paste metodu, bet dar iki šiol svaigsta galva, darbų dar milijonas, o gebėjimas susikoncentruoti - labai sumažėjęs...