Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi ne, megzti negalvojant, tai gaunasi nesąmonė pas mane. Net ir lygiu raštu. Tai pametu ką nors, tai siūlgaliis koks išlenda. Nu arba rimtai per daug primezgu. Per laisvai dar būna...

Atsakyti

Jeigu randu gerą serialą kuris užkabintų tada taip, geriausia varyt lygiu raštu negalvojant

tik man po tokio pažiūrėjimo ima rankas skaudėt :D

Atsakyti

Tai kas,man is to zinojimo.

As atvaziavau i LT sestadieni per pietus

O pirmadieni 4 ryto atgal.

Pildyt teik pradyma palikti saviizoliacijos vieta.

Uzpildziau dar ketvirtadieni.

Gavau leidima pirmadieni po pietu, nors kai skambinau sake tik pildyt,,to pakanka leidimo negausiu, nelaukti.

Cia velnias koja nusilauzti gali toje netvarkingoje tvarkoje

Na, bet žinai kad reik pildyt.

Tvarką ir netvarką kuria tie patys žmonės, kaip ir mes. Kažką ne taip parašo, kažką ne taip perskaito, kažkas pramigo, kažkas nedamiegojo, kažkam šiaip PMS ar dar blogiau...

Tu iš savo pusės padarei viską teisingai. Jei kažko nepadarė kita pusė, ar tavo bėdos?

Bet jeigu nepadarysi, ir ta kita pusė suseks, tada jau bus tavo bėdos :D​ 

Atsakyti

Man rankų dar nėra skaudėję nuo mezgimo, tik nugara.

Kaltinu sektą, kad į serialus įjunkau :). Ilgą laiką nesuprasdavau, kam jie reikalilngi, kaip taip galima su jais žiūrėt, patikdavo megzt su savo mintim. O viskas prasdiėjo nuo Dauntono abatijos :). Nu ir pašlo-paechalo... Dabar megzt be nieko negaliu.

Atsakyti

man rankas paskausta tik per visą dieną pamezgėjus, tarkim šeštadienį kai užpakalį pakeli maistui pagamint ir toliau megzt

bet dar ir nuo mezginio priklauso

o be to aš pastebėjau kad mano plaštakos kaip tavo žandikaulis įsitempia net nieko nedarant nuo nervų (anksčiau sprandas o dabar rankos kažkodėl)

Atsakyti

Tai aš itin retai turiu tokių progų. Arba kablio tuo metu neturiu :). Priminei žandikaulį, iškart įsitempė :).

Dieviškas kugelis, daug laimės, ale temperatūra kilstelėjo. Vyras veš į kineziterapiją jaunikaitį, bet dar posėdis nesibaigė - šiandien 4 posėdžiai non stop jam  :wacko: , o tada naktį dirbs....

Atsakyti

Restar laikykis.

Kita vertus nu ką sirgsi tai sirgsi. Bus ramiau🤣🤣🤣

Atsakyti

Tai nebūtinai sirgs ta liga. Greičiausiai netgi ne ta.

Bet kokia liga yr nemaloni.

Ir griauna visus planus. Visos šeimos.

Restar-kur tavo ciberžolė??

Atsakyti

Mano ciberžolė geriama 2 kartus per dieną po šaukštelį, kai pamenu :). Vit C. Česnakas. Imbieras. Katės nagas :). Tai gal dėl to vis dar neguliu, nors ir labai noriu. Tik ciberžolė laikui einant praranda veiksnumą, reikėtų šviežesnės nusipirkti, mano nuo pavasario....

Tame ir esmė, kad bet kokia liga nemaloni. Pamenu, kaip sausio mėn gulėjau paslika, viską skaudėjo ir baisiai savęs gaila buvo :). Gydytojo klausiau, gal gripas, bet ana nuleido negirdom :).

Atsakyti

Restar nesidarei antikūnių tyrimo, gal jau tada persirgai  :D 

Atsakyti

Tai tada mano  2 vaikai daug rimčiau sirgo ir ilgai, virš mėnesio, su baisiais kosuliais. Bet būtų corona, tai ir visi aplink būtų susirgę, nes ėjo į mokyklą sausį/vasarį, pas gydytoją ne po vieną kartą be kaukių ir pan. Aš tai 3 dienas pagulėjau lovoj, o paskui nebuvo kada. O šiaip aš nespėju pas gydytojus nueit, užsiregistruot, kur labiau reikia, tai man tie antikūniai šiuo metu buvę nebuvę. Į vakarą geresnė savijauta. Galėsiu megztinį užbaigt visgi šįvakar.

Atsakyti

Reztar Lidl turi ciberzoles šaknues sviezios.

Daug pamačlyvesnė.

Prikepiau kibinų vyrui. Du pratrūko. Blogai sulipdžiau matyt.,prarandu kvalifikaciją, kai rečiau kepu.

Sau pupelių kotlečiukų prikepiau, ryt su raugintų kopūstų, svogūnu ir aliejumi,valgysiu. Tokias salotas labai mėgstu kai atvėsta.

Pyrago dar turiu likutį.

Tai kepimai baigti šiam vakarui.

Dar gavau žinią kad Teismo leidimas kurį rašiau, bet kurio norėjau atsisakyti, neberašyti, na tipo Ukrainoj, išvykus, tuo prisidengus išsisukti....., na nes ten toks kaverznas, sudėtingas, su niuansais. Tai va išnagrinėtas ir gautas teigiamas sprendimas. Valiooo. Truputį didžiuojuosi savim, kad neatsitraukiau, kad laikiausi žodžio, mat dar vasarą pažadėjusi buvau tai moteriškei.

Atsakyti