Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bendras pamastymas, niekam netaikau  :geda:

Buvau pačioje pradžioje saviizoliacijoje, sažiningai, niekur nėjau, su niekuo nesusitikau, net šiukšlių negalmėjo išnešti, nes bendra laiptinė :frusty: Dabar laisviau, bet tikrai nesuprantu  kokia saviizoliacija bute bendrai,  kai vienas saviizoliuojasi kitas eina į darbą  :oh:

Kažkada jau rašiau.

Jei vienas serga šeimoje, nereiškia,  kad visi susirgs. 

Saviizoliacija dėl galimai  buvusio kontakto ar dėl to, kad jau sergi? Nes jei sergi ir negali būti be kontaktų, tai tave uždarys  ir taip. Jei nesergi, tai kokia tikimybė susirgti tavo šeimos nariams? Prisilaikai atsragumo ir tiek.

Savivaldybės šiaip suteikia patalpas, jei neturi sąlygų.

Atsakyti

Švogerienė serga jau 3 savaitė. Izoliuojasi kartu su vyru ir sūnum. Tie taip ir nesusirgo. Matyt labai stiprus imunitetas :hmm:​ 

Atsakyti

O serga rimtai, ar tik testas teigiamas?

Atsakyti

Nesidrąskyt tai jo, bet pvz norės ateit dukros draugė-leisi? Arba norės išeit į lauką? Nubėgt į biblioteką ar dar kur?

Kuo tada skiriasi saviizoliacija nuo nuotolinio mokymosi :D  tiesiog stebėt sveikatą, nes kontaktas buvo?  Man rodos ir taip stebi atidžiau nei visada.

Saviizoliacija - reiškia, kol kas neleisiu niekur. O jau į biblioteką  ji tikrai nenorės :lol:  :lol:  :lol: . Kol neateis kokios aiškesnės instrukcijos arba neapsikentusi pati imsiuosi aiškintis. Dabar savijauta tokia, kad nenoriu į nieką perdaug gilintis. Pasimatavau tempą - 37. Nei šis, nei tas. O šaltis po truputį krečia...

Vakar diena be telefono buvo (kai gauna pažymį >6), tai ėmė savo malonumui paišyt, šiandien tęsia online su drauge susijungus.

Atsakyti

Katuk nu kaip vizos atvykimui nereikia, tiksliau tai ideda tokia 90 dienų.

O man tvarko darbo viza ir vid na žytelistvo. Tam yra reikalinga atvykti į LT ir būtinai nueiti į konsulatą UA.

Čia kažkodėl negaliu to susitvarkyti.

Būtina yra atvykti į savo šalį ir eiti į konsulatą.

Va to bijau labiausiai,,bet pakeist nesmarkiai ką ir galiu.

Dabar galiu but 90 dienu.

Tai reiskia iki sausio vidurio.

Tada privalau išvykti iš UA.

Nu va kiekvienam savi rūpesčiai.

O dėl izoliacijos. Nu ir kur tu izoliuosi vaiką.

Arba yra šeima du vaikai ir tevai. Tarkim abu serga,,tai jas tuos vaikus paims.

Kažkaip aš galvoju kad šeimos jau ar taip ar taip turėjo tuos kontaktus,,ner ko blūdyti.

Atsakyti

Restar,m nu ir tau  :4u:  nesirk ką...

Dėl telefono, tai keistai parašei :D​  >6, reiškia didesnis už šešetą. 

Atsakyti

Vein klaidos tam SM :D

Ingriduska-tikrai taip. Dėl saviizoliacijos. Dėl šeimų.  Aš MB tą patį sakau, jis man liepia nesvaigt dėl svetimų problemų. Ir spręsti savas

Dėl vizos-suprantu. Bet kol kas nieks nieko neuždaro. 

O iš UA atvykus į LT turi užsidaryt 14 dienų? 

Na, dar gali nusispjaut į viską, ir jei pagaus nesilaikant saviizizoliacijos, susimokėt baudą. Pabrėžiu-jei pagaus. O pagal taisykles, tai matyt turėtum ištupėt kiek ten tų dienų priklauso, namie ir tada keliaut į ambasadą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 spalio 2020 - 13:05

Restar  :4u:  nesirk

Atsakyti

Matai, kaip man prastai su matematika :D

TIksliai laikomės taisyklių, nesvarbu, kokios jos absurdiškumo  :B . Bet mes patys, jeigu ką, nesam grėsmė, nes ir taip neinam į darbą nuo kovo... o kalnas tų klasių vaikų tėvų dirba. Niekas gi jiems neduos biuletenio dėl kiekvieno susirgusio klasioko ar mokytojo. Tai kaip ir logiška sistema. Saviizoliacija dėl ligos ir tiesiog dėl galimo užsikrėtimo visgi skirtinga. Nes didžioji dalis saviizoliacijoje esančių (virš 30 000 tokių LT) taip ir nesuserga. Tik stebi save. Tai ir aš dar pastebėsiu. Jeigu kils aukščiau, reikės pasiskambinti gydytojai.

O šiaip jo - kiekvienam savi rūpesčiai.

Ir kiekvienas su savo nuomone ir įsitikinimais. Ir dėl Covid'o, ir dėl valdžios, ir dėl patinkančių spalvų ar gyenimo būdo. Tiesiog gyveni savo gyvenimą.

Kepsiu kugelį tą proga :). Bus sotus nesveikas naminis rudeninis maistas :).

Atsakyti

Kaip nuobodžiai mezgasi gerom ratu 

Atsakyti

Kaip nuobodžiai mezgasi gerom ratu 

:4u: bet bus gražu   :D pas mane tas pats  :ax: 

Atsakyti

Aš pritariu Liniukui. Man jau vienodai kas ką galvoja. Galvokit ka norit ir as ka noriu galvosiu. Tinka taip.

Jau net vienodai darosi kaip ir kä nuspręs, matyt pavargau, be to retai ziuriu medijas gyvenu savo gyvenima. Visai neziureciau, bet sedziu ant skaitiklio. Ir domiuosi tik del to savo laikino statuso, nes 90 dienu yra nedaug. Restar nesirk,,kugelis paguodos maistas. Kepiau sestadieni,,tinka namams jo kvapas kai atsala.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 21 spalio 2020 - 13:03