Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Švogerienė serga jau 3 savaitė. Izoliuojasi kartu su vyru ir sūnum. Tie taip ir nesusirgo. Matyt labai stiprus imunitetas :hmm: 

Is praeito karantino: Pažystama gyveno su mama kuriai 85 ant patalo, ji susirgo, reikėjo karantinuotis savivaldybės patalpoje, mama jokiais būdais nesutiko būti be dukters. Sakė geriau užsikrės ir numirs. Neužsikrėtė

Manau niekas dar nesupranta  :hmm: 

Atsakyti

O serga rimtai, ar tik testas teigiamas?

Rimtai su tempa iki 40, dusuliu ir kosuliu. 

Atsakyti

Apie kugelį. Kai pirmą kartą atėjom apžiūrėti dabartinių namų, kepė kugelis ir kvepėjo taip skaniai :wub: Po šiai dienai atsimenu tą tokį namų jaukumo kvapą. Ir vis vyrą pagryzinu, nes kai mes pardavinėjom namus, tai man neleisdavo gamint, kad potencialių klientų neatbaidyčiau kvapais :D​ 

Atsakyti

Rimtai su tempa iki 40, dusuliu ir kosuliu. 

Vat šito tai nesuprantu-a kodėl tada ne gydymo įstaigoje? :hmm: 

Bet iš kitos pusės, jei vyras ir sūnus laikosi visokių ten saugumo/higienos taisyklių, tai turbūt viskas ok.

Nu žodžiu-aš suprantu bendrą esmę pandemijos priemonių, bet konkretūs sprendimai kartais suglumina.

Ingriduska-info reikia klausyti ir skaityti. Kaip žmonės sako, kad baudos už ką nors negautum :D 

Aha-lygus mezgimas žiaaaaauriai nuobodus. Kartais iš to nuobodumo pas mane gaunas per trumpi ir per maži mezginiai :D​ 

Atsakyti

Liniuka filmuose specialiai cinamonimius sausainius kepą  :D 

Atsakyti

mane dėl to nuobodumo dažniausia ištinka per trumpos rankovės :)

dabartiniai mezgami visi nuobodūs

nu vienas lygiu raštu bet ne apvaliai, tai dar nenuobodus :)

Atsakyti

Pardes specialiai leidzia vaniliniu kepiniu kvapa.

Katuk jei reiks eit i ambasada,,t.y.jei iš viso spesiu,tai padaryti,,nes iki to momento gali praeiti 2 ar 3 sav, o jau skrydziI nebevykdomi Rainairo, klausimas kuom gristi galesiu, tai tada nereikia 14 dienu,,reikia neigiamo testo atlikto LT.

Jei neigiamas gali drozti.

I is UA taip grizis 14 d saviizoliacija privaloma, su testu gal ten dabar ir tik 10 ar kaip ten. Ne kurse as

Atsakyti

Tai va ir sakau, Ingriduska, žinias reik žiūrėt ir skaityt :D​  kad būtum v kurse

Atsakyti

qqte papasakok kaip darai migdolų pieną  :ax: 

Atsakyti

Tai kas,man is to zinojimo.

As atvaziavau i LT sestadieni per pietus

O pirmadieni 4 ryto atgal.

Pildyt teik pradyma palikti saviizoliacijos vieta.

Uzpildziau dar ketvirtadieni.

Gavau leidima pirmadieni po pietu, nors kai skambinau sake tik pildyt,,to pakanka leidimo negausiu, nelaukti.

Cia velnias koja nusilauzti gali toje netvarkingoje tvarkoje

Atsakyti

qqte papasakok kaip darai migdolų pieną  :ax:

va pagal šitą receptą, tik vietoj klevų sirupo dėjau saldiklį

https://www.sezonine...migdolu-pienas/

Atsakyti

Kvepia kugelis ♥. Jau neilgai laukt...

Aš savo bute neįsivaizduoju saugumo ri higienos reikalavimų laikymosi.... Vaikščiot namie su kauke? Eit iš paskos ir viską dezinfekuot? Turėtų būti kažkas sveikas ir ne tinginys namie... O kai pripuola apsikabint - stumt kuo toliau? Man miegot ant sofos? Ai... ***** pora dieglių nugaroj, vakar galvojau, kad šiaip, o šiandien panašu, kad gal ir ne, kad gal čia kokie simptomai. 

O man lygus raštas kaifas :). Gali varyt, serialą žiūrėt ir nesukt galvos. Aš kaip tyčia perdaug numezgu tokiu būdu :). Nes tingiu sustot ir pasimatuot, priiminėt sprendimus, ką toliau daryt. Nes paprastai mezgu pavargus vakare, kai noriu tik megzt ničnieko negalvodama....

Atsakyti