Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien gavau paskutinį  siuntinį iš aleksiuko. Kurio jau galvojau  nebegausiu. Pirkau liepos pradžioje, buvo viskas paskirstyta į 5 siuntinius. 4 gavau rugpjūčio antroj pusėj. O šito laikas baigėsi rugsėjo 29. Šiandien netikėtai gauvau žinutę - kad LPexpres siuntinys yra. Galvoju, nieko nelaukiu, nepirkau. O pasirodo tas atėjo.

Tai va - pirmas bandymas išėjo pavykęs.

Atsakyti

Mano siuntinuko laikas vakar baiginėjosi, iškėliau disputą. Tai išsiaiškino, kad siuntinys net neiškeliavo, gražintas pardavėjui, o tas tyli  :oh:   gražino pinigus.

Atsakyti

Baigiau megztinį. Ir kaip tyčia nežinau, kurį naują staigiai pradėt. Tai kojinę paimsiu dar šiek tiek. Pradėjau Emili in Paris žiūrėt.

Atsakyti

O tai neturi duot rekomendacijų, kokio lygio ta saviizoliacija?

Arba mokykla, arba, jei rimtas kontaktas, tai Visuomenės sveikatos centras, ar kas ten kontroliuoja.

Turim ir mes suaugusį šeimos narę, kuri turi saviizoliuotis. VSC likus tik dviem dienom iki saviizoliacijos pabaigos paskambino pranešti apie taisykles. Ir tik dėl to, kad buvo kreiptasi su prašymu leisti lankyti tam tikras vietas, nes testas neigiamas. Žodžiu, didelis bulšitas.

Atsakyti

Turim ir mes suaugusį šeimos narę, kuri turi saviizoliuotis. VSC likus tik dviem dienom iki saviizoliacijos pabaigos paskambino pranešti apie taisykles. Ir tik dėl to, kad buvo kreiptasi su prašymu leisti lankyti tam tikras vietas, nes testas neigiamas. Žodžiu, didelis bulšitas.

Žiauru, aišku.

Bet tam VSC irgi žmonės dirba. Sako, kad prastokai jiems ten. Žmonių trūkumas, pinigaus nesuviliosi... sakyčiau, vistik valdžia neįgali pas mumis... nesueina jiems galai nors tu ką

Atsakyti

Taip ir paskambinusi moteriškė pasakė, kad prašo jų neteisti, nes dėl tokio kiekio saviizoliuotis turinčių, jie nespėja. O valdžia ką? Eilinį kartą pasiūlė emigruoti. :) Visi kalbėjo jau pavasarį, kad rudenį bus antra banga. Pasiruošimas tam nulinis.

Atsakyti

Tai varo ir iš mūsų darbo ten padirbėti ir niekas labai nenori.  Nes mokėti nemoka praktiškai nieko papildomai, o nuo savų darbų neatleidžia, turi kažkaip ir juos padaryti. Iš pradžių dar dviem savaitėm siųsdavo, o dabar jau nori mėnesiui.

Tai jei daug kas ten tokiu būdu suvaryti, tai nenuostabu, kad ir darbas toks.

Atsakyti

Tai mes greičiausiai ir negausim jokios detalesnės info. Ir kad tikrintų, ar tikrai laikosi izoliacijos mažai šansų turbūt. Ypač, kad dukra nurodė mano tel.  O aš gi galiu būti išvažiavusi. O dukra, pvz, telefono neturi.

Megztinis baigia išdžiūt, man labai gražus, bet nervas beveik neleidžia džiaugtis. Nes panašu, kad biškį pasitraukė ir šiaip gal per trumpas  crop-topas :B . O ardyt moherą su rogutiniu kašmyru.... Atnara sukalta ir dar adata užbaigta. Tai nebent ją visą kirpčiau ir primezginėčiau iš naujo, Lace siūlo dar yra likusio :).

Man panašu, kad išlindo sena nedraugė angina  :B , tai kai pajutau, ėmiausi jau skalauti gerklę. Dar vyras bičių pikiu išteps, turėtų pagerėt.

Atsakyti

Restar tai gal mažajai palik šitą o didžiajai naują megzk?bus ir ką megzt tada...

Dėl anginos  :4u: 

Labas rytas, išsimiegojau atrodo  :D​ 

Atsakyti

Mažajai dar per didelis bus. Tau būtų idealus turbūt :D. Bet geriau ardysiu, jeigu reiks. 

Kaip Kerpena anksčiau minėdavo savo piktą paauglę, tai tik stebėjausi truputį, o dabar ir pati tokią turiu, kuriai aš dabar dažniausiai tuščia vieta. Nuolat nepatenkinta kažko, susiraukus, nemaloni, nieko negirdi, ką sakau. Tai reikia dar priprašyt pasimatuot... Jinai man malonę darys, ne aš jai  :oh: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 spalio 2020 - 09:00

Labas rytas,

Aš kaip atsėdėjus saviizoliacijos sąžinigai, jačiuos be reikalo tai darius :D Jokio dėmėso nesulaukiau :D Nieks o nieks nepaskambino anei patikrino, o būčiau norėjus :lol:

Šiandien koks oras gražus :wub: 

Restar, laikykis! Vyk tą anginą šalin! :4u:

Mano deraugė pasidarė tą greitą antikūnų testą (užsiregistravo ir tą pačią dieną gavo laiką). Neigiamas. O šalia jos moteriai buvo teigiamas. Pavasarį sirgo, labai kosėjo, bet gydytoja nesiuntė darytis COVID testo, sakė užrašė laringitas.

Atsakyti

Gerai, vis tik smalsu, o tuos antikūnų testus kur daro? Irgi registruotis per Koronos liniją? Jie mokami? Nors mūsų tas sirgimas tikrai dar labai ankstyvas - sausio pradžioj-vasarį buvo ir nutiko po gimtadienio žaidimų kambaryje. Sirgom 4 iš 6.

Angina tai sena pažįstama, negąsdina visai, tik vargina. Bėda ta, kad kai pradedu jausti, kad kažkas yra, tai ji jau būna gerokai pažengus ir temperatūra minimali - nekovoja organizmas mano prieš ją... Gerklė gali būti baisi, o aš vos vos jaučiu...

Atsakyti