Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane paaugliukas glaustosi ir myluojasi :). Bent tiek laimės. Dar mažoji visai miela, tik ji vis kur nors įninka ir nieko negirdi - tai skaityt, tai į planšetę ar teliką... Bet kai pasigaunu, tai nesipriešina :).

Atsakyti

Hilou. Aš ne į temą įšoksiu - pasidalinkit moliūgų džiovinimo receptu, plyz  :ax:  Internete yra ne vienas, ale kaip visada norisi iš savų, patikrinto  :wub:​ 

Atsakyti

Nemokamas tas tyrimas. Prie Ozo darė.

Kiek žinau - mokamas.

Poliklinikoj buvo 42 eur.

Paskui su nuolaida 17,80.

Drabe darys uz geros savaites tiems, kas nori - 15,50. Uzsireginau. 

Atsakyti

Niuma, ar apie tą patį kalbam? Antikūnų iš kraujo?

Pasitikslinau, tikrai darė nemokamai.

Atsakyti

Tai gal turėjo kvietimą tiems antikūniams :hmm: kažkas čia klajojo vasarą, kad bus tiriami atsitiktiniai piliečiai.

Nai nai nai :rolleyes:

Priedas  received_341773950457083.jpeg   44,16KB   0 Parsiųsta kartų

Dešinė -merinas

Kairė-merinas su kašmyru ir šilku.

Atsakyti

Aš turiu kvietimą nemokamiems antikūniams. Kaip švietimietė. Bet neinu. 

Atsakyti

Prisiskambinau į Karštąją liniją, išbandysiu sistemą savo kailiu. Ryt vakarop darysiuosi testą  :B . Nes susirgo ir dukros klasiokas, o mano simptomai man visgi labai keisti. Kažkaip norisi atsakingai elgtis, bent jau neplatinti, jeigu čia visgi corona prikibus būtų... Tai iki testo rezultato irgi privalau izoliuotis  :B​ .

Atsakyti

Restar-net nežinau ko palinkėti labiau. Tiesiog gal greičiau pasveikti. :4u:​ 

Atsakyti

Restar :4u: 

Vakarienei viriau tailandietišką sriubą. Skanumėlis :wub:​ 

Atsakyti

Nieko nereikia linkėt :). Rami kaip belgas ir nelabai kreipčiau dėmesio ir į simptomus, jeigu ne visas kontekstas. Bėda tik, kad dabar manęs nieks negali apkabint :).

Eisiu naujo megztinio pradėt, bus pradėjimo džiaugsmas :)

Atsakyti

Ką pradėsi?

Atsakyti

Planuoju No Frills. Bet supratau, kad reikia visgi mėginuką prasimegsti, tai dar visko gali būti.

Atsakyti