Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyro pgr teigiamas. Emilis tik vakar pakarščiavo. Tai dėl jo testavimo abejonėse. Na, dar laiko yra. Stebėsiu būsenas. Visiems kitiems dar viskas gerai.

Vakar šiek tiek pamezgiau. Lėėėtas tas mano mezginys.

Pašoviau į orkaitę švilpikus, ar kaip ten jie iš bulvių košės vadinami.  Pietums reikės kokią burokėlių sriubą išvirt ir vištienos turiu. 

Atsakyti

Niuma, testuok, bus ramiau, jeigu serga - žinosi, kad prasirgęs, kurį laiką bus ramu. Na, ir izoliacija greičiau baigsis, jeigu ras ligą.

Atsikėliau maudžiančia galva, be nuotaikos, bet prisiverčiau virtuvę tvarkytis. Nu ir padėjo. Eisiu toliau krapštytis. Kai švariau, tai ir galvoj geriau. 

Atsakyti

Priedas  received_589973002421921.jpeg   172,6KB   0 Parsiųsta kartųNa, štai ir mano panelė rodosi. Šiandien reiks kitai pradėt.

Atsakyti

Sveikos,

Kadangi laiko iki kelionės liko nedaug ir dukra užsiprašė komandai lauktuvių iš Lietuvos atvežti grybukų, gal jūs patarsit, kur skaniausi.

Ir dar, kur Vilniuje ieškoti skanaus obuolių sūrio?

Atsakyti

Marijampolėj labai skanius grybukus kepa. :D 

Iš tikro, Vilniuj tai nežinau nieko.

Restar, fainuolės, pirštukai nuogoki, bet gal ir patogiau taip. Maniškės tai iki mažiuko piršto viršutinio sąnariuko, šilčiau :D 

Nieko gero ir nieko įdomaus. Keliavau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Man patys skaniausi Pyraginės grybukai. Būna kepyklėlėj prie čiurlionkės arba Benedikto turguj tam dideliam mėsos skyriuje. Jei patinka minkšti biskvitiniai.

Atsakyti

Aš nežinau apie grybukus.

Nuvažiavau iki Pigu punkto CUP tik kaukių atsiimt, o pačiam CUP, kad driokstelėjau apsipirkimą... Kažkaip aš ten sugebu šį tą rasti nepervargdama. Itogo 2 kelnės ir 2 sijonai bei viena balta berankovė bliuskė. Sijonai midi ilgio, keistas pasirinkimas, nes net neketinau jų pirkt. Vienas netyčia krito į akis, gražus ir kaina patiko - 20 eur. O kelnės vienos, kurių reikėjo, klasikinės mėlynos, o kitos.... Eglutės rašto pilkai margos platėjančios su kantu. Net nebūčiau žiūrėjau į tokias, bet kai jau ėmė man viską nešti, tai dar ir keistą sijoną prigriebiau :). Sakiau, grąžinsiu, jei šeima išbrokys. Bet lyg neišbrokijo, namie prisimatavau derinukų, tai nešiot galima tikrai. Va, ar nešiosiu, nes tokio stiliaus nieko neturėjus - dar klausimas. Laikas parodys :). Etikečių nenuplėšiau.

Dar šampūno su kondicionierium cascadoj prabangiai papirkau. Turėjau seniau iš ten net litrines pakuotės, ilgai užteko ir labai patiko. Baigėsi ir vis nieko gero neatsitaikau kito. 

Atsakyti

Sveikos

Mielai murkčiau prieš saulutę su mezginiu,bet sodas laukia.o kur dar pasipriešinimas jaunosios kartos.....

Atsakyti

Labas, 

Moliūgai visas prarijo??🧟‍♀️👻

Šiurpnaktį švenčiat?

Mes Kaune taip fainai Laisvės al. prasiėjom. Žmonių pilna, taip gyva viskas, smagiai pasipuošę👻😍 Ir oras nuostabus!

Kapų lankymas kaimuose irgi toks jaukus. 
Švaru, gražu, žvakutės žiba. 

Atsakyti

Mes kapus lankėm, bet dar su šviesa grįžom, mezgiau važiuodama. Vilnius irgi pilnas žmonių, pavakarieniavę prasiėjom pro Užupio moliūgyną :).

Mezgu bepirštes dičkei, nes griežtai reikalauja. Mažė beveik nenusiima savųjų namie.

Ryt vyras visai dienai išvažiuos ant savo giminės kapų su savo familija, mes liksim namie. Tai tik prigamint maisto chebrai reiks ir galėsiu megzt  :wub:.

Kas lankotės Panevėžio Devold - kažin, kokios ten kainos merino apatinių? Kažkaip pribrendo reikalas savo šiluma pasirūpinti iš anksto. Plačios kelnės gal visai gražu, bet man šalta :)

Atsakyti

Mes tai namie tupim. Izoliuojasi vyrai, o aš už kompaniją, nors man nepriklauso.

Visa laimė, kad vyrui lengva forma- tik be uoslės ir be skonio šiuo metu. Už tai iš neturėjimo ką veikt visokius buto kampus sutvarkyt baigia (kaip pvz., tamsų kambariuką). O aš kažkokia prisilipdžius prie puodų jaučiuosi. Norisi įvairovės. Bet ką valgom mes, tai vaikai nevalgo- pvz., troškinti raugintų kopūstų ar silkės su keptais svogūnais. Tai ir gaminu skirtingai. Dičkiam- jokių požymių. Emilį šnd pratestuosiu dėl visa ko.

Pagaliau baigiau raštuotą dalį mezginio ir išėjau į lygiąją dalį. Gal pajudės greičiau mezginys. Va toks ant virbalų

Priedas  Screenshot_20211018-154858_Instagram.jpg   97,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, liuks, kad nieko rimto pas jus. Sųnus dar šiandien jaučia skiepo pasekmes. Tiesa, kaimynė, kurią užkrėčiau covid, ir kuri sirgo net sunkiau už mane, issityrė ten pat antikūnus ir pasipiktino. Pas mane 143, pas ją 9.

Su laiko pakeitimu, anksti kėliausi, ruošiausi pietums (daržovės skutau, valiau, pjausčiau, pievagrybius, vištienos blaudelių mėsos kalną supjausčiau), paskui pusryčiai, tada pietų gamyba, kol viską atskirai apkepiau troškiniui... Tai kai jau galėjau atsipūsti, pasiėmiau knygą, o su ja ir išlūžau... Kol nebuvau prižadinta triukšmo dėl į balkoną įskridusios zylės ir ją norinčio sumedžioti katino. Triukšmą kėlė tai ne jie, o mažė :D.

Dabar pavalgyta, vaikai iškomandiruoti į lauką, galima ir pamegzt. Liko 1 bepirštė, didesnė. Jau ryt galėtų ir nauji siūlai atkeliauti :)

Atsakyti