Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grįžom po kapų lankymo. Vakar vieni, šiandien dveji. Supratau, kad teks įsitraukti į kapų priežiūrą, nes mažėja gretos... 

Mezginio liko nepilna rankovė. DPD su šventiniais tempais padės ramia sąžine baigti. Panašu, kad be trečiadienio Wooly siuntinio negausiu. Bet tai dzin, nes darbinga savaitė nusimato.

Atsakyti

Aš tai laukiu tų naujų siūlų, bet dėl modelio nepasisprendus. Kaip patiems pačiausiems siūlams pasirinkti pačiausią modelį... Žinau, kad noriu paprasto, bet tai reglanu ar nuleistais pečiais, ar apvalia kokete, trikampiu ar apvaliu, ar biškį golfiniu kaklu. Pati nežinau, kas labiausiai patiktų ir būtų mylimiausias megztukas.  Patarimus ir pastebėjimus labai priimu :4u:​. 

Atsakyti

Restar, tai apžvelk savo garderobą :D  kas mylimiausia, ko gal neturi dar. Dar kokie pečiai patogiausi. Nuleisti pečiai po striukėm pakišt sunkiau, bet jei siūlas plonas lengvas, tai diskomforto didelio nebus, bet pats megztinis pakils, gali jau būt nuogokoka. Trikampis kaklas gražu, bet jau reiks kokio kakluošalo. Reglanas patogu, apvali koketė nebent kokia biškį paraštuota. 

Tai vat visur gali rast prie ko prikibt :D  todėl apžiūrėk senus turtus, kas buvo smagiausia ir mylimiausia.

Aš tai mezgu šaliką :D  vietoj juodo kardigano. Juodą. Nors norėjo šviesaus. Tik mama tokių siūlų neturi. Paprastas, 1×1 stulpelis. Tik kol pataikiau plotį ir kraštą gražų, tai gal 5 kart pradėjau.

Niekur nebuvau nieko nelankiau. Bo nes visi planai sugriuvo :B laukiu MB PGRo. 99 proc bus teigiamas. Iš kur gavo, neįsivaizduojam nė viens. Guli su temperatūra, viens uždarytas. Aš irgi kažkokiam laukimo režime-išlys/neišlys, bo nes abu gi toj pačioj auto 5 valandas uždaryti sėdėjom, prieš tai vienoj lovoj miegojom :D . Nebent aš jam tyliai užnešiau, pati prasmukau. Nu žodžiu, prisikarksėjau apie pirtį tai jau tikrai  :B  :B  :B turbūt tik per stebuklą pavyktų susilogistinti.

Atsakyti

Katukai, kaip sakant, sveika prisijungus į slaugytojų gretas. Reikia tikėtis, kad tau nieko blogo neišlįs. 

Emilio atsakymo irgi laukiu. Tempos nėra. Kosčioja šiek tiek. 

Atsakyti

Rodo gražiausią multiką ever :bigsmile:  Koko :wub:​ 

Atsakyti

Katuk  :4u: . Nu va, bijojai vyrą užkrėsti, tai anas jau bus nebeužkrečiamas :). Dar 26 dienos iki pirties. Ale Rusijos oficialūs skaičiai jau milžiniški, o tai kokie realūs tada...

Laukiu vyro. Mezgėsi kažkaip lėtai. Tai šis, tai tas vis. Tai brolis, tai kaimynka patrukdė. N< bet va baigiau, iškalbsiu, ryt galės pranešiot, abi sesės venodas turės. Reiks ryt kojines megzt :).

Atsakyti

Restar, iki pirties 18 dienų :) 

Katuk, o jūs LT?

Atsakyti

Taigi. PGR teigiamas. Reiškias 14 dienų. Mes LT. Nu toks paradoksas gavos, kad likus 100 km iki namų pasijuto nekaip. Iškart izoliavom namie, tai dukros nebent per mane gaus. Net jeigu aš nesusirgsiu, nelabai turbūt spėsiu suvažinėt visur. Esu žiauriai pasimetus ir jau pavargus nuo lakstymo į antrą aukštą ir galvojimo kaip kas. Nes dukros pyksta, vyras šokdina... aš iš to streso matyt ir susirgsiu. Nekenčiu kovyyyydo.

Bet rimtai, visiškai neatsekam, kur galėjo užsikrėst... nu jo ilgalaikiai kontaktai tik su manim ir nebent darbe. O jis toks prie rimtesnių saugotojųsi. Kol kas nėr blogai, pakarščiuoja tokiom bangom, truputį kostelna ir galva skauda. 

Atsakyti

Katukai, nurimk viduj. 

O dukroms uždiok klausimą- kas šiuo metu jas labiausiai neramina? 

Jos skiepytos? Tada joms izoliacija netaikoma, kad ir ksip keistai skambėtų.

Padidaryt testą gali ne anksčiau 3 d po kontakto dėl savo ramybės.

(Nors aš pati tą visą minčių chaosą praėjau). 

Atsakyti

Katuk, o jūs mažiau analizuokit kaip, kas ir nuo ko. Nuo to, kad žinosite nei lengviau, nei sunkiau nepersirgs. Ir visi raminančių arbatėlių pagerkit :)​ 

Atsakyti

Ne, tai analize smarkiai neužsiimam :D  aš labiau analizuojuos, kaip elgtis šen bei ten.

arbatėlės visokios vartojamos kibirais. Tik jau žolių pritrūkau, reiks eit į kokią pardę paplatint :B nes izoliiacijos gi man nereikia, kol kas bent jau.

Atsakyti

Katuk, nu nors vieną pliusą įžvelk, kad ne po mezgėjų pirties koroną parnešei vyrui :D​ O jei rimtai, tai linkiu lengvai prasirgt ir prisigamint daug antikūnų. 

Atsakyti