Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šeštadieniui buvau užsirašius antikūniams. Kaip manot, jeigu man iki tol neišlys simptomai, verta pasidaryt, ar geriau vėliau dar :hmm: 

Vyras pasigyrė, jog nebeužuodžia :D  su tokiu pasididžiavimu :lol:​  aš jį paguodžiau, jog nuo šiol skaniai nebevalgys...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 02 lapkričio 2021 - 10:27

Ale klausykit kas darosi kad vyrus griebia ta karūna paskutiniu metu. Va sesers mano, Niumos, dabar Katuko.

Sveikatos

Atsakyti

Nauja atmaina :D  Man'a

Atsakyti

Restar, iki pirties 18 dienų :)

Katuk, o jūs LT?

Jo, man kažkodėl uzsifiksavo 27 diena... Priminkit, kai laikas ateis, kad atvažiuočiau :).

Katuk, ramybės, tiktai ramybės. Nereik nervuotis dėl to, ko negali pakeist. Biškį palik vieną vyrą izoliuotis ir telefono nekelk :). O užsikrėst nuo bet ko galėjo, tai koks skirtumas. Dėl antikūnų nežinau - kaip ir smalsu, bet gal palaukt?

Aš gėriau iš Širdažolės vaistinės tokį presuotų žolelių kompleksą Imuno2. Man labai atleisdavo galvos ir raumenų skausmus. Jos kaip didelės tabletės, bet užpili, kaip arbatą. Brangios.

Vėlai atsikėlėm, pavalgėm, dar planuose į kokias Vilniaus kapinės nueit - ar Rasų, ar Antakalnio, paprastai ten einam. Na, ir sugalvot, kokias kojinės megzt, kad įdomiau būtų ir gražios :)

Atsakyti

Maniškio tai skiepas senai darytas- balandį.

Mano- liepos gale.

Vaikai- neskiepyti. Vis dar laukiu Emilio atsakymo.

Ryte blynų širdelių prikepiau. Plaukus nusidažiau. Reikia važiuot iki didesnių parduotuvių užsukamų metalinių indelių ieškot, nes artimose vietinėse parduotuvėse vakar neberadau, o Senukai nedirbo. Cukinijų-ananasų mišrainę darysiu. 

Atsakyti

Man šiandien darbinga diena. Susitvarkėm namus, padariau pietus kotletus ir burokėlių ir pupelių sriubą, išsiploviau ir išsikaitinau stiklainius svarainių sirupui. Kai supilstysiu, supjaustysiu antram užėjimui. Restar, neturėsiu šiemet atliekamų. Greituoju būdu kibirą prisiskyniau, rankose milijonas rakščių per skubėjimą :B 

Dar reikėtų paskaitinėt darbinius popierius, rytoj audituoju norvegus, nesijaučiu baisiai pasiruošus :B 

O dar ir rankovę baigti norėčiau.

Atsakyti

Beieškodama knygos, kažkaip užsiverčiau krūvelę knygų ant vieno piršto, atrodė, gal nieko tokio, bet kai suskaudo, be ledo neištvėriau, dabar, panašu, kad mėlynuoja...

Vyras padangas keičia, mes su vaikais vėl pasitvarkėm biškį. Valgymui nebent bulvių išsivirti reiks, dar daug troškinio liko. Dar šio to iš giminių parsivežė vyras vakar - zuikio kepto, kaimiškos mielinės bulkos, duonos, obuolių pora maišų, dar šio to vis iš kiekvienos tetulės ar dėdulės. Man vyro giminė labiau už maniškę patinka. 

O kad nėra svarainių, tai ir nereik - daugiau laisvo laiko sau :). Biškį savo buvo, biškį pirkau turguj, kiek yra, tiek užteks. 

Atsakyti

Sveikos, kaip ligoniai ir jų slaugytojos?

Niuma, ar jau yra Emilio rezultatas?

Kerpena, kaip tavo kosulys?

Aš  šiandien po 6 atsibudau, kėliausi dar nesuėjus 6.30. O papusryčiavus nusprendžiau paskaityt ir taip tylu ramu namie, baisiai susnūdau. Tai kaip vaikystėj - niekur net nėjau, o padėjau galvą tiesiai ant knygos ir pasnūduriavau kelias minutes. Jei nueičiau iki sofos, būtų šakės...

Vyras šiandien skiepijasi po darbo. Visi vaikai namie. Dičkis dar vakar nusprendė, kad šiandien nekaip jausis :B, nors jam tai ne atostogos.

Reikia kažkaip atsibust... Galėtų tie siūlai parvažiuot :)

Atsakyti

Labas,

Laiko pasukimas padėjo du rytus žvaliau atsikelti. Jau net galvojau  gal pavyktų vėl prieš darbą pasivaikščioti, Bet šiandien vos vos atsikėliau prieš pat 8. neprisimenu, net kaip ten su žadintuvu buvo.  Matyt galvojau, kad atidėjau, o iš tiesų išjungiau.

Kosulys jau kaip ir aprimęs, nors dar kartais būna  - tokio buko, erzinančio. Uoslės dar nėra, rekarčiais iš labai arti kokį kvapą kiek pajuntu, kai specialiai paieškau. ir noro niekam nėra, žiauriai.

Atsakyti
Emilio neigiamas.
Gytis bandė vakar kosėt. Padariau greitąjį. Neigiamas. Pasveiko iš karto biggrin.gif
Viskas gerai visiems. Vyras irgi po truputį uoslę jau atgauna. Vis pagal kvepalus tikrinasi.
Dirbu iš namų dar šitas tris dienas. Paskui į darbą keliausiu. Pagaliau biggrin.gif Atsibodo stovėt prie puodų.
Atsakyti

Pas mane biškį įdomiau. Kadangi jaučiuos kaip gavus į snukutį, energija irgi prislobus, užsirašiau PGRui. Nors greitasis neigiamas. Tai arba šiaip pašalau (buvau biškį į ūkį išėjus užvakar), arba kokį mizerį gavau to užkrato.

Dukros pyksta, ignoruoja.. pas vyrą į antrą aukštą pavargau lakstyt, tai gal ir tas energiją atėmė. Bus matyt, kuo čia baigsis.

Beje, NVSC vyrui sakė, jog izoliacija baigiama po 10 dienų nuo simptomų pradžios, pagerėjus sveikatai, bet sprendžia šeimos gydytojas. T.y. net ne nuo testo padarymo.

Vyro sveikata sparčiai taisosi, kosulys tik kamuoja, bet ir tai ne itin dažnas. Šiandien 5ta diena

Atsakyti

Bandau parašyt per tel, nes per kompą šiandien nebeleidžia... 

Atsakyti