Ai, dėl to aliejaus. Negaunu info, nors papildomai parašiau . Gal būti, kad kur iškeliavę ir nevykdo mano užsakymo, tai nežinau, kada gausiu... Dėl jo ir susitikimą sugadinau. Tai, jeigu dar yra norinčių ir galinčių, galim planuotis bile kada.
Man greičiausiai išvis nepavyks... tokios š aplinkybės. Tikiuosi bent savo lovą atgaut naujais metais
Iš tikro, tai net nelabai gaudaus, kokia diena ir kada čia tie kiti metai ištiks
Išardžiau juodulio rankovę. Iš naujo varau. Tikiuosi pataikyt į tankumą
Kerpenos kojinės fainos. Ir tas nesutapimas visai liuks.
Juodulio faktas. Papozuot nepriprašyt, turiu džiaugtis, kad išvis teikėsi nešioti. Tyliai priėmė ir neprašyta užsidėjo, suprask, čia labai geras įvertinimas
270113834_962871644629058_443795913678474483_n.jpg 211,11KB
0 Parsiųsta kartų
Labas vakaras,
Restar, fainas faktas 😉
O merginos plaukai jau ataugę?
Rusnė baisiai nori kirptis trumpai visai. Tai po stovyklos jau planuosim vizitą pas kirpėją.
Padarė kraujo tyrimus. Hb dar šiek tiek rasta, bet feritino tai visai ne…😕
Galvoju, ko čia to entuziazmo tiek mažai ir prie žemės vis traukia…
Kerpenos kojinės patiko😍
Mano stovi nabagė pradėta, laukia pirštas geresnių laikų.
Kolega buvo labai skanų pyragą atnešęs. Išprašiau recepto. Planas kept Naujiems.
Maskarponė su šokoladiniu skuoksniu ir vyšniom. Pastovėjęs šaldytuve antrą dieną dar skanesnis buvo🥰
Limit, po kokios stovyklos? Aš kažkaip žiemą net nesidairau jokių stovyklų. Ir brangu, ir šiaip nori visi namie kimarint - ilgai miegot ir pan. O plaukai kiek augo per metus beveik (kada ten baigėsi karantinas pernai - kovą ar balandį, kai kirpyklas atidarė?), tiek užaugo. Jau ir kasytes šiokias tokias vakar pynė. O šiaip susirišt mėgsta. Ir dejuoja, kodėl jos tokie stori plaukai . Irgi nori kirpt kokiom nesąmonėm, iškarpytai, bet gal dar ne taip labai. Pavyko kol kas įrodyt, kad bus daug nepatogiau prižiūrėt. Gimtadienio proga nori ausis prasivert, net nežinau, kur tai atliekama, reiks pasidomėt. Mažė nori irgi plaukus kirptis, bet aktyviai neatakuoja dar manęs, tai auginu, kad daugiau pinigų gautų
. Jos ir trumpesni, ir plonesni.
Pasėmiau seniai siuline.lt išloštą FB gal Sirri nedažytos vilnos kamuoluką ir mezgu savo "mažajam" vyrukui pirštines. Kažkaip visai faina megzt tokius praktiškus dalykus, kurie tikrai geri ir tikrai bus naudojami. Vyrui daviau savo šitą megztinį https://www.ravelry....r/windsor-cardiišardyt . Nežinau, ar labai protingas dalykas, bet siūlas man patinka, o megztinio nešiot nebenoriu. Ir seniai žinau, kokio megztinio iš būtent tų siūlų norėčiau. Tik ne faktas, kad užteks man siūlų ar išvis storis tiks... Ir kada ta eilė jam ateis... Noriu va šito, šviesus labai įkvepia mane: https://www.ravelry.com/patterns/library/foldlines ir Kacumotos numegztasis
.
Restar, atrodo, smagi juoda kepurė 🥰
Dar šiandien iki pietų nuvažiuosiu į darbą. Paskui pas kirpėją įsiprašiau- pati neapsisprendžiu, ar kirptis reik, gal tik šonus ir nugaroj išskutinėjimus.
Buvom vakar Spragtuky Maskvos teatro. Jausmas, kad į mokyklinį spektaklį atėjom 🤐 Sinchrono jokio. Per pertrauką nusprendėm, kad geriau namo važiuojam. Visa laimė, kad pakvietimus turėjom. Tai nors rūbų dar praskalbiau ir pamezgiau filmą žiūrėdama.
Ai, kam norisi paverkt, aną diena vyras įjungė The unforgivable.
Oho, Niuma. Tai jau tikrai "lygis", jei išėjot net. Aš gyvenime gal iš kokio kino esu išėjus, neapsikentus nuobodulio.
Beje, paskambino aliejus su didžiuliais atsiprašymais, sakė, dar taip nebuvo - pažiūrėjo mane, tai šiandien apie pietus atveš su dovanom, tipo .
Restar, faina tokia unisex kepurė. O jei dar siūlas mielas. Mes tai su M. dalinamės paskutine likusia angorine kepure. Tai turbūt dar vieną numegsiu. Siūlo dar turiu kokioms 3.
Atostogauju šiandien ir rytoj. Dar viena darbo dovana. Kepu biskvitą Juodam miškui. Man toks skanus šitas tortas
Aš galiu šiandien sriubintis jei ką.
Girdžiu kažkas čirškia už durų. Nueinu pažiūrėti, o ten kurapkų pulkelis
Screenshot_20211230_112145.jpg 418,15KB
0 Parsiųsta kartų
Liniuka, kokios fainos viešnios . Aš iš vaikystės kaime jas prisimenu. O tavo kepurės irgi gerai paklausios
. Tai tik megzkis sau, jeigu jau dukrai tinka, tai tegu ir nešioja.
Aš tortus kepu tik gimtadieniams ir kadang dvigubas 15-tas jau visa ant nosies, tai naujakui bus gerai ir tinginys ir, jeigu netingėsiu, gal koks desertas indeliuose. Va tokį nusižiūrėjau, bet gal improvizuosiu, nežinau, ar yra šaldiklyje likusių aviečių: https://www.livinn.l...ntinis-desertas. Ale dar paklausiau dičkio, ko jis norės neštis pas draugus naujako šventimui, užsiprašė cinamoninių bandelių, tai teks ir likusiems namie iškepti, kitaip jau nebus
. Žodžu, po šito švenčų maratono pati bandelė tuoj būsiu
.
sveikos
ir aš galiu sriubintis