Sveikos. Su Naujais! Mes, kaip varlės keliauninkės per šias šventes ... 24 d. Į tokią pūgą pakliuvom tarp Kėdainių ir Raseinių patamsy, kad net mašinos kapoto galo nelabai matėm. Vienas vairavo ir tvorelę bandė stebėt, kad prieš akis neiškiltų, aš už stulpelius atsakinga buvau. 26 vakare tik rūkas, nors vairuotojas skundėsi kelio atkarpa Palanga-Klaipėda. 30 vyras parskuodė į Kauną greit ir be streso. 31 vėl rūkas, kartais nei 50 metrų nesimatė. Vakar bandėm gudraut, irgi dieną važiuot, bet... Lietus, rūkas vėl didžiulis. Dar ir leduką pagavom. Vakar avarijų autostradoj daugiausia matėm, ir apsivertusių, ir grioviuose, ir laukuose .. visi važiavimai nesmagūs.
Dėl mezginių. Baigiau mochierinį šalį, nuo rugsėjo neišsiskalbė dar, man jo ir nereik. Vienos vilnonės kojinės. Rugilės megztinio kūnas laukia rankovių, tai guli numestas, šalikas, numestas, nes reik matuot, o gal ardyt. Ir viskas. Reiktų iki kovo pledo+kojinių, bet jaučiu bus tik kojinės ... Nžn, sliūlų yra, su tiksline motyvacija sunkiai. Šiaip rakaliot galiu ir noriu.