Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyras išvažavo į sodą. Rastinėnų grupėj  FB matau perspėjimus dėl slidumo, o paskui matau tokią  pačią mašiną kaip mūsų griovy... Puolu skambint vyrui išsigandus, ale, tfu, tfu, ne jis ten buvo. Sakė, grįždamas nuo Rastinėnų iki Pilaitės  3 avarijas matė...

Tai gal ir susitikt galim bandyt kurią dieną? Aliejus pas mane :).

Pradėjau kojines. Jau n kartų spėjau persigalvot ir išardyt. Čia kai vis nori pranokt save, ale... Nu bus paprasta, kaip visada, tik kvarbatkuotą kraštuką išbandžiau.

Atsakyti

Kaip gerai, kad vakar nereikėjo niekur važiuot. Jau vien pro langą pažiūrėjus (o pro kai kuriuos net pažiūrėt nepavyko, nes buvo padengti gruoblėto ledo sluoksniu) matėsi, kad visur ledas, mašina irgi visa lede. Šįryt tai tik kiemas buvo slidus, gatvės jau normaliai. Atvažiavau į darbą, kad kaip nors greičiau persijungti į darbinį ritmą :B 

Atsakyti

Sveikos. Su Naujais! Mes, kaip varlės keliauninkės per šias šventes ... 24 d. Į tokią pūgą pakliuvom tarp Kėdainių ir Raseinių patamsy, kad net mašinos kapoto galo nelabai matėm. Vienas vairavo ir tvorelę bandė stebėt, kad prieš akis neiškiltų, aš už stulpelius atsakinga buvau. 26 vakare tik rūkas, nors vairuotojas skundėsi kelio atkarpa Palanga-Klaipėda. 30 vyras parskuodė į Kauną greit ir be streso. 31 vėl rūkas, kartais nei 50 metrų nesimatė. Vakar bandėm gudraut, irgi dieną važiuot, bet... Lietus, rūkas vėl didžiulis. Dar ir leduką pagavom. Vakar avarijų autostradoj daugiausia matėm, ir apsivertusių, ir grioviuose, ir laukuose .. visi važiavimai nesmagūs.

Dėl mezginių.  Baigiau mochierinį šalį, nuo rugsėjo neišsiskalbė dar, man jo ir nereik. Vienos vilnonės kojinės. Rugilės megztinio kūnas laukia rankovių, tai guli numestas, šalikas, numestas, nes reik matuot, o gal ardyt. Ir viskas. Reiktų iki kovo pledo+kojinių, bet jaučiu bus tik kojinės ... Nžn, sliūlų yra, su tiksline motyvacija sunkiai. Šiaip rakaliot galiu ir noriu.

Atsakyti

Sveikos. Su Naujais! Mes, kaip varlės keliauninkės per šias šventes ... 24 d. Į tokią pūgą pakliuvom tarp Kėdainių ir Raseinių patamsy, kad net mašinos kapoto galo nelabai matėm. Vienas vairavo ir tvorelę bandė stebėt, kad prieš akis neiškiltų, aš už stulpelius atsakinga buvau. 26 vakare tik rūkas, nors vairuotojas skundėsi kelio atkarpa Palanga-Klaipėda. 30 vyras parskuodė į Kauną greit ir be streso. 31 vėl rūkas, kartais nei 50 metrų nesimatė. Vakar bandėm gudraut, irgi dieną važiuot, bet... Lietus, rūkas vėl didžiulis. Dar ir leduką pagavom. Vakar avarijų autostradoj daugiausia matėm, ir apsivertusių, ir grioviuose, ir laukuose .. visi važiavimai nesmagūs.

Dėl mezginių.  Baigiau mochierinį šalį, nuo rugsėjo neišsiskalbė dar, man jo ir nereik. Vienos vilnonės kojinės. Rugilės megztinio kūnas laukia rankovių, tai guli numestas, šalikas, numestas, nes reik matuot, o gal ardyt. Ir viskas. Reiktų iki kovo pledo+kojinių, bet jaučiu bus tik kojinės ... Nžn, sliūlų yra, su tiksline motyvacija sunkiai. Šiaip rakaliot galiu ir noriu.

Atsakyti

Sveikos,

iš ryto labai nedarbinė nuotaika buvo, dabar greit įšokau į darbus, nes ne vienas projektas pas mane, tai priminė apie save, kad jau tuoj artėja reikalai, reikia veikt. Dar kolegė atvarė iki manęs, atvežė telefono kortelę, nes pereinam į kitą tinklą, mažinamės išlaidas.

Sugalvojau va taip va savo ataskaitą pateikti :).

4 megztukai sau ir viena bliuzė, 1 vyrui, po 1 kiekvienai dukrai, na, ir smulkmė. 1 kojinės ir 1 pėdutės čia nerodytos, padovanotos. Tikrai mažai, bet visiškai viskas nešiojama, kuo ir džiaugiuosi.

Priedas  271186861_3129311487351585_5518388824245927797_n.png   612,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vilnius gal jau ir atitrpo, bet skambino teta iš kaimo, sakė viskas apledėję pas juos. O tetos draugė važiavo su pienu į miestą, tai skambinusi, kad vos nuvažiavo. O ji turi labai didelę vairavimo patirtį , ir visokiais keliais, kai kaime gyvena.

Restar, gera ataskaita. :super:

Atsakyti

Hi, aš savo kaimo dar netikrinau, bet pro langą tai tiesiog šlapiai atrodo. Mašinos važinėja, ne grioviais, tai gal normaliai.

Nuotaika š, reiktų eit ką naudingo nuveikt, bet nėr jokios motyvacijos. Ir ta niūruma už lango visai nepadeda. Taip norisi pusė namų tiesiog išmesti, t.y. prasikuopti, kad būt erdvės daugiau :D  tai va, žiūriu, ką čia išmetus...

Atsakyti

Pažūrėjus pro langą - nesinori nosies kišti laukan. Bet kai iškiši tą nosį - nieko baisaus. Net visai prasieit norisi. Bet nelabai yra kada. Vakare su šeima prasiesim iki kokio valgymo taško to 15-mečio proga. 

Ryt pradedu sportuot. Tikiuosi  :B . Reikia imti ir išvilkti save už pakarpos pagaliau iš namų. Va čia: https://www.verslima...-nuotaikos-sfa/. Man tinkamas pietų metas, be to - arti namų (VRM rūmai), ir dar nemokamai, nu kas gali būti geriau. Čia kaip aklai vištai grūdas po nosim nukrito...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 sausio 2022 - 12:48
O aš kaip tik pusę gruodžio laukiau, kad vienas klubas su grupinėm treniruotėm padarytų mokestį kas mėnesį, o ne už metus biggrin.gif Sulaukiau. Panašu, kad teks eit. Namie pati sportuot vis tiek neprisiverčiu, nepaisant to, kiek galiu rasti nemokamų treničuočių youtube. Nes pagalvojau, kad į TRX treniruotes dar visai tvarkingai vaikščiojau, kai lankiau.
Atsakyti

Tai visada taip būna - pro langą oras baisesnis atrodo. Nors aš dar niekur nebuvau. Bet per pietus keistą darbą padariau tokiu metu - langą išsivaliau.  Buvo  kažkuo aptaškytas iš lauko, gal iš viršau, ką išpylė ir prieš Kalėdas bandžiau pavalyti, bet tada šalo, tai tik dar labiau išterliojau. Šiandien kažkaip pažiūrėjau į tą vandenį lauke ir prisiminiau langą. Dar virtuvės langas labai prašosi valomas, bet norint tą padaryti reikia viską ne tik nuo palangės nukraustyt bet dar ir nuo vienos spintelės, tai taip ir nesiėmiau.

Atsakyti
Ėjau iki dantistės, tikrai žiūrint pro langą atrodo blogiau, nei yra iš tiesų.
Atsakyti

Per telefoną nei vienos savo žinutės nemačiau, per kompą dvi... ir redaguot neleidžia. Tiek to. Pasportuot ir aš pagalvoju. Ir netoli yra Judėk sveikai Joga... bandyčiau, funkcinės man jau per intensyvu.... beeeetttttttt laikas. Per mano išeigines vakarai skirti vaikams, arba vyras skiria darbui, tai reiškia vis tiek turiu prisižiūrėt vaikus. Į šoną niekaip. O rytais nieko gero nėra. Sakyčiau, galiu eit ir mokamai, tik dažniausiai visi mano planai baigiasi vaikų ligom, mokestis veltui.

Atsakyti