Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Greitąjį pasidariau, neigiamas. Pagal pojūčius visiškai kitaip negu kai sirgau, tai kažkaip atmetu.

Atsakyti

Esu mačiusi tų batutinių treniruočių filmukų, tai nu niekaip neįsivaizduoju Restar šokinėjančios :D Nugarai irgi kažin ar patiks :hmm:​ 

Atsakyti

Aš tai įsivaizduoju save šokinėjančią, nes ant didelių batutų man patiko labai :). Ir ant batuto sode užlipu kartais viena pašokinėt. Bet tų mažų neįsivaizduoju :).

Atsakyti

Nugi labai smagu :). Kad ir nelengva kartais, bet visada yra smagumo elementas. Kompanijoj ir pasijuokėm iš savęs, nuvirst nenuvirtau, lankysiu, kiek užteks ūpo. Dar reikia įsipareigot žingsniuot  :B , va čia jau manęs nedžiugina, bet gal kiek pasukčiaut bus galima :D. Jau man didelis pasiekimas išsivilkt pajudėt. Ryt kojų nejausiu, garantuoju. Bet emocija labai laba gera. Antrą kartą gyvenime po sporto :). Na, neskaičiuoju sportavimo vaikystėje, kai tiesiog smagu buvo, ypač žaisti rankinį, krepšinį irgi nieko.

Atsakyti
Nu va, kaip faina, kai atrandi kažką sau artimo.
Aš taip po trx jausdavausi, kol nepasitempiau to peties.
Mes su kolege dabar per pietus prasiėjom Laisve. Sakom irgi reikia atnaujint mūsų pasivaikščiojimus. Ne taip baisu, kai pradeda, tik sunkiausia prisiruošti.
Atsakyti

Kokį kraujo praliejimą ką tik apturėjom namuose :blink:

Gėriau sau ramiai pietų kavą. Ateina dukra, kuri šiaip su manim nebendrauja ir sako:

- Mama, gal tu Lunai nugus nukirpsi, nes aš pabandžiau ir kraują paleidau. Nuėjau ir kad nepasirodyčiau labai gera mama, irgi kitoje kojoje kraują paleidau, nes baisiai šįkart nesidavė ir spardėsi. O dukra dar kaip tik ją išprausė po karpymo. Atreina po kiek laiko ir sako:

-  Mama, Luna viską iškruvino - kilimą, sofą. Ateinu - visas kambarys krauju apšlakstytas, nes kas turit šunis, tai žinot, kaip jie laksto po išprausimo. O po sušlapinimo kraujas pasirodo iš vis pasileido iš tų nagų. Tai aš pasistačius  ant skalbimo mašinos tą kraują visaip bandžiau sustabdyti, o dukra kraują valė visur. Atrodo jau nustojo bėgti, paleidau, tą kambarį uždariau, kur kilimas ir sofa. O dukra sako:

- Jūsų lovą irgi ištepė. Ateinu  - kruvinos pėdos per visą užklotą ir guli ant sofinės pagalvės. Na sakau, tegu paguli, nustos gal kraujuoti, išplausiu tą užklotą. Bet po kiek laiko šoko ji nuo tos lovos, vėl pripėdavo, o ant pagalvės didžiulė bala palikta. Uždarėm į vonią  ir paskui susiieškoję binto aprišom tą koją. Paleidom - vėl ant grindų pėdsakai - pasirodo ne vieną o du nagus   ant abiejų galinių kojų per daug nukirpau ir kai vienoje stabdžiau kraujavimą kitoje lyg nesimatė, kad bėgtų. Tai dabar šuo dviem aprištom kojom guli koridoriuj, kambariai uždaryti. Dar taip nebuvo per visus  tuos 9 metus, kai ji pas mus. Būdavo truputį pasileidžia tas kraujas, jei pasitaiko per daug įkirpt, bet kažkaip tuoj ir sustoja, nebuvo, kad visur išpėduotų kruvinais pėdsakais. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 sausio 2022 - 13:51

Kerpena, nu ir istorija :blink: Jaučiu po tokio bus paranoja nagus kitą kartą kirpti.

Restar, nu smagu, kad patiko :)​ 

Atsakyti

Restar, aš irgi džiaugiuosi tavo smagumu. :super:

Liniuka, nu gal nebus paranojos, aš  neišsigandau, nes kiek esu skaičius, tai šunims  tas nago per didelis nukirpimas tik baisiai atrodo, bet nieko ten jiems  bloga nenutinka.  Dali nagų šviesūs, tai ten matosi kiek kirpti, o kiti tamsūs - tai tuose iš nuojautos kerpi. Bet matyt čia dar mūsų su dukra kokios santykių srovės papildomai suveikė.:)

Dabar prisiminiau, kad kartą per atostogas kaime buvau gan stipriai paleidus kraują, bet ten lauke išsilakstė ir nepasijuto. Tik teta dar visą savaitę dejavo, kaip aš šuniuką nuskriaudžiau, nes matė tą reikalą

Atsakyti

Vajej, man tai bjauriausia būtų visur valyti, plauti... Mes katinui nagų gyvenime nesame kirpę.

Atsakyti

Mes katinui kartais nukarpom, kartais pats nusigraužia :)​ 

Atsakyti

Mūsiškis pats savo pedikūru užsiima, drasko tik savo drakyklę, tai nematau jokio reikalo nervus gadintis. Išvis kai paklausau, kad ten kokiems gyvūnams tai ausis, tai akis valyt, tai alergijos odos, tai alergijos maistui, tai dar koke kvarabai... Nu ne man toke gyvūnai, geriau jau tada užsigrūdinęs dvorniaškia ...

Atsakyti

Aš saviškiui karpau nagus, bet jo permatomi, tai nesudėtinga. 

Atostogos prasidėjo. Tik nelabai smagu, kad su antibais ir danties skausmu, bet ketvirtadieniui gavau vietą konsultacijai. 

Atsakyti