Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas, man atrodo, kad su tokia gauja vaikučių tu nemažai dar pasportuoji :). Man kol maži buvo net mintys apie sportavimą neateidavo, tiek to judesio su jais būdavo :). Ir svorių kilnojimas, ir bėgiojimas, ir vaikščiojimas, pritūpimai visoke :D. Kaip greit viskas prabėgo...

Vyro sesė paskambino dvynių su gimtadieniu pasveikint ir pasakojo, kap ji stojiškai bando kankintis su mano dovanotom kojinėm. Kas buvot pirty, tai čia tos, kur rodžiau žalsvai margas. Tai tik apsidžiaugiau, kad jai Aade Long vilnonio šaliko nepadovanojau.... Nes nu kad kojinės kąstų, man dar taip nėra buvę. Ne kaimiška gi vilna kokia. Sakė, kad net per kitas kojines kanda jai padus ir blauzdas... Varge tu vargeli, kokių jautrių žmogelių būna... Liepiau nesikankint, ale ji dar bandys... Ir dovanok tu ką megzto. Iš kašmyro kojines tikrai neverta megzti...

Atsakyti

Merinas visai neblogai :mirksiukas:  kojinėms

Pamenu, Marijampolės kažkokia šukuotinė vilna ar pusvilnė irgi nekanda, esu savo jautruolei iš likučio mezgus

Patikrinau orą, pusė velnio, bet tas purškalas ir kaimo purvynai... fe... bet vis geriau už ledą :rolleyes: 

Galvojau galvojau, kaip pamandrint pirštinytes, ir bus visiškai paprastos. Užtat kašmyrinės :B esu prie pirštukų.

jUodulys mačiau išdžiūvo, bet kažin ar bus vertas nešiojimo. Numezgiau kūną per laisvai, pasidarė pliurza. Tik rankovės gražiai guli,nu nes tas tai pasistengiau

Apie sportus nieko negirdžiu ir nematau :B nebuvo tokių naujamečiuose pažaduose :D bet Restar biškį pavydu, nepaleisk tokio šanso :4u:  mano planas gal pirmiau su mityba susitart :rolleyes: 

Šiandien išviriau lęšių sriubos su špinatais. Visi laimingi. Kokia pora valandų. Ir vėl teks kažką burti...

Atsakyti

Aš šiandien pramogauju. Vakar užsiregistravau į kažkokią veido procedūrą su callogenu, kur daro mokiniai, o reikia tik  už priemones susimokėt.

Laukiu:

Priedas  received_710258310360689.jpeg   82,14KB   0 Parsiųsta kartų

Dar pas dantistę gavau antibų ir galutinį apsisprendimą, kad laukia 2 dantų implantacija. Skolinsiuos iš mamos pinigų. Bet nusprendžiau, kad man šių metų data tokia graži ir metai bus labai geri. Bet kokiu atveju. Nuo trečiadienio pasiėmiau atostogų. 

Atsakyti

Aš kaip užkietėjus kojinių nešiotoja, tai savo brangaus laiko negaišiu niekam mažau tvirtam, kaip kojininis siūlas :). Ingridukas, va, ir miegodama sugebėjo praskylėt ne kojininio siūlo kojines. Tokiems jautruoliams geriau storas frotines padovanot :). Nors dabar mezgu iš Drops Nord, kadangi su alpaka, tai atrodo švelnesnės dar, bet kai aš pati nejautri, tai man niekas nekanda.

Katuk, aš neturėjau jokio apsisprendimo sportuoti  :lol: . Nukrito man ant galvos. dar negaliu atstokėt :D. Bet viliuosi, kad bus ne tiik sunku, bet gal net ir faina.

Mes renkamės, ką valgysim Paupio turguje. Galvojau, kad ir dičkis norės nors kartą su mumis kur nors prisijungti, ale kur tau. Nu pigiau prasisuksim  :B . Tikiuosi, kad rasim kokį kampelį prisiglaust, nors kai buvom paskutinį kartą, tai tik prie baro buvo vietų, labai daug žmonių... O grįžę valgysim 2 tortus :). Dukra trečius metus iš eilės užsisakė Nidos morkų tortą, o antras visada želė būna, čia jau vyro meistravonė.

Beje, pasidariau ryte skrandžio rūgštingumo testą pagal šitą: https://www.lrt.lt/n...2m-4GMnccpZI2jU. Praėjo 10 min, ir jau tingėjau žiūrėti į laikrodį :(. Reiškia, prastai su rūgštingumu pas mane.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 sausio 2022 - 17:35

https://www.groziost...su-3d-collogen/- va šita procedūra šiandien mėgavausi. Buvau ir užmigus :D nes kol kaukė buvo uždėta,- darė pečių, pėdų masažą. Jaučiau, kad atsijungiau. 

Dar ne vieną procedūrą planuoju išbandyt, nes, žiūriu, maždaug 3 kartus kainos skiriasi nuo kosmetologijos kabinetų. O kad mokytoja kažką pataria ar parodo, man netrukdo. 

Atsakyti

Restar, batutai? Jei neturi problemų su keliais, turėtų būti faina.

Atsakyti

Tik dabar pažiūrėjau kas per treniruotės :) Esu šoke :D Labai bus įdomu išgirsti atsiliepimus :rolleyes: 

Užpuolė kažkoks peršalimas. Vakar vakare gulėjau be fazės su temperatūra ir visu skaudančiu kūnu. Naktis irgi sunki. Balso beveik neturiu :B Spėju, kad prekybcentry sušilau, o tada į lauką, va ir yra :B​ 

Atsakyti

Aš irgi nesupratau, ko čia Jurgitak rašo apie batutus. Galvojau gal gimtadieniui siūlo, bet galvoju lyg Restar neklausė. Net kelis kartus peržiūrėjau ankstesnius įrašus. :lol: Irgi neperskaičiau kas smulkiom raidėm buvo parašyta apie jos sportą.

Pirmas šių metų mezginys. Gal net įvyks riešinių reabilitacija, nes kol kas smagiai mezgasi.

Priedas  IMG_20220104_103047.jpg   435,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho, Kerpena, čia tokios pailgintos? Gražios...

apie Restar batutus skaičiau, bet supratau, kad nebūtinai tie batutai, t.y  galima rinktis. Arba neatidžiai skaičiau :D  dar paskaičiau, kad skirta mamoms. Šito tai biškį nesupratau, tipo, negimdžiusių nepriima :hmm:  o kai vaikai suaugę :hmm:  bet kadangi pati nesiruošiau ten registruotis :D  tai labai ir nesigilinau

Pirštukai lėtai mezgas :rolleyes: 

Liniuka :4u:  testo nesidarysi? :D  žinau ne vieną, kuris aiškino, kad ai šiaip peršalau, ir pasidalino ta korone su visais aplinkui...

Bet tuo pačiu ir žinau atvejų, kai trys skiepai pakankama apsauga nuo tokių...

Atsakyti

Taip, iki alkūnių. Viena draugė pamatė mane su riešinėm ir sako - gal tu man gali numegzt, bet ilgas, nes prie kokio tai rūbo labai reikia. Tai jai paskui parodžiau saviškes iki alkūnių, kažkada seniai megztas ir taip susidėliojo idėja.

Atsakyti
Aga, Liniuka pagalvojau, kuris čia peršalimas-virusas. Kolegė du kartus sirgus yra.
Pas kita kolegą dabar PGR atsakymas: 'lengvai teigiamas.' Liepė pakartot tyrimą. Vėl laukia atsakymo.
Aš nuo vakar dar su minkštučiu veidu sėdžiu ir užsiregistravau kitai savaitei sau ir mamai procedūras vėl biggrin.gif Važiuosim abi su mažium į Palangą, o grįžę eisim pasilepint.
Šiandien atidirbu ir einu atostogaut 1,5 sav smile.gif

Kerpena, dailu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, lyg neturiu problemų su keliais, bet su nugara turiu. Šiandien pasakysiu ar patiko :). Kadangi visai neįsivaizduoju, kaip ten man bus, tai dėl to drąsiai ryžtuosi :). Mini batutai. Labiausiai bijau, kad kritinėsiu nuo jų  :B .

O dar kas nori per nuotolį sportuoti, tai vėl nemokamos treniruotės čia: https://www.facebook...face":"page"}]}. Kaip ir tik Vilniaus gyventojams (ir rajono), ale kas ten labai tikrins, manau? Aneta man labai patiko, tokia rami išlaikyta, labiau mano tempui, o Božena toka greitukė, vos su ja spėdavau. Bet jos laikas man labiau patiko. Šį kartą praleisiu jau šį sportavimą, kadangi einu į kitą :). Nebent iš pat karto nepatiks...

Niuma, nu faina, kad savimi rūpiniesi, gražiniesi, ir dar už priimtinas kainas.

Kerpena - čia bus tokios ilgos tos riešinės, ar ne? (Jau spėjai parašyt anskčau už mane :) )

Liniuka :4u: , sveik. Nenoriu sirgit visai. Užteko man su skrandžiu pasikankinti, kai gyvenimas nemielas tampa... Pasidėjus dabar raugintų agurkėlių šalia savęs, triauškiu ir širdis džaugiasi. Vyras labai skaniai užraugė vasarą, parsivežėm neseniai iš sodo rūsio, gaila, tik vienas trilitris beliko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 sausio 2022 - 11:14