Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, vakar mezgiau dukrai liemenę, bet nepajėgiau baigti, nors liko nepilna atnara ir galiukai. Šiandien reikės kažką naujo pradėti, grečiausiai kojines iš Vincio keksiukų. Spalvų terapijai. Nors noriu megztinio. Na, bus matyt, kas nugalės.

Vėlai guliau, anksti kėliausi, vėl ėjau apdėti testuot vaikų. Jau mažas to aktualumas. Pasišnekėjau su sūnaus klasioko mama - vyras yra gana žinomas režisierius, sakė, kad dabar daugiausiai su ukrainečiais ir dirbo, priėmė pas save vieną šeimą - moterį su pora paauglių berniukų. Sakė, kad planuoja,mjog greit viskas baigsis ir grįš namo... Aš tai nesu tokia optmistė, kad ir labai norėčiau būti.

Niuma  :4u:​ , viskas suprantama.

Atsakyti

niuma :4u: :4u: :4u:

mano  palata  po truputi  palieka koronos zona. Labai dziaugiuosi, kad lengvai  praejo teciui. Tikiuosi jau blogiau  nepasidarys. dar  aisku yra neramu del  vaiku,nu  nes sunus   ir dukra vis pagelbedavo mums... bet  tikiuosi geriausio.

man siandien  paskutine izoliacijos diena :D

Atsakyti

Lusasita, džiugu, kad sveikstat ir nieko rimto nėra.

niuma, kaip suprantu tas emocijas. :4u:

O aš atsibudau 4 val  nuo kosulio. Tada pradėjau graužtis kam grįžau namo. Paskui tas kosulys nurimo. Ryte kaip ir nekosčiu, gal kiek pakrenkščiu, bet tai ir taip buvo būdinga visą žiemą. Pasimatavau temperatūrą - 36.9, nei yra, nei nėra. Pasidariau greitąjį testą - neigiamas. Tai dabar dirbu ir fone sukasi mintis ką daryti - nekreipti dėmesio, ar vis tik bandyti, pritempti, kad turiu simptomų ir registruotis PGR

Atsakyti

Lusasita, džiugi žinia dėl jūsų visų. Tu ten su vaikais ir prie pagalbos ukrainečiams aktyviai prisidėjai - gal gal praskleist truputį, nes iš FB nelabai supratau. Ar ten turit kokų pažįstamų ir konkrečiai veža kam, ar tiesiog na ura, kadangi žinom, kad reikia visko?

Šią savaitę kasdien po renginį planuojam...

Atsakyti
Kerpena, blogiau nebus, kad pasitikrinsi. Pasidaryk PGRą kokį trečiadienį. Juk sako, reikia minimum trijų dienų nuo simptomų pradžios. Geriau, kad nieko nebūtų, tai turėsi ramią galvą smile.gif
Aš net Emiliui po jo neigiamo pgr'o dar kelis kartus greituosius dariau, nes po gyd komentaro, kad galėjo pirmas pgr nerodyt, kraujas bakterijos nerodo, grynai virusinis uždegimas, o pilna karkalų, tai dar kelis greituosius dariau. Bet neigiami visi. Pas jį daržely prieš tai daug sergančių buvo.
Atsakyti

Restar, buvo emociju  vakar  daug, kai dukra  parase, kad  jos gyvenimo draugas atiduoda savo   nenaudojama masina su apziurom ir t.t.  savanoriams.    ir kad   jei galim, prisidetume. Vyras jau vakar  su vienu coronos bruksniuku, tai leke   vaistiniu siaubt,   ir maisto parduotuviu... nu o as ikalinta izoliacijoje, tai dariau  ka galejau...

tik velai vakare,  atslugus emocijoms,  vaiku  paklausiau,  ar ta  bordine  masina  ju... pasirodo  ju.  jau pries diena savanoris  Raimondas Šimaitis   buvo pasidalines  ta masina ir renkama parama...

vakare  pasigailejau, kad siemet  kojiniu  mazai  mezgiau.  turejau tik viena pora nauju nenesiotu numegztu   sunui, tai idejau  jas, ir surinkau  pirktines su  etiketem, katros nor splonos, bet su vilna ...

dabar  galvoju, kad  gi bus dar ne vienas toks ruosiamas ekipazas,  ir kad kojiniu dar  reikes...

Atsakyti
Lus, tik dėl vaistinių- turbūt tvarsčiais apsiribojot? Medikamentų negalima. Didelė tikimybė, kad nepraleis pro sieną, nes jiems spec dokumentacijų reikia.
Planavau nuvežt Emilio rūbus (ką nespėjau prie Žalgirio arenos) pas naujai atvykustančius našlaičius vaikus, bet patikslino amžių - 10-17 m. Tada reikės peržiūrėt, ką iš didesnių galiu perleist. Striukes jau prieš tai atidaviau.
Atsakyti

ai, veza Ukrainos KARIAMS,  butent  ko jiems reikia, tvarsliavos,  turniketu,   maisto produktu  , reikia  vyrisku batu,  kaireiviams  rubu, kojiniu ... na visko, ko reikia  Ukrainos kariams...  O masina  bus vietoj  greitukes  naudojama, vezios  karius i ligonine...

Atsakyti

Niuma,   ir vaistus  zmones  nesa, veza... sake, prie   sienos, stovi Ukrainos  greitukes, ir laukia  bet  kokios medicinines paramos...  To Raimondas Šimaitis  puslapyje ziurejom  fotkes,   kaip dirba  savanoriai,  kaip  rusiuoja  vaistus  nuo  skausmo, ir  t.t.

Atsakyti

https://www.facebook.../daiktaifrontui

kam dar idomu

Atsakyti

Niuma❤

Lusasita, kaip gražu ir prasminga💚

Kerpena, žinoma pasidaryk, nes daug nervų tau duėda nežinomybė💙

Labas dienas

Vėl žiema❄️

Atsakyti
Tada super, kad ir greitosios prisijungę, nes buvau skaičius prašymą, kad asmeniškai vaistų nepirkti, nes nepraleis per sienas smile.gif
Didelis informacijos srautas irgi praeina FB pas mane. Kelias grupes seku. ir mūsų akcininkas Ukrainos garbės konsulas, pats priėmė du studentus pas save.
Atsakyti