Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Saulė už lango. Tik laipsnių nedaug.

Emilis nuo vakar 17 val iki ryto išmiegojo. Vienu tarpu vaistus nuo tempos sugirdžiau, kai buvo 38,6, paskui perrengiau šlapią maikutę.

Rytas optimistiškesnis- 38.  Gal jau į gerą pusę pakryps. 

Vakar nei eilutės nepamezgiau. Nervai. Visom kryptim. Nors ir stengiuos racionaliai galvot. 

Atsakyti

Niuma :4u: nu viskas bus ok, situaciją kontroliuoji. O kaip pats vaikinas jaučias? Nepavargo nuo to karščio?

Atsakyti

Niuma :4u:. Nu, svarbiausia, kad žinai, kada į ligoninę važiuot, jei ką. Gal jau tikrai į gerą. Aš jau atpratus nuo mažų vaikų ligų, bet kaskart apmirdavau, kai smarkiau sukarščiuodavo ir tapdavo kaip lapai... Jau kai dūkt pradėdavo - iškart gyvenimo džiaugsmas grįždavo.

Vakar mezgiau. Pavyko, nors nuobodoka, kai visi įdomumai baigėsi.

Namie betvarkė, apie maistą - 0 idėjų, noriu tik poilsio po beprotiškos savaitės.... 

Atsakyti

Labas rytas,

Rusnės mokykla suorganizavo pirmos pagalbos kursus kovo 8. Esant dabartinei situacijai eisiu ten. Ir šiaip jau seniai galvojau, kad reik atnaujint 25 metų senumo žinias. 

Rusnė šnd savanoriauja. Kiti dirba. 
Užsieninio studento lietuvis draugas išskrido į LT, kad būt su šeima šiuo metu. Mes kažkaip pagalvojom, kad ten saugiau jei ką. 

Aš gal bandysiu iki Kaziuko nueit prasiblaškyt.
Vakar vyras pirko doradų su akcija. Aš Rimi vis pirkdavau, tai tokios mažos jos, o vakar kai parnešė, tai karpio dydžio iš Norfos. 

Vis dar sunku kiekvieną rytą patikėt ta baisia realybe…

Atsakyti

Niuma, laikykitės🎈

Mane visada vaikų tempos išmušdavo iš vėžių. O ir visokie kitokie negalavimai. 
Ypač, kai didysis parašo vidury nakties simptomus, o pagooglinus tik baisiausi scenarijai ir info LT kalba net nėr🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 05 kovo 2022 - 10:34

niuma :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Koks dubakas lauke :B Pavaikščiojau po mugę, sušalau baisiai. Tai sėdžiu kavinėje, valgau beigelį ir šildausi :)​ 

Atsakyti

pro langa ziurint grazu   ir pavasariska :D sulaukiau  vyro,  tai  ir tai nuotaika  kelia. aisku, dabar turesiu rupintis dviem ligoniais :D

Atsakyti

Dėkui visoms :)

Gerai Restar įvardino- kai jau pradeda dūkt, tai atsipūčiu lengviau. Jeigu jau šiandien nuo stalo šokinėja, tai tikrai geryn. Nes vakar nuo lovos ant lovos maršrutas buvo. Jam tempa nukrenta gana ilgam. 3kartus per parą duodavau nuo temperatūros. Užkimęs, bet nekosti. Krenkščia labiau. Tai acc, garinimai, nuo gerklės, salbutamolis. Paeiliui kažką vis duodu. 

Jau ir skalbimais užsiėmiau, sriubą verdu, kojinę naują pradėjau. Gyvenu vėl. 

Nuo vakar yra lėtu kepimu nugarinės dar šiek tiek su bulvių skiltelėm. Vakarui reikės papildimą padaryt kokių jogurtų, kefyrų, vaisių- lengvo maisto. Nes dažniausias komentaras- nenoriu. 

Atsakyti

Lusasita, o tai vyras labai serga, kad sakai 2 ligoniais rūpintis?

niuma, džiaugiuosi kad vaikui geriau. :4u:

Saulė gimtajame mieste tik dabar pasirodė, iki tol buvo  apsiniaukę.

Negaliu apspręst ar važiuoti namo ar dar būti. Tėvui kaip ir viskas gerai. Man kol kas aiškių požymių neišlindo. Pasidariau greitąjį - neigiamas. Bet iš kitos pusės tėvu irgi greitasis buvo neigimas, net kai požymiai jau aiškūs buvo. Tai nesinori dar namiškiams nuvežt ligos.  Tada pradedu klausyti, kad gale gerklės kažkoks krenkštimas įsitaisęs, bet jis ir taip žiemą karts nuo karto buvo. Krūtinė užspausta, iš vis širdies vietoj jaučiu sunkų akmenį. O mano vidinis paralyžius laiko sustingusią vienoje vietoje

Atsakyti

kerpena, nu taigi vyrai  visada labiau serga, net  kai vyrams 37, o moterims 38 :D   anekdotai jau cia tokie  apie vyru  ligas :D

o jei rimtai,  tai valgyt dar  ir vyrui  reik  daryt... pas mus  visi  su  spec poreikiais :D

teciui viskas   perastru, tai  jokiu   prieskoniu  nededu...  vyrui viskam skonio truksta  (  prikaisioju  korona, nu bet    kas ten dabar zino :D )  sakiau as i puoda supjauscius sudedu, o jau  tu ragauk ir prieskonius deliokis, nu nes mano skonio receptoriai  gal irgi  grybauja... kvapo tai beveik jokio ...

arbatas  tai tik teciui darau, vyras  pats  pasigamina :D

Atsakyti

Kerpena, jeigu jokių didelių darbų nėra, dar gal neskubėk namo. Kaip sakai, kad namiškiam neužnešti 'gėrio'. 

Atsakyti