Aš būsiu anksčiau. Gal bus ir daugiau tokių? Kadangi nusprendžiau savo paskutinio megztinio nebesivežti, taip pat ir nebesirengti, bo nes karštoka su juo, tai kelios kuklios, kaip visad itin informatyvios foto. Tamsaus sumezgiau apie 80 gr, šviesaus 200 gr. Specialiau įdėjau tą foto iš nugaros, kur matosi mano didysis nuopolis-per ilga rankovės išėma.. kaklas užlankstytas, nu nes irgi netinkama buvo idėja.
received_475573617398125.jpeg 54,79KB
0 Parsiųsta kartų
received_1313220742483639.jpeg 48,35KB
0 Parsiųsta kartų
received_491224562462774.jpeg 36,76KB
0 Parsiųsta kartų
katuk, man tai puikiai atrodo. Net ir tos rankovės išėma ne tokia jau netikus. kai kas specialias tokias mezga, norėdamos sukurti oversize įspūdį. O tas spalvų derinys toks mielas širdžiai.
Katuk, man žinok gražu💚
Katuk, man irgi gražu, neieškok sliekų ant asfalto Ir kažkodėl aš šitą megztinį įsivaizduoju prie ilgo klostuoto rudo sijono
Aš galiu ir anksčiau atvažiuoti, kokią 17.
Ingriduska, tave suėėėstų kažkaip neatrodė iš mėginuko, kad kandžiotųsi, bet vat matyt plaukai yr to jako aštroki.
Neturiu praktiškai nieko rudo tokias a la languotas kelnes tik
kurios šiuo metu dar ir biškį kabaliuojasi
Ai, gal įsimesiu į bagažinę aš jį jei kas labai norės čiupinėt...
Katuk, nu vat parodysi gyvai, tai pagirsiu. Kol kas santūri, akys negerai rodo šiandien, be rožinių akinių .
Aš mėgnukų radau nemažai pačiupinėjimui nerodytų, nežinau ar dukra leis megztinį paimt ir gal liemenė netyčia išdžius ant saulutės. O gal ir ne .
Kokio gerumo treniruotė buvo, pati sau pavydžiu .
Tai kas ten anksčiausiai žadat būti. Liniuka 17, ar kas dar anksčiau?
Gal pavyks ir man prisijungti nors per visus karantinus ir išvykas turiu susikaupusių reikalų. Ir šiaip esu nepaslanki, turiu viskam save versti.
O, reikia lygintis ir varyt, kažkaio laikas perdaug greit bėga. Pasakykit man tiksliau, kur tas Gan bei, vel blaškysiuosi po visą Panoramą...
Kiek prisimenu, tai jis pačiam gale į miesto pusę. Netoli prie važiuojančių laiptų. Tik nežinau II ar III a.
Buvo kažkaip baugiai smagu....
Ir dar kažkaip įtartinai su parkingu susidėliojo..... prastovėjau ilgiau nei 4 val, nors išeinant pasitikrinau, sakė," jūs neviršijot" na, matyt dar 15 rezervas galiojo. Ir aha, visi išvažiavimai užsiblokavo..... plę, stoviu ir galvoju, dabar jau tikrai viršijau, bus man su užsieniniais nr, kai sustabdysiu visą eilę.... nu ir apsauginis atidarė visiems... paranoja man
Nusipirkau išeinant Napoleono iš MonAmi.... taip skaniai sukirtau grįžus....
Puikus vakaras visumoj. Užskaitau
Taip gera buvo visas pamatyt Ir dar kontrabandos gaut
Su parkingu ir aš pergyvenau. Vienas išvažiavimas išvis neveikė, tada visi suvažiavo į kitą, tada kažkas pastabdė, o man jau irgi laikas ant ribos. Bet pasirodo, kad išvis pakeltas šlagbaumas buvo. Matyt kažkas jiems ten neveikė, nes net apšvietimas dalyje parkingo buvo dingęs.
Tai iki kada buvot?
Man irgi buvo smagu, nors gaila, kad teko anksčiau išeit. Net visa baimė kažkiek atsitraukė.