Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

20.20 :D​ 

Atsakyti

Jūs nerealios visos. Buvau labai pasiilgus.

Katukai, stovėjau paskui tave parkinge, per kelias mašinas. Mačiau užsienietiškus numerius, ir kaip apsauginis bėgo atidaryt šlagbaumo :D irgi į laikrodį žiūrėjau, nes 10 min gal likę, o kelis ratus apsukau, kad teisingai išvažiuočiau. 

Aš irgi jau namie. Ir Vilių iš vakaronės paėmiau. Gerai, kad klasiokės stovėjo lauke, pakvietė, nes, aišku, telefonas jo nusėdęs. Plius: o ko čia važiavai? Būčiau parėjęs. Taigi namai už 5 min. Sakau, auklėtojas liepė. 

Atsakyti

Parkinge tas pats. Keistas jausmas, kai šviesa dingo, šlagbaumai neveikia. Tada atvažiuoju prie namų durų - visa laiptinė tams, namų langai - tamsūs, durys neatsidaro... lengva panikėlė iškilo, kas čia vyksta. Bet atsidariau ir viskas nušvito.

Buvo faina ♥, smagu atsipalaiduoti. Kažkaip ypač džiaugiuosi, kad ir Ingrida prisijuokė. Kad Katuko vyras žinotų, kaip jis mus prajuokino :).

Kol pasakojau vyrui įdomesnes vietas, pamiršau broliui perskambint, nes jau vėloka buvo. Aš apie 20.40 iš parkingo išvažinėjau.

Atsakyti

Gerai, kad aš be mašinos buvau, tai jokie parkingai neišgąsdino, o autobusas laiku atvažiavo. :)

Atsakyti

Kas ten sakė: kavos nakčiai,?? :D​ 

Sėdžiu ir negaliu užsičiaupt-tuoj žandikaulis išnirs. .. reiktų į lovą gal eit, bet visai smagiai kojinė dėliojas...

Atsakyti

Aš vakar dar išsitraukus buvau kojinę irgi apie 23val. Pažiūrėjau. Išjungiau šviesas ir nulūžau :D 

Dabar vėl išsitraukiau prie rytinės kavos lovoj. Du vaikai miega. Mažius pas močiutę. Tyla. 

Atsakyti

Aš vakar 23 jau miegojau ir apie kojines negalvojau :D O šiandien jau pamezgiau kelis cm antros kojinės. Tikra meditacija tos keksiukų spalvos :wub: 

Atsakyti

Ta proga važiuoju su Vinciu pagert kavos ir po Megą pasivaikščiot :) šimtas metų nesimatėm. 

Atsakyti

Labas rytas, 

Su švente!!!💛💚❤️🇱🇹✌️

Su parkingu problemų nebuvo. Su tortu buvo - mano mėgstamiausio neradau. Bet Rimi ledų pasiėmiau. 

Labai labai faina buvo susimatyt❤️

Mano Vincio kojininiai keksiukai dar laukia savo šlovės minutės😀 Nors Rusnė jau zulinas aplink😀

Atsakyti

Kokia saldi ir brangi laisvė - visom prasmėm :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:. Džiaugiuosi, kad buvau, esu tos istorijos dalimi.

Aš vakar miegodama me, giau, reikia sužiūrėt šiandien, kiek paleistų akių :). Ir seriją iš naujo pažiūrėt, nes nieko nepamenu beveik :).

Eisim į nemokamą ekskursiją po Senamiestį perpiet. 

Atsakyti

Padubliavau. Tai kojines parodysiu :). Kulną labiau. Priedas  received_1096971557814349.jpeg   206,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 kovo 2022 - 11:27

Tai su ta laisve! Iškabinau :lietuva: 

Niekur neisiu. Bet diena laaabai graži

Atsakyti