20.20
Jūs nerealios visos. Buvau labai pasiilgus.
Katukai, stovėjau paskui tave parkinge, per kelias mašinas. Mačiau užsienietiškus numerius, ir kaip apsauginis bėgo atidaryt šlagbaumo irgi į laikrodį žiūrėjau, nes 10 min gal likę, o kelis ratus apsukau, kad teisingai išvažiuočiau.
Aš irgi jau namie. Ir Vilių iš vakaronės paėmiau. Gerai, kad klasiokės stovėjo lauke, pakvietė, nes, aišku, telefonas jo nusėdęs. Plius: o ko čia važiavai? Būčiau parėjęs. Taigi namai už 5 min. Sakau, auklėtojas liepė.
Parkinge tas pats. Keistas jausmas, kai šviesa dingo, šlagbaumai neveikia. Tada atvažiuoju prie namų durų - visa laiptinė tams, namų langai - tamsūs, durys neatsidaro... lengva panikėlė iškilo, kas čia vyksta. Bet atsidariau ir viskas nušvito.
Buvo faina ♥, smagu atsipalaiduoti. Kažkaip ypač džiaugiuosi, kad ir Ingrida prisijuokė. Kad Katuko vyras žinotų, kaip jis mus prajuokino .
Kol pasakojau vyrui įdomesnes vietas, pamiršau broliui perskambint, nes jau vėloka buvo. Aš apie 20.40 iš parkingo išvažinėjau.
Gerai, kad aš be mašinos buvau, tai jokie parkingai neišgąsdino, o autobusas laiku atvažiavo.
Kas ten sakė: kavos nakčiai,??
Sėdžiu ir negaliu užsičiaupt-tuoj žandikaulis išnirs. .. reiktų į lovą gal eit, bet visai smagiai kojinė dėliojas...
Aš vakar dar išsitraukus buvau kojinę irgi apie 23val. Pažiūrėjau. Išjungiau šviesas ir nulūžau
Dabar vėl išsitraukiau prie rytinės kavos lovoj. Du vaikai miega. Mažius pas močiutę. Tyla.
Aš vakar 23 jau miegojau ir apie kojines negalvojau O šiandien jau pamezgiau kelis cm antros kojinės. Tikra meditacija tos keksiukų spalvos
Ta proga važiuoju su Vinciu pagert kavos ir po Megą pasivaikščiot šimtas metų nesimatėm.
Labas rytas,
Su švente!!!💛💚❤️🇱🇹✌️
Su parkingu problemų nebuvo. Su tortu buvo - mano mėgstamiausio neradau. Bet Rimi ledų pasiėmiau.
Labai labai faina buvo susimatyt❤️
Mano Vincio kojininiai keksiukai dar laukia savo šlovės minutės😀 Nors Rusnė jau zulinas aplink😀
Kokia saldi ir brangi laisvė - visom prasmėm
. Džiaugiuosi, kad buvau, esu tos istorijos dalimi.
Aš vakar miegodama me, giau, reikia sužiūrėt šiandien, kiek paleistų akių . Ir seriją iš naujo pažiūrėt, nes nieko nepamenu beveik
.
Eisim į nemokamą ekskursiją po Senamiestį perpiet.
Padubliavau. Tai kojines parodysiu . Kulną labiau.
received_1096971557814349.jpeg 206,65KB
0 Parsiųsta kartų
Tai su ta laisve! Iškabinau
Niekur neisiu. Bet diena laaabai graži