Man rodos, iš maniškės nedaug bus įkvėpimo. Visiškai neįdomi. Ji taikoma konkrečiai aprangai, bus matyt ar atitiks tą idėją
Aha, Liniuka-spalva, planas?
Pgr patvirtino- teigiamas.
Bet savijauta šiuo metu tikrai normali. Pakosčioju. Buvo 37. Dabar vėl nukrito tempa. O dar visa diena pilna darbų gavos. Gerai, kad nuotoliniu. Tik, sako, dabartinės formos trumpas inkubacinis ir greita eiga. Tai maniškiai jeigu ir susirgs kuris, tai šią savaitę paaiškės. Nuo pirmadienio net ir izoliacinį laiką trumpins.
Labos,
Pas mus irgi palata kovidinių. Rusnei nuo gerklės kutenimo prasidėjo. Kaip sesė mano juokauja, grįžo mūsų studentas į kovido židinį tiesiai Antra diena ir jam gerklę skaudena, bet greitieji neigiami.
Tas sniegas tai šnd visai neįkvepiantis… Greičiau žaluma atgytų 🥰
Waidaw ir Ramintui stiprybės linkėjimai🌸
Mezgimas einas lėtai. Tik kojinės. Siūlų pirkimų nėr. Reiktų turimus persižiūrėt. Pradėtukus visokius.
Mano ilgiausias darbas 3 metai be pertraukų (motinystė vis įlįsdavo). Darbus keičiu, bet dirbu maždaug tą patį. Išskyrus kaSiūlinį periodą, kuris buvo pats fainiausias šiaip jau jsusminiu ir kolektyvo požiūriu 🥰
Nei konkurencijos kvailos vidinės, nei draskymosi, nei išprotėjusių klientų🙈
Scylės planuose vėl aplankyt. Pernai pirmąkart buvau.
Man kažkotais šaltoka šaltibarščiams... nors užvakar gaminau. Tai skonis kažkokia kefyrinė druska ir tiek. Tai ir likau nesupratus, ar burokėliai nevykę, ar krapai su svogūnais dirbtiniai
Liemenės antros pusės netoli pažastų. Tokiais tempais greit baigsiu. Bet visisškai jokių idėjų, kas toliau. Kažkaiptais nieko nenoriu, nieko nereikia.... gal reiks paimti pernykštį kardiganą iš džinsinio tvido. Pernai mezgiau, bet per didelį pavariau, reik išardyt ir iš naujo. Nes siūlas fainas, modelis jam tinkamas (driftwood ) . Bet pirma reik namo grįžt, pas savo turtus.
Nu ir dar gal reiktų būsimai naujai giminaitei kokį pleduką nurakaliot... nors kažkaip jokio noro, vien pareiga gims birželį, tai gal medvilnė tiktų
kas ten neseniai kūdikius apturėjo
ar apsiribot kojinėm bei kepurėm
kurios visada praverčia
Niuma
Ramintas, apgalvok viską. Pas mane visai kita situacija. Man net nėr ką svarstyt ar dvejot.
Aišku gaila, kai dėl vaiko nesklandumai atsiranda
Katuk, o gal kaip tik birželį kojinių nereiks ir kepurytės pledas tai man ir merino vilnos vasaros vakarais gelbėjo
beto birželis vėsokas pasitaikė, tai ir kepurės, kojinės, viskas, kas šilta naudojosi