Pokyčiai visada neramina. Net jei tai nauji batai, pvz bet visada verta įsivertinti, ko konkrečiai bijai/nenori, t.y. koks pasikeitimas tave nuliūdins ar atvirkščiai-nudžiugins. Dažniausiai iš tikrųjų neramina tai, kad pasikeitimai kažkaip palies ir aplinkinius, t.t. jiems irgi reiks kažką pakeisti.
Dėl to moku/nemoku, tai nebent kažkokių specifinių įgūdžių neturim, pvz aš negalėčiau gydyti žmonių, bet tubūt esant reikalui išmokčiau ir vaistukus suleist, nemoku pilotuoti lėktuvo, bet manau su kokiu nors traktorium tai susitvarkyčiau. Nemoku dirbt su buhalterine kokia nors programa-cha, juokų darbas išmokti, jei kada esi kokią programą čiupinėjus.
O vat ko noriu, tai kartais tiesiog reikia už kažką valgyti, tai nebesvarstai noriu/nenoriu....
Dabar apie situaciją už.geležinės uždangos. Labai smarkiai jus nuvilsiu.... gyvenimas verda kaip virė, neaišku, ar kol.kas iš inercijos, ar šiaip viskas neblogai. Parduotuvės dirba, kaip dirbo, užsidariusių yra visiški vienetai-mačiau tik Zara ir Adidas nedirba. Kainos irgi normaliai, aišku, visko netikrinau. Bet vakar išvažiuojant pamačiau, kad baigėsi mano kosmetinis pieštukas juodas, niekur nestojau, kur galėčiau jį nuspirkt, tai nubėgau čia. (žinau žinau, apie nuostatas nefinansuoti ko nereik, bet faktas yr toks-neišvengsiu to visiškai). Tai va, papirkau prabangios firmos Shiseido mikrolinerį už.... niekingus 12 eurų.
Turguj kainos irgi maždaug tokios pat, kaip prieš mėnesį, vienintelis ką pastebėjau-lašiša pabrango labai ženkliai. Ir užsidarė mano mėgstamos korėjietiškos daržovės.....