Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pokyčiai visada neramina. Net jei tai nauji batai, pvz :D bet visada verta įsivertinti, ko konkrečiai bijai/nenori, t.y. koks pasikeitimas tave nuliūdins ar atvirkščiai-nudžiugins. Dažniausiai iš tikrųjų neramina tai, kad pasikeitimai kažkaip palies ir aplinkinius, t.t. jiems irgi reiks kažką pakeisti.

Dėl to moku/nemoku, tai nebent kažkokių specifinių įgūdžių neturim, pvz aš negalėčiau gydyti žmonių, bet tubūt esant reikalui išmokčiau  ir vaistukus suleist, nemoku pilotuoti lėktuvo, bet manau su kokiu nors traktorium tai susitvarkyčiau. Nemoku dirbt su buhalterine kokia nors programa-cha, juokų darbas išmokti, jei kada esi kokią programą čiupinėjus. 

O vat ko noriu, tai kartais tiesiog reikia už kažką valgyti, tai nebesvarstai noriu/nenoriu....

Dabar apie situaciją už.geležinės uždangos. Labai smarkiai jus nuvilsiu.... gyvenimas verda kaip virė, neaišku, ar kol.kas iš inercijos, ar šiaip viskas neblogai. Parduotuvės dirba, kaip dirbo, užsidariusių  yra visiški vienetai-mačiau tik Zara ir Adidas nedirba. Kainos irgi normaliai, aišku, visko netikrinau. Bet vakar išvažiuojant pamačiau, kad baigėsi mano kosmetinis pieštukas juodas, niekur nestojau, kur galėčiau jį nuspirkt, tai nubėgau čia. (žinau žinau, apie nuostatas nefinansuoti ko nereik, bet faktas yr toks-neišvengsiu to visiškai). Tai va, papirkau prabangios firmos Shiseido mikrolinerį už.... niekingus 12 eurų.

Turguj kainos irgi maždaug tokios pat, kaip prieš mėnesį, vienintelis ką pastebėjau-lašiša pabrango labai ženkliai. Ir užsidarė mano mėgstamos korėjietiškos daržovės.....

Atsakyti

Sveikos,

Katuk, aš ir kelid žmones stebiu kaip ten jiems sekasi. Tai irgi stebėjausi, kad jokio pokyčio. Kaip lakstė po barus, toliau laksto. Perka ką nori. Žodžiu nesuka galvos.. 

Eh, norėčiau kokius kursus praeit pas Liniuką dėl tų pokalbių.. man žiaurus stresas būna. Mikt mikt teisinies kažką. Na bet kol savivertė -1000 kolkas nespaudžiu lipt per galvą. Lidlas va laukia visada  :D 

Ryt dukris gimtadienis, pripirkau vaišių į darželį. Tegul pašvenčia  :wub:  toks keistas gimtadienis bus ir ateinančios šventės, jei nepalūšiu. Bet kolkas įkalbinėjimai neveikia. 

Sorry kad rašinėju. Ignoruokit  :4u:​ 

Atsakyti

O kodėl turėtumėm ignoruot? Jeigu tau lengviau, tai tik pasakok. Ir išlik stipri :4u: 

Ko vat neparašiau, kurioj vietoj visiškas š. Tai internetas. Jau tris kart telefoną perkroviau. VPN veikia su trukdžiais, kai tik išsijungia, iškart grasinimai iš operatorių, draudimai visokie. Tikiuosi kokio nors įsako kur nors nepažeisiu :D 

Atsakyti

W@idaw, nežinau, kas tau nutiko, tik galiu pasakyt, kad iš kiekvienos duobės yra bent trys išėjimai: likti, lipti ar kastis.

Atsakyti

Katuk, mūsų amžiuje yra ir ne nuo mūsų priklausančių reikalų darbinantis :). Ir nei vaistų tau neleis leisti, nei traktoriaus vairuoti be atitinkamų kvalifikacijų ir pan, kad ir kaip gerai apie save begalvotum. Tai aš kaip ir neturiu jokios konkrečios profesijos. Kažką vis organizuoju, bet neabejotinai yra daugybė tai darančių. Ir geriau kalbas mokančių, ir rašančių, ir visokius dizainus kuriančių. Tik savamokslė aš. Su teisingu požūriu :). Bet jau arti 50...  Su buhalterine programa dirbti greičiau išmoks kokia 20-30-metė, ir dar už mažesnį atlyginimą, ir greičiau dirbs, mažiau stresuos. Mano nuostabi draugė kaip buvo atleista pandemijos pradžioje Kaune, taip iki šiol darbo neranda. Bet kokio nenori, t.y. kur darbas savaitgaliais ar iki 22 val, arba kur sunkiai kilnoti reikia, nes sveikata neleidžia. Tai ir aš tokio darbo nenorėčiau ... O kokio normalaus ir nesusiranda. Aišku, jeigu turi konkrečią specialybę, tai lengviau turbūt. Katukas galėtų dirbti matematikos korepetitore ir gerai uždirbti :).

Nenudžiuginai, kad ten pas jus per gerai :B .

Waidaw - neatsiprašinėk, neignoruosim :D. Nugi, kiekviena čia išsišneka, kuri nori, mielai išklausom, dar ir patarimų neprašytų galim duot :). Bet svarbiausia, nesislėpk toj duobėj viena  :4u:  :4u:  :4u: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 kovo 2022 - 17:04

Restar, mano viena buvusi kursiokė dirba probacijos tarnyboj. Nemanau, kad taip.jau be jokio pasiruošimo. Bet faktas, kad dirba. Mano sesuo baigusi gamtinę specialybę, padirbusi girininkijoj  pakeitė visiškai specializaciją-įsidarbino pradinių klasių mokytoja, tada tik baigė mokslus, po to dar ir vadybos, kad galėtų direktoriauti mokykloje. Neseniai mokyklą uždarė, pasiliko dirbti darželyje. Jai gerokai virš 50. Žinau tikrai ne vieną pavyzdį, kas tikrai ne jaunystėj visiškai pakeitę darbus. :mirksiukas: 

Ir jei man siūlai matematikos korepetitoriaus karjerą (nors matematikos mokymo metodika man nebepažįstama jau kokius 15  metų), tai pati galėtum laisvai kokią nors kalbą pamokyti. Arba personalo reikaliukus patvarkyti. Archyvus administruoti... plę, tuos pačius viešuosius pirkimus atlikinėti :D 

O tų 20-30 jaunuolių tikrai ne visi nori. Nes dirbti nusiteikę vienetai, visi kiti nori didelių pinigų vien už tai, kad jie jauni, nors smegenys neveikia. Na, arba mano darbiniam kelyje tik tokie pasitaikė :D  bet deja deja  ir 50mečių pasitaikė visiškų vėplų :D 

Tai ką norėjau pasakyt- kad jei tik noras yra, galima kalnus nuverst. Visai nesvarbus amžius. Ir profesija.

Atsakyti

Pasidariau meškinių česnakų pesto :wub:  nu kai skanu, kai skanu, galėčiau vieną sulaižyt

Atsakyti

Tai va, kad jauna būdama labiau būčiau dirbus bile ką, o tokio amžiaus jau nenoriu bile ko. Mokyt nieko nenoriu. Personalo reikalų tvarkyt nemoku. Archyvuot LABAI nenoriu. Apie viešuosius pirkimus NENORIU net girdėt  :B . Galiu kokius nors mokymus organizuot. Interneto puslapius tvarkyt/atnaujint. Kokias el. parduotuves administruot, nors nesu bandžius, bet gal patiktų.

Atsakyti

Labos. Aš jau beveik 11 metų savo darbovietėje... Ir pasiuntė vadybon. Yr reikalų mokytis. Kai studijavau, apie tokius darbus kompe nei negirdėjau.... Aišku, dabar dar nedarbingumas po savaitės mokslų įsipaišė.

Waidaw, o aš svarstymuose. Antra santuoka, bet ar tikrai man jos reik... Dar pagalvosiu. 

Nepasisodinau mčesnakų... Planavau, bet nepavyko. Bandysiu kitą rudenį.

Atsakyti

Labryt,

Ramintas - tai karjerą darai?  :bigsmile:  Šaunu, kai įvertina, ypač po motinystės atostogų. O dėl santuokos ko abejoji? Žmonėms nieko nežinantiems panašūs spredimai visada atrodo, kaip perkūnas iš giedro dangaus, bet tik dėl to, kad nieko gi jie nežino, kas bręsta šeimos viduje...

Labai prastau miegojau, su bjauriais pabudimais...

Atsakyti
Pas mane irgi mažai miego. Kėliausi ir išsikaitint gal trečią nakties, nes šaltis purtė, ir vaistų gėriau, ir prakaitavau. Dabar kažkiek kosulys pakuteną, bet savijauta geresnė, nei vakar ryte.
Vakar uošvį į ligoninę paguldė. Dar vaikus vežiau apkirpt, nes šiandien po mėnesio sulaukiau eilės pasam gamint. Dar spinta iš ikejos parsivežėm. Vyras sumąstė miegamojo remontą padaryt, nes šitie turimi baldai dar iš ano buto, tai spėju, kokia 15 metų gal. Žodžiu, dienos pilnos veiksmo. Bet vis dar ne mezgimo.
Atsakyti

Aš visai normaliai miegojau, nors sapnai bubo kažkokie nemalonūs, tik.nepamenu :D

O bet tačiau, va, kas pasitiko ryte

Priedas  signal-2022-03-30-08-40-04-539.jpg   394,66KB   0 Parsiųsta kartų

Mexgiau. Nu ir vėl feilas :oh: šįkart nedidelis, lyg užmaakavau, bet jei neišeis iš galvos, teks ardyt vėl...

Atsakyti