Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū Katuk, bet maniškės M, o kartais ir L dėl ūgio.

Nupirkau Reserve. Net pasirinkt buvo iš ko :super: 

Dar sau striukę nusipirkau. Apėjau n parduotuvių, galvojau apie paltuką, bet neradau nei vieno patinkančio ir pavasarinio. O dar susiskaičiavau, kad turiu namie 4 :B Tai visgi nutariau, kad labiau reikia striukės.

Dar reikia batų.

Atsakyti

Man irgi reikia batųųųųų :B  prie tų 32 porų :D bet tarp jų nėra va tų vienintelių. Noriu loaferių, ar kaip jie ten vadinasi. Bet bet bet. Mano slieko kojai dauguma jų yra per platūs,  kaip kaliošai :D  arba tada jau bobutiški.

Kokią striukę pirkai? Tam pačiam Reservede? Aš ten buvau vieną tokią lengvą nužiūrėjus dar žiemą, bet kažko abejojau. Ir staiga netikėtai, kai grįžau į LT paskutinį kartą, Lindexe tokią fainą radau, ir negaliu atsidžiaugt ja :rolleyes: nors dabar ir šaltoka :D​ 

Atsakyti

Slieko koja :D

Atsakyti

Katuk, Ivo Nikolo striukė. Jau seniai ją buvau nusižiūrėjus, šiandieninė 30 proc nuolaida buvo paskutinis motyvas :D​ 

Atsakyti

Slieko koja :D

O ką-koja, panaši į  slieką :D  taip aiškiau?

Liniuka-graži ta, žinau :B​ 

Atsakyti

Liniuka, nieko nebus, teks parodyt ar ant savęs ar iš interneto :). Mane suintrigavo, kaip čia Gadget tiksliai žino, kokia, tai kuo gi TA striukė ypatinga :).

Man nieko nereikia...Norint kažką naujo pirkti, reikia seno išmesti, o ranka nekyla -dar galima nešiot... Nes kaupt visai nėra kur.

Man žiaurus atchadniakas, tokia pavargus, neissimiegojus visą savaitę ir skaudančiu kūnu...

Atsakyti

Aššš žinau, ašššš, ne Gadget :D 

O žinau, nes man jau rodė :liezuvis: paveiksliuką

Aš seno jau... sukroviau į maišus :blush-anim-cl:  taigi kažkada ir išmesiu :D 

Atsakyti

Nu akivaizdu, kad nedažlibinau nieko telefone net...

Aš tai vaikų striukių prikrovus ir vis dar stovi vos ne vidury kambario... Nes išmest dar jų nereikėtų. 

Atsakyti

Nieko ten ypatingo, tiesiog geras ilgis, graži spalva.

https://ivonikkolo.e...ildSku=271267_L

Atsakyti

Sveikos,

Oho 32 poros batų kaip koks kosmosas skamba  :D  aš turiu 4 poras  :unsure:  žieminiai, demisezoniniai ir vasarai dvi. 

Striukę ploną Humanoj radau Didriksons firmos  :wub:  žieminę tos firmos turiu tai labai faina. Pavasariui šiltesniam šita irgi puikiai tiks. 

Atsakyti

W@idaw, tu skambi 1:1 kaip Kavukas.

Atsakyti

Na, galima paaiškinti.... tie batai pirkti ir kaupti ne vienerius metus. Tai nereiškia, kad visi intensyviai nešiojami...

Taikoma prie progos, aprangos. Su aukštakulniais 10000 žingsnių nenužungsniuosi neapsitraumavęs, o su kedais į renginį nenueisi. 

Dar ir šlepetės bei visokie ten guminiai buvo priskaičiuoti

Ir šiaip tikrai, paskutinį 10metį galiu sau leisti pirkti batus ne tada, kai sunešioju iki skylių, o kai užsimanau save prasidžiuginti :D  arba prie aprangos paderinti. O kartais pasirenku tokius, kurie atlaiko daugiau nei vieną sezoną :D tai ką-atsisakyt džiaugsmo atsinaujinti dėl to :D 

Atsakyti