Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man (iš patirties) asmens kortelių reikia, kai vaikus vežu į ligonines. Patogiau. Juokas, bet amžinai su kažkuriuo tai traumatologiniam, tai karščiavime. 

Gavau Emilio kraujo tyrimus. Susinervinau eilinį kartą. Laukiu ryt gyd konsultacijos. 

Atsakyti

Niuma, kaip aš tave suprantu. Rugilė lygiai vieną dieną buvo darželyje, ir grįžo su 39.5 tempa. Realiai nuo kovo vidurio vis kažkuris mažius serga.

Atsakyti

Nu mes irgi traumatologinius dažnai lankom, bet į rankinuką ar pasą, ar kortelę įsimest, koks skirtumas. O šiaip dokumento nešiotis jiems nebūtina, tai tiek to, apsieisim su pasais. Trise darysimės šiemet...

Jaučiuosi labai pavargus....nepamegsiu šiandien visai, ir net Arestovičiaus nebepaklausysiu, eisiu miegot.

Atsakyti

Aš turiu ir kortelę, ir du pasus :rolleyes: bet piliečio paso net neatsimenu, kur nukišus :oh: vietinėj teritorijoj naudoju ID. Vairuotojo teisės kažkaip vis nepatogiai būna padėtos :D Muitininkams rodau dip.pasą. 

Kai vaikai buvo vaikais, užteko paso.

Mezgimo srityje laukia paskutinė kvadratėlių eilė. Kartoju visokias mantras, jog nereiktų siūlo pripirkti. Nes jei pritruks, tai kelioms eilutėms tik....

Atsakyti

Aš dažniausiai vaikų korteles piniginėj nešiojuos. Buvo klausimas- kam man jų reikia. Atsakiau- patogumui. Skirtumą aš jaučiu.  Arba net ir Emili palikdama pas mamą, palieku su kortele, jei reikės iki ligoninės vežt. Buvo pvz, kai galvą reikėjo siūt. Tik užsispyręs be manęs nevažiavo. 

Dabar antrą Velykų dieną buvau Emiliui pirštus šviest, bet dar reikėjo namo užsukt gimimo liudijimo pasiimt. Šiuo metu kito dokumento neturi. 

Artimom kelionėm - Latvija, Lenkija užtenka kortelių. Man yra skirtumas ar 3 pasus imt, ar 3 korteles. Prieš tai Gytis turėjo tik pasą, ne kortelę. Labai nepatiko.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220428-082957.jpg   144,41KB   0 Parsiųsta kartų

Dvigubas loropiano linas, ir dar su viskoze su pajetėmis.

Tobulas.

Priedas  received_1133543717443776.jpeg   89,26KB   0 Parsiųsta kartų

Nuorodų nebus, nes tiesiai per msg kalbėjau ir derinau spalvas. Vikunijos vis dar nenusipirkau. Bet kirba!!!!

Atsakyti

Koks metražas paties lino gal žinai ar parašyta ant babinaitės? Ir kokio nr virbalais virbalavai? Šitos spalvos kaip ir n(eb)ėra viešai, graži. Iš man patinkančių tik dangiškos mačiau ir galvojau, kaip ten su tom dviem gijom - ar neperstoras mezginys išeitų (100 g - 600 m 1 gija). Mielai dryžuočiau su šita spalva :).

Sorry, jeigu nebus nuotaikos atsakinėt :). Nu man vis smalsu, lyginu, dėlioju sau mntyse ir kašikutyje siūlus, kuriuos nežinau ar pirksiu...

Atsakyti

Metražo nepamenu, man tiko 2.5 mm dvigubam. Bet tai man.

Bene išpirkommmm?

O jūs sakot, nuorodom dėt. Sienlaikraštin.

Atsakyti

Yra ten tokia visai graži sviesto spalva. 100g/450 metrų. Per plonas?

Atsakyti

Vaikam daryt abu dokumentus gaunasi pigiau.Rimtai.

Tai kad ne :hmm: – bet kuriuo atveju taikoma 50 proc. nuolaida tik vienam iš šių dviejų dokumentų. Kas tikrai neapsimoka, tai pirmiau pasigaminti kortelę su nuolaida, o vėliau, jai dar galiojant, gamintis pasą už visą kainą.

Atsakyti

Yra ten tokia visai graži sviesto spalva. 100g/450 metrų. Per plonas?

Čia tas ir yra. Dvigubas 

Atsakyti

Buvau tarp darbinių derybų Siūlų sandėlyje.

Mmmmmmmm

Ommmmm

Reikia daryti sriubinius pietus Mokslininkuose, žinokit. Tiesiog REIKIA.

Nes žodžiu tai mes susikalbam.

Atsakyti