Jau . Įvyko 2 hobiai. Baiigtas megztukas ir įsigyta siūlų
.
Tai o kur sotaus drakiaus selfiai beigi nuorodos?
Tai nuorodos jau buvo . Tos pačios 2, nei sviesto, nei šiaudų. Išlkim skirtingos
. Megztinis centrifuguojasi, jeigu bus saulės ir išdžius, ryt gal eis selfintis kur prie sakurų
.
Vasarinių turiu daug. Reikės pravėdint, pakilnot.
Ligoninės palata lyg mažėja. Vakar Emiliui 39,5, šiandien jau apie 37,5 (išeidama į darbą 'pamatavau' ranka

Aš šiuo duotuoju momentu siūlų irgi neperku.
Bet... Kitas momentas greitas ateiti.
Pas mane tai atvirkštinė reakcija, galvojau nepirksiu siūlų balandį tai pirkau tiek...metus megsiu
Aš balandį tikrai pirkau ir dar kartą pirkau.
Bet stengiuosi, nu labai stengiuosi , be idėjos siūlų nepirkti. Bo nes tokių beidėjinių pilni kampai, nebėr kur kišt
Todėl ir linas palauks... o jei nepalauks, tai taip jam ir reikia
man nepadeda kad be idėjos neperku
nusiperku su idėja o paskui arba pasirodo kad netinka tie siūlai tai idėjai, arba idėjos noras praeina
nu tik kojininiai pasiteisina, nes kojinių idėja man vis dar ant bangos
Svarbi pirminė idėja o kas ten paskui, tai beveik pateisinama
Tik plę, idėjos dažnai dauginasi greičiau, nei įgyvendinamos
Jo, katuk, jo
man nepadeda kad be idėjos neperku
nusiperku su idėja o paskui arba pasirodo kad netinka tie siūlai tai idėjai, arba idėjos noras praeina
nu tik kojininiai pasiteisina, nes kojinių idėja man vis dar ant bangos
Aikit sau, kaip teisingai visos pašnekėjot. Aš irgi perku tik su idėja, bet va būna su jom visaip - ir kaip Qqute sakė, ir kaip Katukas. Net idėjas pamenu, kas iš to. Turiu dar iš Lana mama (tikiu, kad yra prisimenančių) žiauriai gražios spalvos medvilnės su kašmyru (10 proc) siūlų pirktų ... sijono nėrimui . Nu aš ir nėrimas... Net schemutė kažkur buvo. Bet nenersiu jokio sijono, tai tikrai, kam save apgaudinėt. Pernai jau rimtai mezgiausi mėginukus, bet iš vieno siūlo - per plona man, ne mėgėja aš antrukais megzt, iš dviejų - per stora ir siūlo gali neužtekt. Visada, aišku, galima pridėt moherą ir megzt ką nors, bet jau turiu moheros pridėjimui 5-iems mažiausiai projektams, daugiau nereikia. ir taip beveik visi megztukai dabar moheriniai, ir nėra ką apsirengt šiuo metų laiku
. Ir saulės kaip tyčia nėra, nedžiūsta tas mano vasarinis megztukas. Bet patinka. Mylėsiu jį, nebent pradėtų negražiai elgtis, nes faktūra tokia įtartina, gerai, kad tik rankovės lygiai megztos, lygiuoju mezgimu būtų grynai grindų skuduro spalvos ir kokybės gaminys, toks jausmas.
Planavau iki metų pabaigos nepirkt, nu... reikėjo Gadgetui ignorą uždėt, būčiau nepamačius apie tą liną reklamų .
Dar viena protinga mintis-nesigailėti priimtų sprendimų galioja ir siūlų pirkimui