Restar, žmonės yra būtent visokie. Man nemalonus tavo nuolatinis kabinėjimasis/pašiepimas.
Mano stilius yra mano, nepatinka - praskrolink.
Šią temą baigiau.
PS alpaka silk gerai dėvisi. Mezgiau su linu.
Vaikai, gyvenkime draugiškai
Mano vienam varžtui viršuj irgi biškį trūko kaulo, bet gal 6mm buvo, tai kažkokį trumpesnįį varžtą pritaikė, kažkiek ir kaulo pridėliojo, tokio smėliuko kažkiek laiko vis byrėdavo jis iš to varžto
ir gijimas ilgesnis.
O kaulą yra gręžę, kai reikėjo likusią šaknį pakelt karūnėlei, tai priešingam žandikauly į danteną kablį įsuko ir prie jo gumytes kabindavau. Skausmo nepamenu.
Žinokit arčiau pajūrio kaip viskas žydi ir žaliuoja ievos, magnolijos
rododendrai krauna pumpurus....bet aš ta keistuolė, kuri fotkint nemėgsta
Aš visgi atsakysiu, nes ko labai nemėgstu, tai nutylėjimų.
Aš noriu bendraut, noriu suprast, noriu išgirsti atsakymą į klausimą, kad suprasčiau. Jeigu nenorėčiau, tai numočiau ranka, kad neverta bendraut, nes vis tiek neina suprast. Ką, spėju, daro dauguma, tik mandagiai tyli. O aš noriu reaguoti... Ir kadangi pačios bendravimas vis toks juokelingas, tai aš, matyt, taip maniau prisitaikanti prie stiliaus, lyg ir nepiktai, bet tu jautiesi, kaip jautiesi. Tad ačiū, kad pasakei, kad tau nemalonu. Atsiprašau. Pasistengsiu būti jautresnė. Ir aš nenoriu užsidaryt. Bet jeigu labai jau skaudžiai užlipau - gali ir nebendraut, ir neatsakinėt į klausimus. Žmonės skirtingi, taip...
Nu šįkart man tai viskas aišku buvo tose šnekose
Ir net gundausi to lino..... nu nes Loropiano visose sudėtyse yra fantastiškai nuostabi. Tai ir linas manau nenuviltų. Bet nežinau ką megzt iš lino ne šiaip, o konkrečiai.
Ir smalsu, ar išvis kas nors pirko tos Vikunijos?
Nu...
Reklamavo Loropiano liną.
Pasakė, kad jo yra ten, kur ir Vikunija.
Tu paklausei, ar čiupinėjo.
Ji pasakė, kad pirko ir DABAR čiupinėja. Aš supratau, kad liną, pirko ir dėl to gali čiupinėti.
Tu paklausei, ar pirko vikunijos.
Ji pasakė, kad nieko apie ją negirdėjo
Taigi, Vikunija buvo paminėta tik kaip ženklas, kur rasti lino. Faino. Ir tiek.
Vikunija?
Kokia vikunija?
Kas kalba apie vikuniją?
![]()
![]()
O aš vat ir nesupratau iš tų angeliškų akelių apie vikuniją. Kai aš taip elgiuosi, dedu tokius smailikus, tai turiu omeny, kad saldi nuodėmė jau įvyko . Tai vat kiekviena pagal savo sugedimo laipsnį ir išsiaiškinom. Aišku, kas kaip nori, tas taip ir bendrauja, o koks skirtumas, ar susikalbam - pasisakom iš savo varpinių, ir tiek.
Kažkaip mano vaizduotė man lakiai nupiešė, kaip mes vis lipam į savo varpinę, kad rėžtume kalbą
O smailikai.... nu kartais būna, ieškai, kas atitiktų tavo intonaciją, jausmą, būseną ir nėr tokio 100 proc .
Ne visai esu tikinti, bet ar nesakoma "nusidėjau mintimis ir darbais.....". Saldi nuodėmė gali būt ir tik mintyse
Manau, šitas "pasižodžiavimas" vertingas tuo, kad dar sykį įsitikinom apie tai, kaip visgi faina susikalbėti ir kaip nepaprasta tai padaryti virtualiu būdu. Turiu dar vieną žmogų, su kuriuo virtualiai nesusikalbu. Išmečiau iš draugų, kad kaskart nesinervinčiau dėl užknisančios komunikacijos. Gyvai būdavo kitaip. Bet apskritai tapo nebeįdomu.
Labas ankstyvas rytas,
Atsibudau su nepraėjusiu susierzinimu po akim. Kaip alergija. Neisiu į biurą.
Vikunijos grožis masina, tuo labiau, kad iš tų tiekėjų derinu papildomo lino pirkimą - mano projektui, pasirodo, gražiausia, kai yra du siūlai lino ir vienas - viskozės su pajetėmis. Teisingai prigesina.
Plauto mėginuko foto bus.
Mano superinis Šo per protmūšius buvo vienas. Tai suėdė vieną medinį virbalą. Tą, kuris buvo ne mezginyje!!!! Kitas mėginukas, prabangaus itališko megztuko atkartojimui.
Mėginuko foto bus.
Niuma mane sugundė. Siūlais. Eilinį sykį. Pirkau likučius, susipažinimui.
Restar, dėkui, kad supratai.
Šiamdienos vakarui turiu 4 vietas filmo "Getas" premjerai Gariūnuose, 19 val. Nespėjau suorganizuot kompanijos, mat nuolatiniai nariai po užsienius išsilakstė. Bus geidžiančių? Rašykit per mesendžerį iki 13 val.
Mėgstu svetimus mėginukus, ypač pačiupinėt .
Vakar būčiau baigus rankovę, jeigu nebūčiau kokią 23 val pradėjus megzt... Ruošiausi šiandienos darbiniams reikalams. Bus įtemptoka diena, vyrui teks su Citibee vaiką iš mokyklos parsivežt, o ryt - dvigubai. Bet užtat daug gyvo bendravimo - vizitas į įmonę (renginys), komisijos posėdis, valdybos posėdis. Prisibendrausiu, tai nepriekabiausiu virtualiai .