Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kai vieną kart nesandariai uždariau dureles, ir padariau vonioj baseiną :B  atidėjimo funkcija nebesinaudoju

Bet man rodos dabar praktiškai visos tą funkciją turi. Maniškė senutė tai taip. Karaliaučiuj kažkokia visiškai paprasta, irgi turi. Dar turi sportbačių skalbimo programą. Bet kadangi vis išsiderina jos kojų stabilumas, tai ir be sportbačių išvaro pabėgiot :D​ 

Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2022 06 13, 14:23)
<p>Skalbyklė- man buvo svarbi skalbimo pradžios atidėjimas. Niuma, kokia mano Whirlpool?</p><p>Research done by sesė. Aš pasinaudojusi rezultatais. Pasirodo, Niumukas savarankiškai tokią pat išsirinko. Pirkau prieš 3 metus, priekaištų neturiu.</p><p></p><p></p>

Ane?
nepamenu šito fakto smile.gif Žinau, kad Kaune ir Palangoj tokias pačias turiu. Skalbinių svoris 7 kg. Atidėjimo funkcija dar nesinaudojus biggrin.gif (nežinojau, kad tokia yr). Gal ko pradžioj pasigesdavau- 30 laipsnių tempos. Nes yra 20, 40 ir aukštyn...
Atsakyti

ir mūsų Whirlpool, bet jai jau 20+  :blink: 

Šiandien nutilo ,išmušdama skaitiklius. Manau, kad bus viskas.... :huh2: 

Reikalavimų neturių įpatingų, programų daug nereikia, nes tikrai nesinaudosiu visom..

Kokį ten Wirpulį išsirinkusios?

Atsakyti

Jei pas Niumą Palangoj ir namie tokios pat tai ne whirpool, o atrodo electrolux :) ar panašiai :)

Atsakyti

vilmak,  mes irgi whirpoolą turėjom, kuris 20-us metus eidmas panašiai nusibaigė, išmušdamas skaitilius. :) Po pirmo karto  dar buvo atsigavus, bet paskui po mėnesio ar dviejų vis tik galutinai perdegė.

Dabar turim AEG. nes kai rinkomės,  visur sakė, kad dabartiniai whirpoolai labai suprastėję.  Abi iš viršaus atsidariančios, tai neteko durelių nesandariai uždaryt ir atidėjimo funkcija labai dažnai naudojuosi. Pv. vakare sudedu ir nustatau, kad ryte  maždaug keliantis, būtų išskalbta. Senoji neturėjo atidėjimo tai net buvom kažkokį prietaisą nusipirkę, kuris tą darė. Šitoje mane erzina labai keistas dalykas. Kai išskalbia, ji po  kažkiek minučių visai užsigesina visas lemputes. Tai jei pamiršti, kad sudėjai skalbinius, tai jau jokių ženklų nėra, kad ten skalbiniai. Senojoje degdavo  įjungimo mygtukas, kol jo neišjungi, tai visada matydavau, kad skalbiniai yra, vos tik į vonią užėjus.

Atsakyti

Tai kas gali susimatyt ryt? Ir kur :)

1.Restar

2.Qqutė

3.

Skalbyklė irgi sena, ne 20 metų dar, bet link 15 tikrai, Siemens 7 kg. Atidėjimo funkciją gal ir naudojau kada, bet nematau joje didelės naudos, tai ir pamiršau jau kaip. Puikiausiai išsiplaunu be jos :). Jeigu baigia skalbti, kai nebūna nieko namie - papypsi šiek tiek ir nustoja. Man patinka, kad numatytose programose dar galiu reguliuoti temperatūrą ir apsukų skaičių. Nežinau, kokios ten dar mandros funkcijos gali būti (nes jų ir nereikia), tai puse ausies paklausysiu, nes gal greit reikės. O šiaip eičiau į kokį prekybcentrį vieną kitą, pakamantinėčiau konsultantus, susidaryčiau įspūdį ko reikia, ko nereikia, o tada turbūt susirasčiau internetu, kur pigiausia ir nusipirkčiau :). Kai rinkomės naują džiovyklę net meistrui skambinau, kokia situacija rinkoje pasidomėti :).

Atidėjimo funkcijos gal džiovyklei labiau reikėtų, nes kartais vakare negaliu eit miegot, kol neišsidžiovina, jeigu susivėlinu išskalbt, o kažko labai reikia rytdienai. Jeigu nereikia, tai šiek tiek išdžiaustau ant kėdžių, dalį vonelėj palieku, kitą rytą greičiau išdžiūsta tada.

Kerpena, o kodėl rinkotės per viršų pakraunamą? man tai neatrodo patogu. Kai per šoną - tai nereikia jokių lempučių, kad būtų, tiesiog matai, kad rūbai yra :)

Galvos neskauda, atrodo, kad nėra šilta, bet kol nuėjau į senamiestį ir grįžau, tai visa suprakaitavau ir uždusau (žingsnių tik virš 6000), prieš lietų oras...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 birželio 2022 - 15:34

Pas mus AEG

ar atidėjimą turi nežinau- nesinaudoju. Dažniausia greitą skalbimą paleidžiu. Turi garų funkciją, kartais naudoju

Temperatūra ir apsukos reguliuojasi, galima visai išjungt vandens šildymą. 

Kartais sudurniuoja ir nenori gręžt kokio sunkesnio megztinio nes gi apsauga nuo baladojimosi ir vibracijos įsijungia. Tada baramės katra iš mūsų išmanesnė :)

Atsakyti

Maniškės irgi reguliuojasi temperatūra ir apsukų skaičius kiekvienai programai, net nepagalvojau, kad gali būti kitaip

Dažniausiai naudojuosi sintetikos porograma,  po to dar medvilnės. Retkarčiaiis vilnos ar švelnių audinių. . Niekada nenaudojau kažkokios antialerginės programos, neprisimenu, kas tai. Yra trumpa , 20 min programa. Ją naudoju per karščius, kai grįžti visa sumirkus prakaitu, nors tik ką švariais  rūbais apsirengei.

Atsakyti

su pardžių konsultantais turiu nemalonios patirties nuo senų laikų, kai kėlėmės į namą ir daug ką pirkom.. Dalis jų buvo iš viso labai ribotom žiniom, užklausus apie kokią technologiją, kartais nelabai ir atsakydavo, kas tai. (Čia iš TV  pirkimo, turėjom žmogų, kuris sudėliojo akcentus, į ką kreipti dėmesį, į prekybcentrius ėjom realiai tik pažiūrėti, kaip "gyvai" atrodo)

Kiti aiškiai "prakišinėdavo" tai, ką buvo suinteresuoti prakišti.

Žodžiu, pardavimai ir yra pardavimai.  :D 

dabar informacijos neturiu kada rinktis,tad klausiu jūsų patirčių. :4u:​ 

Atsakyti

Temperatūra reguliuojasi, apsukos irgi. Gręžti irgi kartais nenori, nors jokio ten išmanumo pas ją nėr. Tada biškį pakedenu skalbinius, arba kokį papildomą balastą įmetu.

Su konsultantu tariausi, pirkau visą techniką namams iš vieno pardavėjo ( ne masinio prekybcentrio). Tai patarė didelių naujovių nesirinkt, imti kokį patikrintą laiko, bazinį modelį. Tą patvirtino ir kažkada indaplovei kviestas meistras.

Tai kiek žinau, firma AEG +Electrolux yr iš patikimų ekonominio varianto firmų. Vien AEG yr biškį geresnė. Bet pvz šaldytuvas tos +firmos mane erzina. Nors ir negenda, bet nuolat pridrėksta. O visa kita dirba be problemų

Atsakyti

Atidejimu viską skalbiu naktine elektra 

Atsakyti

Gadget, tai kokios jūsų su Niuma skalbyklės? 

Atsakyti