Dariau kas 5 akis, nesimato tik. O siūlas cotton woolas.
Viengubas?
Šiandien toks nuostabus oras...
Ar čia man taip smagu kaime
Mano kūdikiui, tam, kur mokslus baigė,pūlinė angina matyt taip imunitetą nusodino.. vargšė, nieko nuryt negali, o ji ir taip jautruolė... paklausiau, ar pūliai neatsikabina dar, tai vos neapsivėmė
gulėjo 15 min sustabarėjus. Šiaip tikrai labai seniai rimčiau sirgo, tai tragedija jai totali. Būt gerai antibiotikų gauti, kaži yra šansų patekt pas gydytoją ryt
Padariau daug gerų darbų, ir vieną blogą nudaužiau kregždučių lizdą palei miegamojo langą. Ausyse vis skamba senas vaikystės multikas-"jeigu žus bent viena kregždutė, pavasario nebebus..." bet kregždučių nenužudžiau, kiaušinių irgi dar nebuvo, o ir vasara jau kaip ir
Ir katinai su paukščiukais visai ne draugai
Eisiu pamegzt
Katuk, nimezilio neturi? Turėtų pamažint skausmą ir nereiktų tabletės ryt.
Iš dvigubo.
Restar, primink kaip tavo dabartinis mezginys vadinasi?
Turiu, vakar išgėrė prieš naktį, tai bent pamiegojo. Bet ji ne tai kad tablečių, net arbatos nenuryja...
Liniuka, painioju vis pavadinimą, ar Seraphina ar Seraphima. Pažiek į Ravelry. Ir pas mus kambarėly aprašymas yra.
Labas, nu ką šiandien?
Šiandien tuštuma kažkokia po visų gražių renginių. Ir bendravimo trūkumas jaučiasi . Gal susibėgam kokią pavakarę kur? Dabar jau iki rudens niekada nebebūsiu viena, bet naminiai gyventojai man gerokai pabodę, ypač jų maitinimas ir auklėjimas
. Šią savaitę tik trečiadienį negaliu.
Aš už!
Tik kol kas šiandien negaliu
Nors oras tai tiesiog idealus
neseniai buvo užvesta tema apie skalbykles, bet tuomet tai nebuvo aktualu, tainepasiginau..
Panašu, kad mūsų ilgaamžė atitarnavo..
Kas dabar aktualu renkantis? Kokias pirkot?
Kažko galvą šiandien skauda. Stiprokai. Slėgiai?
Galiu ryt
Niuma-pilnatis
Vilmak, kokius nors reikalavimus turi?
Mano tai sena, bet tarnauja tfu tfu neblogai. AEG+Electrolux. Tuo metu (2011) buvo didelės talpos(7kg), su inverteriniu būgnu (tipo tyliau veikia). Bet inverteriniam būgnui sugedus, praktiškai neapsimoka remontuot, nes reikia keisti viską. Valdoma mechaniškai, tik ekraniuką turi skaitmeninį. Programų daug, bet kartais biškį pritrūksta kokios nors greitos. O skalbiu beveik viską su viena. Wool turi, bet paprasčiausią. Jokių ten itin smart funkcijų, ką jau dabar dažnai sutiksi.
Jei reiktų rinktis dabar, gal imčiau nebent kartu su džiovykle, nes atskiros virtos jai nenumatyta. Arba kažkokį irgi ne itin mandrą variantą, nes patirtis rodo, kad nepasigendu jokių navarotų.
Labos!
Katė namuose - linksma. Kaip jiedu bendrauja gražiai!!!
Skalbyklė- man buvo svarbi skalbimo pradžios atidėjimas. Niuma, kokia mano Whirlpool?
Research done by sesė. Aš pasinaudojusi rezultatais. Pasirodo, Niumukas savarankiškai tokią pat išsirinko. Pirkau prieš 3 metus, priekaištų neturiu.