Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj, kaip tik vakar galvojau ir su MB aptarėm, kaip  tavo katinėlis... na,  jam katinų rojuj bus geriau :4u: 

Tai va, o aš švyst ir vėl kitoj pusėj :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kurioj švytuoji,katino dūšia?

Atsakyti

Šioj :D​ 

Atsakyti

Kawitės?

Atsakyti

Dabar??

Atsakyti

Oj, Liniuk, liūdna :( bet jam jau lengva.

Aš dar pramogauju paskutinę dieną su vaikais. Vyks derybos- einam į baseiną ar ne. Nes buvau kalbėjus, tik nespėjom vakar. Emilis tokių dalykų nepamiršta :D 

Mano ruoniai vakar jūroj maudėsi. Lauke 19. Vanduo, rašo, apie +16-17. Man užteko pirštuku patikrint. Šalta. 

Atsakyti

katuks, 11 Bir 2022 - 23:51, parašė: Dabar??
Laiką gali pasirinkti :)

Stebuklingų vasaros vakaro foto nedėsiu. SM sako DIIIIDELĖS.

Priskyniau bijūnų ir mezgu. Su kawa.

Vyturys tarp pelėdų.

Atsakyti

gadget, jei iš telefono, padaryk ekrano kopiją ir tada įkelk, pasidaro mažos. :)

Atsakyti

Techniškai moku.

Tingiu.

Atsakyti

Kada nors gyvenime reikės patrumpinti rankoves :B

Priedas  Screenshot_20220612_140721.jpg   790,76KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dryžiai :wub:  labai tokie prie baseino tinkantys :D​ 

Pečių nuolydžio nėr, ar neįžiūriu :mastau: siūlą primink, jau pamiršau :rolleyes: 

Atsakyti

Už katulio netektį :4u:  :4u:  :4u: .

Už megztinį irgi  :4u:  :4u:  :4u: . Pasiruošusi nešiltai vasarai :).

Aš kaip maišu trenkta nuo tų dviejų išleistuvių. Verknė šiuo metu tokia patvinusi, srauni, išvartų ir kitų ekstremalių irgi sočiai. Anksčiau nesuprasdavau, kaip išvis įmanoma apsiversti, bet mums su kita mama per plauką pavyko išvengti šito, o keliems kitiems ekipaźams ne taip pasisekė. Kai kas ir 2 kartus apsivožė. Mūsų tai baidarė trumpoka ir labai nestabili, nebuvau dar tokia plaukus. Tai plaukėm nei gėrė, nei ėdė, nei stoję, nuo įtampėlės net mėšlungis kojas sutraukė. Laiminga buvau neišsimaudžius. Vyrui su maže ir kita kompanija ne taip pasisekė...

Išvarėm anksčiau dukros išlydėt į Palangą. O jaunuolis dar negrįžo... Nulėksim dar iki sodo, savo floros apžiūrėti, net kt savaitgalį nepavyks visai. Mezgimo kokia eilutė nebent visai vakare nuskils.

Atsakyti