Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, nauja darbo vieta bus arčiau ir greičiau pasiekiama visuomeniniu transportu. Viduje dar nebuvau, bet pagal kalbas, tai nelabai  ten bus. Būsim pakankamai susigrūdę ir vieni kitiems  ant akių. O dabar mes savo atskirą įėjimą turėjom.

Aišku visada būna, kad paliekant seną vietą apgaiil, ką prarasi, o naujoje vietoje po to ir naujų privalumų atrandi. Tai gal ir dabar taip bus.Bet tame pereinamame laike daug sumaišties ir bendro nepasitenkinimo.

Atsakyti

Restar, o kada jūs antrą skiepą gavę?

Trečias tik po metų nuo antro  reikalingas. 

O vėliau po 3 metų, o dar sekantys jau kas 5 metus.

Atsakyti

Visur nurodo, kad trečias 5-12 mėn nuo antro. Tai realiai nebūtina laukti visus 12 mėn. Kaip ir antras gali būti daromas 2 savaitės po pirmo, kad grečiau imunitetas susiformuotų.

Man vis dar skauda ranką (petį) nuo skiepo.... gal mažiau, nuo tam tikro judesio, bet pvz naktį negaliu ant to peties gulėti. Š kažkoks, nejaugi reiks reabilitacijų kokių nors dar

Atsakyti

Viską aš žinau :). Rugpjūčio pabaigoje antrą gavę. Grįšim liepos pabaigoje ir registruosimės skiepui. Gydytoja patarė ne pas juos skiepytis, o valstybinėje poliklinikoje, 5 iems nemažai sutaupytume. Eidami patikrai buvom nusiteikę jau visi ir skiepytis, bet dvyniai dar gavo 15 metų kažkokius skiepus, o dar ir patarimą pataupyt gavom, taip ir išėjo. Nieko, rugsėjo grybavimui būsiu pilnai pasiruošus :).

Vakar nebuvo kada megzt visai, šiandien mašinoj pirmyn važiuodama šiek tiek pajudėjau pirmyn, o atgal galvą sviro žiauriai.

Atsakyti

Aš antradienį nusistebėjau, kad kolega iš UK gana stipriai serga kovidu, tai šiandien turim namuose. Vadovė sakė, kad pas juos UK labai sparčiai plinta nauja atmaina. Žodžiu, grįžta viskas iš naujo.

Atsakyti

Mano sesuo prieš savaitę sirgo kažkuo, sakė savijauta panaši į kovido, bet testo nepasidarė. O dabar  sakė jau darbe kažkam nustatė kovidą, tai nežino, ar čia ji prasirgo, ar čia  dar laukti.

Atsakyti

Aš irgi žinau ne vieną atvejį aplink. Man tik keista kaip nustato, nes nu pajutus peršalimo simptomus vasarą tikrai nepulčiau testo darytis, o nurašyčiau kokiam kondicionieriui.

Ech atostogos :wub: 9 valandą ryte nuravėta agurkų lysvė reiškia laisvę nuo vergovės :D​ 

Atsakyti

Matyt, kas kreipiasi pas gydytojus, dėl nedarbingumo, ar dėl  to kad reikia pagalbos, tai padaro testą poliklinikose. Jei būtų testavimas kaip anksčiau, tai matyt daug daugiau tų atvejų būtų.

Atsakyti

Vakar vyras buvo pas šeimos gydytoją, tai klinikytėj iš viso yra 7 šeimos gydytojai, o dirba tik 2. Visi kiti su kovidu. Jo kolega buvo komandiruotėj, grįžo, visa komanda viens po kito krenta su kovidu. 

Plę, reik vėl kaukes prarevizuot ir nešiotis. Nu.

Atsakyti

Ple

Atsakyti

Aš tai turiu kuprinėj keletą kaukių, taip ir neišsiėmus. Nes visada nešiodavausi, kelias naujas maišelyje, tiems atvejams, jei kada kur užmirščiau pasiimti išeidama. netgi dar  medžiaginę  turiu. Aišku niekur nesidėdavau dabar. Gali būti kad vėl padarys privalomas visur.

Atsakyti

Noriu normalaus gyvenimo, su kelionėmis ir šypsenos. Ypač mano.

Atsakyti