Pamatyklietuvoje.lt
Galima apsižiūrėt, ko aplink yra
Molėtų observatorija esu neseniai girdėjus, jog atsinaujino. Bet netikrinau, ar tiesa
Žinot, kaip būna su vyrų ligom
. Dūsauja, gulinėja, gali būti, kad likusias atostogas prasitvarkysiu namie ta proga
. Lamestoj nusipirkau pilkas kelnes jr striukę, dukra išsirinko 3 spalvotas pėdkelnes, oru suėjo Pavlova desertas abiems, mėgaujamės akimirka tiesiog.
Messenger_creation_8EC6BBB4-9FD7-4C8E-BC5E-3252B45CE691.jpeg 224,25KB
0 Parsiųsta kartų
Pakeliui namo paliksiu lagaminus darbe. išmesim 2 maišus į tekstilės konteinerį, grįžus jau bus kur slėpti siūlus
.
Ok, gerai, kad spėjau laiku susimažinti lūkesčius
. Vakar buvo beveik 39, šiandien 38, naktį prakosėjo. Ligonis, ne kitaip. Tai kepu kotletus ir apsimesiu, kad ruduo, ir miela malonu būt namie
. Pamegsiu, o vakarop dar kur nors sugalvosiu kur nors išlėkt - ar ledų ir sušių (tuo labai panas sudominau), ar kur nors pasivaikščioti.
Naujas gyvenimas prasidės
. Su visais pliusais ir ne tik.
Aš tai negaliu atsitokėt, sužinojau, kad broliai susimetė ir nupirko mums ...naują teliką. Nes ... dičkiui pagailo mūsų, kad pas mus mažiukas, kažkada Nitės prieš naujus metus atiduotas. Ir mums užtenka, kiek jo žiūrim. O jis sau nusipirko didelį ir labai juo džiaugiasi. Tai va, nusprendė, kad ir mums reikia. Tai nuo intencijos, širdies dosnumo esu sutirpusi, kad ne sau kažką nusipirkti sugalvojo, o mums. Bet kad mums to naujo teliko visai nereikia... Žodžiu, keistas jausmas. Turi kitą savaitę atvežt, dar neaišku, kur jį įtalpint reikės.
PėVėZė mūsų dabartinė virtuvė... 😂😂
Šiandien nusprendėm, kad per kokius 3 metus gal ir įsirengsim.... (stiprybės man/ mums toliau)
Messenger_creation_939F0193-0D86-43B6-8E50-3DD260BDB621.jpeg 129,8KB
2 Parsiųsta kartų
Labos
Parsivežiau vakar savo meilę iš oro uosto po vasaros
Restar, pritariu Niumai, priimk vaikų meilę ir mėgaukis, šaunuoliai broliai
Gal kai bus vyresni ir savo vaikų turės prie Kalėdų stalo visi kikensit, kad va sugalvojo tėvams gerą tv nupirkt kaip pačią pačiausią dovaną
Niuma, nepasakok pasakų, vis tiek nepatikėsim
Su tavo energija ir veiklumu tikrai 3 metų neužtruksit
Sveikinimai su nauja pradžia! Virtuvę susitvarkius juk žymiai palengvės. Ir panašu, kad virtuvė jau greit gražėt ir būt patogi pradės.
Mano drakius atsidarė 100 drops vilnų tab’ų naršyklėj. Dar nenusipirkau. Bet jau įtariu bus
Ateinantis ruduo jaučiasi, norisi rankas į vilnas suleist.
Niuma, smagūs reikalai pas tave
Restar, o tu kai mezgi nržiūri teliko? Tik pradėjus didesnį naudot suprasi, kad iki šiol nekažką buvo
Nors aišku galėjo geriau mamai kašmyro nupirkt
Aš irgi vis pavartau siūlų puslapius. Noriu ko nors gražaus, tik pati nežinau ko. Ko nors storesnio, puraus, kad gerai nešiotųsi.
Šiandien baigsiu likutinį megztuką. Likučių panašu dar vienam užtektų
Turiu iš Astos pirktą ryžą moherą ir pridėtinį meriną, gal jo reikės imtis. Tik dar nesugalvojau tiksliai formos.
Kai mezgu, aš šalia kompą pasidedu ir per jį žiūriu, ką noriu
. Ir taip visi su savo ekranais. Kad ir progos dovanai nėra, netikiu, kad kuris nors žino, kad 09.16 mudviem su vyru 25 m santuokos
. Tiesiog, dičkis neturėjo ką veikti, sakė, tada jam kyla tokios mintys. Ir " mažių" įtikino prisidėt, kiek trūko. Jie tikrai nesivarto piniguose - vienas per Workį padirba vieną kitą dieną, neseniai savaitę Klaipėdoje prabuvo, išsileido, kitas 500 eur užsidirbo už 10 d darbo stadione. Man svarbiausia, kad savo reikmėms turėtų. Na, bet, tikrai esu sujaudinta, nors mes sugebam nusipirkti, ko reikia, o telikas mums tiesiog nebūtinas.
Niuma - žaviuosi tavo kantrybe ir energija. Man bloga pasidarė pamačius, nes ... o kur gamint? Bet suprantu, kad tu rasi išeičių ir tikrai ilfai netruksit
.
Lietuti - tai visą vasarą ir prabuvo su tėčiu/ seneliais? Niekada neturėjus tokios galimybės, tai laisvė fainai skamba, bet, jaučiu, ir pasiilgai.
Varysiu viena į sodą. Nors kyla įtarimas, kad būsiu užsikrėtus nuo vyro. Bandau visaip kaip atsilaikyt. Baisiai nenoriu sirgt, kaip pernai rugpjūtį.