Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, rankovės gal tik tau. :D Šiaip, labai kaip tik. Paslepia viską, ko nereikia rodyti. Aišku suknelės spalva visiškai ne į temą, bet foto padarytos spontaniškai, ruošiantis prie jūros, tam, kad jums (kurios gyvai nematė) parodyti.

Priedas  1EC2A1DC-E5AC-4A26-B0CA-82F005983956.jpeg   216,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Geras, megztinis, puikus. Spalvos liuks. O siūlo koks puikumas :wub: 

Kažko net nežinau ką papasakot. Užribis. Visokie buitiniai reikalai...

Sugebėjom su dukrom pražioplinti jų auto TA :oh:  kaltinu kovidą :lol:  kuris atmintį suėdė. Ir Regitrą, kuri žinutes siuntinėja po laiko. T.y. užsiprašai žmogus, kad praneštų apie besibaigiančią, o jie praneša, kad jau sustabdytas dakyvavimas eisme. Nu. Vietos skubiai rado tik Šalčininkuose, dar bus matyt ar nėr kokių bėdų...

Mezgime nieko naujo. Tik kažkokių nesugeneruotų norų.... megztiniams :rolleyes:​ 

Atsakyti

koks gražus dryžius  :wub: 

ir siūlas įdomios faktūros. Koks?

Katuk...ką galiu pasakyti?.. aš sugebėjau be draudimo 11 mėn pravažinėti. ... :blink:  :blink:  :oh: Ir buvau šventai įsitikinusi, kad auto apdraustas..

kai gavau pranešimą apie baudą dėl nedrausto auto, nulėkiau žiūrėti popierių, nu, nes jis gi draustas! ..  :oh: 

O važinėjau į darbą juo pro sektorinius greičio matuoklius, o užfiksavo tik pakelėje pastatytas nežymėtas auto..

Gerai, kad 5vykio jokio nebuvo...

Atsakyti

Draudžiu auto per brokerį, tai tas dirba puikiai, vis praneša, kad jau laikas galvot.

Mano auto TA sutampa su draudimo datom, tai ir TA prisimenu. O dukrų auto viskas kažkaip skirtingu laiku. Ir man tos dienos, ar savaitės, ar mėnesio, visos vienodos. O dar galva rimtai kažkaip veikia su trukdžiais, vat ir neužfiksavau tos datos. Galvojau, kad dukros prisimins :D  na ir tikrai, visada užsiprašau  pas TA tą žinutę įspėjančią. Bet kaip matot sistema irgi su trukdžiais :D​ 

Atsakyti

tai mano irgi su TA sutapdavo, bet ir aš ir laukiau tos TA, ir datą puikiai žinojau, o apie draudimą visiškai užmiršau...

O Regitroje ir aš pranešimą užsisakau, bet, man atrodo, jos negavome, patys savaitei likus iki termino nuvarėme.

Atsakyti

Sveikos,

Atsibudau kaip į darbą ir miegot nebenorėjau. Išsimaudžius papusryčiavau, pakimarinau telefone, suvokiau, kad nieko daugiau neprivalau, su džiaugsmu nuėjau knygos skaityt ant sofos. Paskaičius taip susnūdau :oh: . Kad tik spėjau knygą ir akinius padėti, blinkt, ir miegu. Dabar atsikėlus iš naujo baisiai sukasi galva...

Katuk, suprantu aš tave. O už tą dukrų TA vis dar tu jautiesi atsakinga? Kaimynas man irgi rekomendavo važiuoti į Šalčininkus, bet kad mes tą pačią dieną po mašinos sutaisymo perpiet pažiūrėjom, net kelis laikus Vilniuj radom ir net N.Vilnioj, kur mums arčiausiai. Nustebau, matyt, pasisekė, buvo penktadienis.

Vyras svaigsta vos ne apie antrą kelionę dar šią vasarą  :oh: . Mano proto balsas primena apie kylančias kainas, mokamus poros vaikų mokslus... Labiausiai tai nenoriu dar beveik 1000 km per dieną važiuoti  :oh: . Merginos irgi. Mieliau kur gerom sąlygom arti kur pailsėčiau. Bet juokinga, nes Slovakijoj su baseinu pigiau nakvynė, nei LT prie ežero....Bus matyt, kas čia iš to išeis, vyras dirba dar šią savaitę.

Atsakyti

Kovidas čia tikrai atmintį graužia, aš irgi net su kalendoriumi ir reminderiais sugebėjau kelis vizitus pas daktarus pražiopsot :B ir dar labai sunku prisimint ką kam pasakojau, tai labai kartojuosi :D Sunkus tas pletkininkės gyvenimas :D​ 

Atsakyti

Ne tai kad atsakinga, tiesiog auto mano vardu registruotas :D  tai visur mano kontaktai.

Aš tai vyrui atostogom suorganizavau apsilankymų pas daktarus :hihihi: ir veiklos pilna, ir pinigai išleisti.

Pamenu, kai jam vienais metais pačią pirmą atsotogų dieną dilgėlinė užpuolė.... tai visas atostogas dienos stacionare po lašinėm pragulėjo....kaip į darbą važinėjo.

Atsakyti

Valio!! TA praėjo :karsta:​ 

Atsakyti

Su palengvėjimu :). Geras jausmas. O vyrą per atostogas izoliuoti nuo kokių įdomesnių veiklų darosi tradicija? :D.

Nei viena nesidalinot, bet girdėjau ne vieną atvejį ir man taip nutiko, kad covid mm ciklą pakeitė. Po pirmo išvis mėnesį mm nebuvo, paskui ciklas sutrumpėjo. Dabar vėl stebiu, nors dar trumpai, kad ir pačios dienos trumpėja, ir tarpas tarp jų. Man neįprasta, nes visą gyvenimą viskas buvo atvirkščiai ir visą laiką vienodai.

Su atminties sutrikimais gal jau apsipratau. Antras sirgimas covid lyg ir nepablogino situacijos toj srity. Pirmas smarkiai trenkė per galvą :oh:​ . Neužfiksavau - ar yra pas mus nesirgusių?  Lyg ir ne  :hm:

Atsakyti

Yra!

Atsakyti

Na,sakyčiau ne šiaip mm ciklą, o kokius tai hormonus išbalansavo. Labai nesigiriu, nes kol kas negaliu atsirinkti, ar jau čia amžių kaltinti  dėl to ciklo, ar kovidą. Visiškas bardakas toj srity, nuo pat jaunystės turėjau pakankamai reguliarų ciklą, t.y. viskas aišku ir nuspėjama. Po kovido išvis nutrūko, tada gavau vaistukų, hormonų kažkokių, kaip suprantu. Dabar jau kokį pusmetį neįmanoma nieko kontroliuot. Tai trumpas, tai ilgas, tai gausus, tai mizeris, kai net nesuprantu, mm ar kokia kita bėda....kaip ir galima būtų manyt, kad jau premenopauzė... tuo labiau, kad ir oda kažkaip staigiai prarado elastingumą...va taip ir gyvenu toj srity, kol nėra kažkokių akivaizdžių fizinių negalavimų, tai manau, kad viskas normaliai. Pavartoju elementarių papildų-D, C, magnio.

Atsakyti