Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėl storosios žarnos, tai mano centriukas sakė, kad sistemos klaida :D nes pagal amžių dar nepriklauso. Ir tipo visiems išsiuntė, kam riek ir kam nereik

Donoru nebuvus, perpylimų turėjus nemažai. Nu tai reik gal pasitikrint. Pikčiausia, kad žinutę gavau kitą dieną po apsilankymo pas šeimos gydytoją, ir kai ryte jau buvau kraują pridavus. Nu. Nors ir imk ir pranešk lanoratorijai, kad iš to pačio mėginio padarytų :D 

Liniuka, o nėra čia taip, kad 3ia dozė eilėje, kuri susiseda iš 1 vnt dūrio :D​ 

Atsakyti

Gal :hmm: 

A tai reiškia ramu dėl hepatito, nes ne kartą kraują davus.

Atsakyti

Bet kai šeimos gydytojai pasakai, kad buvai, tai ji pasižymi, kaip įvykdyta.

Esveikata tai fiksuoja visus apsilankymus, mokamus ir nemokamus, tai negi sunku programiškai ten viską sužymėt :hmm:

o su sveikatos sistema provincijoj tai išvis juodas reikalas ..

ar SAM gaila valstybės pinigų? 

Juk dingo vagonai su kaukėmis ir respiratoriais, ir tyla. 

Supirko Veryga plaučių ventiliacijos aparatus su daline komplektacija už milijonus. garsiai išadalino, paskui tyliai surinko..O ištaškyti pinigai?

O vakcinų  užsakymas16mln dozių 3 mln su visais kūdikiais neturinčiai  šaliai?

Ta pati esveikata, kiek milijonų surijusi,o vis dar labai šiaip sau veikianti...

Valstybiniame sektoriuje,deja, baisus neūkiškumas.

Atsakyti

O ypač SAM :D teko girdėt atsiliepimus per pandemiją dirbusių su jais žmonių. Kompetencijos ne tik kad 0-linės, bet neigiamos. Įtariu, kad ten sueina visi tie neišlaikusieji matematikos egzamino :D​ 

Atsakyti

Aną savaitę Peek&Clopenburge čiupinėjau va šitą Ralph Lauren bliuske. Kažko ji man akin krito :D  nusipirkt tai ranka nekilo, nes kainytė su dviem nuliais :blink:  nors čiupinėt ir bais maloni. Bet galima gi ir copy-paste :rolleyes: ir nebūtinai bliuskės pavidalu. Šiaip tas spalvų derinys dar irgi prašosi būt pakartojamas.

Priedas  s7-1452736_lifestyle.jpeg.jpg   55,17KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

koks gražus dryžius  :wub:

ir siūlas įdomios faktūros. Koks?

Pagrindinis siūlas Empireo - 91 % kašmyro, 9 % šilko, 400 m / 100 g. Pridėtinis siūlas - kašmyras 2400 m / 100 g.

Atsakyti

Pagrindinis siūlas Empireo - 91 % kašmyro, 9 % šilko, 400 m / 100 g. Pridėtinis siūlas - kašmyras 2400 m / 100 g.

mmrrrrr.....net skaityti švelnu švelnu :wub:  man ten tokie burbuliukai matosi, maniau-dėl siūlo faktūros..

paguglinau- tai tas Empireo ir yra burbuliuotas...

Įdomumo dėlei- kur tokio yra pirkti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 rugpjūčio 2022 - 07:32

Liniuka, tavo skiepų pažymėjimas reiškia, kad tau privalomas 1 skiepas, nes esi sirgusi, o pasiskiepijai 3 dozėmis. Vyrui yra 1/1. Nesirgusių 3/3.

Vakar kaip beprotė skaičiau kitą A.Bronski knygą "Totoriškos virtuvės aštrumynai". Sunku sustoti buvo, šiandien turėčiau baigti.

Atsakyti

Restar-skiepai neprivalomi :D 

Pas mane dar vienas variantas- 2/2

O čia Liniuka gal šviežiai pasiskiepijai? 3ią kartą?  

Atsakyti

Nu ne, gal kokį lapkritį.

Atsakyti

Neprivalomi, bet norint gauti Covid pažymėjimą, yra tam tikra atskaita. O tu, Katuk, kai skiepijaisi, dar tik 2 turbūt buvo reikalingi pažymėjimui gauti, o paskui dar persirgai, tai 3 nėra būtinas. Arba tas pats, jei Johnson vakcina.

Prarijau knygą. Gal vėl pradėsiu megzt, nes jokios norimos knygos dabar nebeturiu, o ir truputį persisotinau nuo intensyvaus skaitymo.

Atsakyti

Nesiginčysiu :D  bet pažymėjimas tik pažymi faktą, skiepijimosi. Ir nenurodo kažkokio privalomo veiksmo.

tas, kas neturėjo pirmų dviejų, tada, kada jie buvo ir gavo tipo trečią, kuris jiems buvo pirmas, turbūt pažymėjime nebus 3/1 ar 1/3. Aš ne specas, bet greičiausia bus 1/1. Arba 1/2, jeigu nesirgo. Juk rašo: number in a serias../doses and the overall.

Atsakyti