Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Saulėta ir gražu.

Vynioju balinto lino spalvos medvilnę.

Atsakyti

Kur saulėta?

Pas mus palijo. Tinginiaujam sode. Katinas šįkart nebepalindo po sofa, iškart pradėjo viską tyrinėti. Kai dičkis būdavo nuolat namie, tai nebesivežėm bent porą metų į sodą. Turbūt galima jį palikt, anksčiau ramiai palikdavom. Bet per karantiną taip priprato prie žmonių, tiek dėmesio reikia, kad labai man jo gaila. Depresuoja vienas. Ir sofą reikia palikt užklotą kuo neperšlampamu, pasimokėm....

Qqute, bus faina vaikui. Mes saviškių taip ir nenuvežėm į jokį tokį parką. Aš pati nenoriu...

Atsakyti

Saulėta ir gražu.

Vynioju balinto lino spalvos medvilnę.

nu, mano info, kad Vilnius vėl paskendęs lietuje.

Į vakarą gerokai pasitaisė oras, saulytė, vyras išvažiavo žvejoti, aš-pabraidžioti po pievas  :wub:​ Nuostabi ta vasara..

Atsakyti

Palanga šilta ir saulėta.

Atsakyti

A, nu Palangoj vis saulėta, smagu.

Atsakyti

Vasara tikrai nuostabi!

Atsakyti

Gadget, nu vėsu. Su megztiniu visą dieną vaikštom tam saulėtam pajūry.

Atsakyti

Man tinkamas oras, vanduo DAUG ŠILTESNIS už orą, jau msudžiaus ir dar eisiu!!!

Atsakyti

Šiandien puikus oras sodo darbams :). Visa žemėta, basa, be pirštinių, daviausi, kur pasisukus:). Kepėm pagaliau pica lauko krosnyje -superinė. Nei bliuskos neužbaigiau, nei kojinės nepajudinau...Bus tam laiko namie. Atostogos  :yahoo:​ .

Atsakyti

Restar, kaip smagu. O aš laukiu laukiu, nesulaukiu, kol praeis darbinė savaitė, ir tada atostogos.... Į kaimą!

Atsakyti

Ir dryžius pabuvojo prie saulėtos, vėjuotos, banguotos jūros. Lėtas, be jokio skubėjimo savaitgalis labai pavykęs.

Priedas  61518C86-17A7-430A-B0E1-5E69ED89670B.jpeg   183,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak,, ar jis nėra tau per didelis? Ir spalvos kažkokios ne tavo :D.  Ar nebūsi netyčia man megztinio numezgus?  :ax:  :ax:  Labai :wub:​ .

Atsakyti