Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, gyvena tie tėvai ir susitvarko, bet galvoju tėvui vis tiek visą laiką būti  stebėtoju išvargina. Galvoju, kai būnu, vis tiek šiek tiek krūvio nuimu.

Bet teta nusispjovė kviečius,, tai reikėjo pagalbos, dar šiandien į Vilnių pas gydytoją važiavo, tai reikėjo karve pasirūpint.

Buvo nuostabi diena, nors ir karšta. Tokia vasaros pilnatvė. Bet jau pravažiavau pas tėvus, guliu be jėgų.

Man teko plaukt Šventąja. Nelabai turiu su kuo palygint, tik su Vilnele. Tai Šventąją plauki sau ir ilsiesi, retai kur reikia pasistengt, kažką aplenkt, išsisukti. O va Vilnele tai darbas. Aš paskui net naktį negalėjau miegoti, natyt pervargau Bet dar žiūrint kur plauki ta Šventąją, nes mačiau ir pro Užpalių užtvanką plaukikai nešasi baidares. Gal kur dar kokių kliūčių yra. Aš tai tik kokio pusdienio atstumą plaukiau nuo Užpalių žemyn.

Atsakyti

Ir ką daryt, jeigu aš pvzpvz, rimtai pailsiu tik išvažiavus iš namų, pageidautina, į užsienį, o tokią galimybę dėl pinigų ir darbų turiu tik 1 kartą metuose? Bandysiu kažkaip nebenusivaryt. Bet susergi kuo nors, vaikai kojas/ uodegas nusilaužo ir visi planai šuniui ant uodegos. 

Bet ar tikrai visai nepasiilsi išvažiavus su mumis į pirtį ir neatitrūksti nuo kasdienybės? 

Gal kartą per metus ir tegul būna tos tikrosios ilgosios  atostogos. O įtalpinti savaitgalių vienai ar su draugėm, ar su vyru tikrai įmanoma. Darymu būdu pasidaro viskas. 

Suprantu, kad daug kam sunkiausios atostogos su savim brangiausia. (Ypač, kol vaikai nepilnamečiai ir jų ne vienas. Savo minčių gali ir nebegirdėt.)  Bet kai išmoksti susitart su savim, tada tokių atostogų labiausiai ir lauki. 

Atsakyti

Restar, smagu skaityti tave atsigavusią, pilną norų ir veiksmo :4u: Linkiu, kad batareika dar ilgai neišsikrautų :4u: 

Ši savaitė tokia bendravimo su keliais pasisėdejimais terasose :wub: Toks jausmas, kad ta vasara jau išeina, žiogai duodasi kaip išprotėję. Norisi dar saulės pagaudyt, pasimaudyt. Šiandien Vilniuj dar šilta, į baseiną įlindau, dabar ant šezlongo gulinėju. Nors kitur girdėjau lyja. Pas Vilmak tai turbūt jau ir link sniego :D 

Vis dar nemezgu. Nors šiandien su kaimyne lyg ir pradėjom derinti jai kokį rūbą. Gal pagaliau prasmingai ką nors numegsiu :D​ 

Atsakyti

Sveikos. Atostogos prasidėjo  :wub: 

Lėti pusryčiai balkone: riešutų sviesto vafliai ir kava. 

Oras kol kas tobulas. Svarstau kurį mezginį atsitempt.

Laukiu naujų siūlų, bet šian dar nesulauksiu

Popiet atgausiu vaiką, truputį mieste paatostogausim, vėliau į kaimą. Po Žolinės į kelionę 5 d.

Žodžiu nepaisant visų nesėkmių gyvenimas yra gražus.

Atsakyti

Pirtys ar Barselona labai padeda pailsėt. Nes daug juoko, daug čiupinėjimo, kas mane stimuliuoja :). Ir kiek dažnai nutinka ta laimė? O pasyviai ir be naujų įspūdžių aš nemoku atsigaut. O norėt pabūt su savim viena - reikia priaugt  :B . Kol kas nejaučiu, kad tai mane džiugintų, tai ir vengiu.  Žinau, kas puikiai mane visą pusmetį laikė - sportas ir vaikščiojimas. Tikiuosi, kad kur nors atsinaujins nuo rudens mano batutai, jeigu ne, teks ieškoti ko kito. O su vaikščiojiu - bus matyt. Kai neprivaloma, tai sunku prisiverst  :B . Ypač be tikslo. O tų tikslų sugalvot, tai oi, kiek reikalų :oh: .

Liniukos vakarai ir baseinas su šezlongu nuskambėjo labai  :wub: . Qqutės išėjimas į atsotogas :wub: . Kur suplanavę keliaut? Aš noriu dar, kad ir kur arčiau, tik va tas katinas, kad jį kur bala :D.

Atsakyti

Mes autobusinę kelionę išsipirkom. Tokią akcijų atrakcijų: serengečio parkas, legolendas, heidės parkas. Kol vaikis dar neišaugo reik pagaliau į tą legolendą nuvežt :)

Atsakyti

Restar o katinas vienas visai nepabus?Jei taip su kuo susitart kad kas kelias dienas kas aplankytų?Mano sesuo tai palieka taip.

Atsakyti

O geras. Siūlus gavau. Reik šokš iš pižamos ir skuost susirinkt

Atsakyti

Mes vis dar remontuose gyvenam. Daliai jau asmeniškai skundžiausi, kad Viliaus kambario garso izoliacinė plokštė taip dvokia, kad po 3 savaičių lupam visą sieną lauk. Dalis remonto iš naujo. O mūsų kambariui išrinkau naują tapetą. Tai su Vilium baigiam senuosius tapetus nulupt, o vyras suklijuos gal šiandien-ryt. Beliks sulaukt užuolaidų mėnesio gale. 

Atsakyti

Norisi dar saulės pagaudyt, pasimaudyt. Šiandien Vilniuj dar šilta, į baseiną įlindau, dabar ant šezlongo gulinėju. Nors kitur girdėjau lyja. Pas Vilmak tai turbūt jau ir link sniego :D

:D Ne, Liniuka,  :lol: sniego dar nėra, bet jau ne šezlongo, o striukės reikia šiandien. bet ijio labai trumpai.

Atsakyti

:D Ne, Liniuka,  :lol: sniego dar nėra, bet jau ne šezlongo, o striukės reikia šiandien. bet ijio labai trumpai.

Bet dar be megztinio?

Atsakyti

džinsai, džemperiukas ilgom rankovėm ir striukytė.. +18 be saulės ir su vėjeliu..

bet namai vis dar įšilę- tikrai megztinio dar nereik- berankovė plonytė suknytė..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 06 rugpjūčio 2022 - 15:35