Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

neturiu supratimo, kaip ten tos vakcinacijos žymimos, bet logikos Restar paaiškinime nerandu:

Jei pas Liniuka 3/1, ji pasisikiepijusi 3 dozėmis, ir dar persirgusi,ir dar jai esą reikia vienos dozės. Nors dėl ketvirtos gi kol kas nieko konkretaus nekalbama

Pas Katuka 2 skiepai, persirgta, ir jau nieko nebereikia.

Atsakyti

Aną savaitę Peek&Clopenburge čiupinėjau va šitą Ralph Lauren bliuske. Kažko ji man akin krito :D  nusipirkt tai ranka nekilo, nes kainytė su dviem nuliais :blink:  nors čiupinėt ir bais maloni. Bet galima gi ir copy-paste :rolleyes: ir nebūtinai bliuskės pavidalu. Šiaip tas spalvų derinys dar irgi prašosi būt pakartojamas.

attachicon.gifs7-1452736_lifestyle.jpeg.jpg

Aš ją matavausi. Ne mano išsilavinimams (cituoju draugutę).

Lb daili.

Atsakyti

Vilmak, o koks tavo darbas?

Atsakyti

sako,gražus mano darbas -pasitikti ateinančias gyvybes. :)​ 

Atsakyti

Vilmak, tu ne taip supranti pažymėjimo logiką. Tas 1 nėra trūkstama vakcina, o kaip tik - kiek jai jų reikėjo, kad pažymėjimas galiotų. Tai padauginus Liniuka vakcinų :). Nepatingėjau pagooglint.

Priedas  Screenshot_20220809_153923_com.android.chrome.jpg   174,36KB   0 Parsiųsta kartų

Vajej, kaip neįdomu apie tą Covid vėl šnekėtis... Tikiuosi, nebebus jokių pasų. Vakar sūnus sakė, kad ko klasiokas vėl serga.

Labai skaniai su merginom pavalgėm azijiečių makaronų, naudojom soba makaronus, o vietoj to kopūsto - cukiniją. Kaip tyčia, visų padažų namie buvo.: https://antmedinesle...iski-makaronai/

Atsakyti

Teksto suvokimo problemos  :oh: Perskaičiau Restar postą, bet savaip supratau..

Bet Liniuka turbūt nepadaugino vakcinacijų, o tiesiog susirgo po 3 skiepų?

ko gero,ir aš prieš porą sav. persirgau, bet, kadangi tai buvo išeiginių metu, tai nei tyriausi, nei testo sirgdama važiavau pirkti...

Tempos nebuvo, nu 37,1..Šiokia tokia sloga ir kosulys lygiai 3 dienas... Bet miegojimas... per 3 paras turbūt išmiegojau 48val+.... galėjau miegoti non stop, tik į tuliką, ir vėl miegoti...man tai nebūdinga..

Po 3 dienų vėl kaip nieko nebuvę..

Bet,kad tik tokie tie sirgimai tebūtų,kaip dabar yra...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 rugpjūčio 2022 - 15:11

Vilmak, siūlai iš filatiitaliani.

Šiandien kažkokia tinginio diena.

Atsakyti

Man tai iš tos lentelės nei vienas netinka arba tikrai teksto suvokimo problema. Nes nu aš turėjau 3/3, tada susirgau ir tapo 3/1 :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka, bet tu ar ne pati pirma iš mūsų susirgai? Ir tik po to skiepijaisi 3 kartus (pagal sistemą kaip ir 1 užteko, paskui sustiprinančios dozės reikėjo) ? O kai tų sirgimų ėmė daugėti, tai sistema, matyt, susikomplikavo. Vakar girdėjau: 3 kartus skiepytas ir 3 kartus sirgau :).

Aš tik viliuosi, kad mokyklų niekas nebeuždarys...

Jurgitak - o kur tu tinginiauji? Prie jūros, ar jau namie?

Visgi vasarą tingiu megzt... 

Atsakyti

Namų ofise. Dirbt reikia, bet toks tinginys, kad negaliu nugalėt.

Atsakyti

Liniuka, pas tave galioja abu pažymėjimai. Ir 3/3 ir 3/1. Kurį nori, tą ir naudoji.

Viskas, ką tau reikia žinoti :D 

Jeigu nuobodu apie kovydą, tai gal įdomu  apie saulės elekrines :D  aš šiandien smarkiai susirašinėju ta tema. Jau beveik išsiaiškinau visą schemą. Bet kokiu atveju, biurokratijos kalnų kalnai....

Atsakyti

Restar, ramiai kvėpuok, susirgimų daugybė, ligoninėn guldoma labai mažai, ir tai  daliai  paguldytų Covid gretutinis, prie kitos ligos.

O po 3 skiepų žinau ne vieną keliskart sirgusį.

Apie elektrines neišmanau nieko, o norėčiau ir reiktų pasidomėti..

Vieną ką neseniai išgirdau iš kažkokio energetiko  kalbosir užsifikasavo,kad nesirinkti didesnės, nei saviems poreikiams reikia..Nes kitaip bus nuostolinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 rugpjūčio 2022 - 16:29