Katuk, o kas kiek metų pačius elementus reikia keisti? Jie, kiek suprantu, nėra amžini.
Oj ten garantijų ne viena garantija produktui-12 metų, montavimui-10 metų, efektyvumui net 25 metai. Kas 5 metai siūlosi atvažiuot atlikt TA. Atsiperkamumą irgi prognozuoja 5 metus.
Bet turiu kol kas tik vieną pasiūlymą iš savo tiekėjo. Ir dar reik su ESO susišnekėt, kad prisijungimo sąlygas parengtų.
Laba diena, tylios šiandien:). Aš dukras po med.įstaigas patampiau -vienai dantį sutaisė, tada abiem Santariškėse kraujo nuleido.
Grįžę valgyt vėl egzotikos pasidarėm, ir viskas.
Niekur iš namų neišvažiavus bais greit atostogos eina...
Laba. Elektra. 0.146€/kwh pirmo etapo pabaiga.... saulė ant stogo nuo birželio. Tai sąskaita jau draugiška, jei pernai už birželį mokėjau 100 dabar 37€ atėjo. Bet mes nesijungėm į tinklus ir neatiduodam eso saugot. Sąskaitą gavau, nes vistiek naudojam tinklo tiek kad mažiau. pačių panelių efektyvumas krenta jei gerai nesivėdina t.y. ant stogo (pvz prie +30 jau krito gamyba). Dar ir kampas priklauso. Sujungimas, inverteriai ir t.t. ir pnš. Ten kuo tolyn į mišką tuo medžių daugėja. Bet ten vėl yra skirtumas ar atidavinėji ar gamini ir naudoji. Vyro čia reikalai aš tik retkarčiais galvą palinguoju tipo supratau. Tai vat kažką.vadinas vistiek girdėjau😁 Su mūsų neprognozuojamais valdžios sprendimais nežinia ar sąlygos nepasikeis gaminant net ir savom reikmėm. Juridiniems jau pakeitė. Jei mokėdavo pagal instaliuotą galią fiksuotą mokestį, tai dabar už persiuntimą nuo pagaminto kw. Tas pats skaitliuko nunulinimas balandžio 1 dieną. Šiemet per kovą prigamino žmonės tikrai daug ir viskas pavirto į keletą eurų (0.05€/kwh?). O balandis apsiniaukęs ir jau sveiki eso tinklai.tačiau visų situacija skirtinga, ir sprebdimai individualūs. Mes vasarai darėm, nes žiemą kiti šildymo sprendimai, kurie irgi šiurpina šiemet....
Mezgt nemezgu, bet siūlus jau pakilnoju. Virbalus susiradau. Gal rudeniop pabandysiu vieną projektą😊
O Freke, ačiū! Daug naujų dalykų išgirdau, apie kuriuos nebuvau pagalvojus. Reiks pabūt protingai aiškinantis
Bet iš tikro ir subalamūtinai. Ar man apsimoka investuot. Norint gaut Apva paramą, kai kuriuos dalykus privalai daryt...
Kad dar to neparašiau ir ano ir trečio😊😂 ir tik važiuodama pagalvojau🤣
Jei bus dar kas parašyk fb asmeninę. Draugė turi su apva. Mes be jos
Tai kaip ir sakei, kiekvienas atvejis individualus. Ir visko nenumatysi.
Tiesiog matau, kad kai kuriuos dalykus tas siūlytojas nutyli, neaišku, sąmoningai ar ne. Ar gal kitam etape pagarsins. Tai bent žinosiu, ko paklausti.
Plę, ir manosiūlai užsivežė camelio spalvos merino su trupučiu kašmyro pigesnio. Raš, kad fine merinas. Gal net švelnesni. Bet plonesni.
Nu ir gerai nereik man jau
Sveikos, skambino gydytoja, tai ir gerų žinių yra, ir nepatinkančių man. Geros žinios, kad panų skydliaukės rodikliai geri, net mažosios ženklus skirtumas nuo tyrimo daryto mūsų klinikoje. Tai vaistų gerti kol kas nereikia. Bet kas nedžiugina -antikūniai, kas rodo autoimuninius procesus, o tai reiškia -anksčiau ar vėliau, bus negerovių...
Mano fizinė savijauta irgi šlyja vėl .
Vakar smagiai pabaigiau 1 linksmą kojinę sau brangiausiai . Realiai vėl pajutau mezgimo malonumą, kuris buvo kažkaip išblėsęs. Va tuoj antrą ketinu pradėt, nes jeigu užmesiu - rizikuoja 1 basa koja likt
.
Restar, ar daug antikūnų?
Nekomentavo gydytoja, ar su brendimu negali būt kažkiek susiję? Gal kokio seleno pavartot profilaktikai?
Man šįkart irgi gydytoja nuspremdė patikrint antikūnus. Nu kad pažiūrėt, kas ten daros. Tai gerokai padidėję nuo paskutinio karto. Bet kadangi kiti rodikliai normoj, tai nieko ir nedarau. Toks laukimo režimas.
Plę, siūlo trūksta. Nedaug. Bus pakirptos rankovės man būt normaliai, o vyriškiui tai bus matyt. Gal skalbimo metu patampysiu kažkaip. Nu bet ir sunkumas to siūlo...

Restar, pasaugok savae. Po atostogų labai pasidraskei visom kryptim. Gal biškutį nuovargis ir miego trūkumas?
Lėtai mezgu Kopą. Siaurinu, nes pabandžiau pasimatuot- palaida visa

Tai jeigu sunkus, tai gal išskalbus ištįs. Tada apačią nuardysi ir užteks rankovėms .
Skirtingi tie antikūniai, vienai vienų arti 400, kitų apie 90, kitai vieni normoj, kitų net apie 900... Ėda ištisai saldainius....tai uždegiminiai procesai... Norėčiau labiau pasigilinti apie juos, bet telefonu greit greit susakė. Taip, gali būti ir dėl augimo/ brendimo, bet kai šeimoje yra atvejis, tai ir paveldėjimas ko gero. O seleną geria abi. Gal Saulei ir numušė jis TTH, tikiuosi, nuo 9 iki 2. Iškart liepiau kartu su sese gerti, kai sužinojau. Gydytoja ta pati, kur tu esi minėjusi, Mickūnaitienė.