Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal jėzuitai nuviliojo, nes ieškojo :). Bet šiaip tai vieni iš kitų tuos mokytojus gaudo...

Gadget, nelabai randu ČMM Jankūno, nesu apie tokį ir girdėjus. Noriu, bet pagal artimiausius mano planus, tai, matyt, tik po Stambulo, nes įtempta mažumėlę su darbais, dar kažko reks nusipirkt ir sau, ir vaikams, o trečiadienį išskrendu.

Tai pas dukrą visgi 2 naujokės. Abi iš Alytaus. Viena laisva vieta buvo, kita atsirado, kai tas vyrukas išėjo.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Oi mane naujas startas baugina. Dukra žiauriai prisirišus, tai nuverkėm abi prie mokyklos  :D  tikiuosi draugių susiradus mažiau tos mamos norės  :hmm: sunkiai eisis, nes nedrąsi, bijo klaust. Teks ir namie padirbėt nemažai.

Mezgimo fronte nieko naujo - kojinės  :D 

Atsakyti

Waidaw - stabilumas gerai :). Turiu omeny kojines. O dukra pirmokė? (man sklerozas :) ). Žiūrėti pirmą sakinį. Reiškia, pokyčiai trikdo, ypač jautrias asabas. Nu, pvz, aš šiuo metu net kojinių nebemezgu... Sustojau ant antros 48 dydžio kojinės :).

Atsakyti

Sveikos, Restar, turėtų būti Waidaw dukra pirmokė, nes kiek pamenu, ji pirmiau vežimą stumdė nei aš

Atsakyti
Labas rytas, mano drąsuolis ir tai bijo, kad nemokės matematikos spręst, nors jam matematika- tikrai lengva. Gaudosi visokiuose iš mažesnių skaičių atimt didesnius - minusiniai reikalai ar šimtus sudėt. Arba, kad piešt nemokės. Bet kalbam nemažai, aptarinėjam, įsivardinam, ko bijo ir ką tada daryt.
Bet vakar tooookios emocijų audros buvo vakare pas vaiką, kad ėjau sedativo pirkt. Buvau pamiršus pradinukų bangas.
Atsakyti

Ramintas, tu turbūt jauniausia mamytė pas mus :). Kol neprisijungė kitų su mažesniais vaikučiais :).

Pasiilgau Nitės, Abelo... (čia tiesiog minties šuolis)

Mano didžiausia bailė - irgi I-okė :). Bandau įkalti visiems (ir sau), kad nerimauti dėl nežinomybės - normalu, bet kaip gali bijoti to, ko išvis nežinai/nepažįsti. Tai bandom įsivardinti, kas gali būti blogiausio toje "baisioje" situacijoje. Pvz, bijo naujos matematikos mokytojos. Kodėl bijo? Nes jau nauja auklėtoja išgąsdino, kad ta mokytoja labai nemėgsta vėluojančių. "Ar tu vėluoji?". "Ne, aš niekada nevėluoju, bet yra, kas visada vėluoja 15 minučių". "Tai kam reikia bijoti?". Va tokios vat baimės. Suprasčiau, jeigu bijotų, kad visai nesupras matematikos pas tą mokytoją. Bet kol kas niekas nei tokių gandų nepaskleidė, nei ką. Gal kaip tik bus aiškiau.

Nu, o aš bijau, kaip 5-okė grįš namo ir spės į muzikos mokyklą. Nes... tėvai atsilupę, nuvažiuos tai su broliu, o parvažiuot dorai nepamokinom, na, ir nėra visai paprasta, kai reikia kažkur spėti - visur reikia paeiti, pereiti gatves. Pradinė tai buvo šalia ir be gatvės...

Atsakyti

Pirmokė  :) 

O jo, sedatif ir man reiks duoti. Naktį neprakvėpavo. Sieju su stresu. 

Įdomu kaip šiandien bus. Ryte linksma buvo su drauge. Bet mokytoja sakė persodins juos, tai nežinau nežinau.

Pato valeradix geriu. Gerai nuima, bent miegot lengviau. 

Gabau užsakymą pratestuot kojininius siūlus. Reiks vakare helixą jaučiu pamegzt. 

Atsakyti

Mane prieš pora naktų ar pan. gerai nuėmė, kai prieš 5 jau buvau "gerai" išsimiegojus,  1 valeradixo ir 2 sedatif :). Pasirodo, tuos pačius vartojam :). Bet sedatif baigiau. Blogiem atvejams turiu sau Lexotonilio... Esu per gyvenimą suvartojusi gal jo 3 tabletes - visas šią vasarą :). Liepiau vyrui Austrijoj autostradoj kuo greičiau stot prie Macdonaldo, vos jį pamačiau, nes galvojau, kad vaistai bagažinėj, kol neapėmė manęs nepadori vaikų akyse isterija, nes buvo visiškai blogai, galvoju, pradėsiu rėkti ar verkti ...

Smalsu, kokus siūlus testuosi, Waidaw?

Atsakyti

Man sedatif per silpni. Arba ilgiau laukt gal, kol suveiks  :unsure: 

Testuosiu bulgariškus siūlus Performance Sockwool Prime multi :) Nesu turėjus dar bulgariškų siūlų. Rašo, kad seniai rinkoje jie. 

Atsakyti

Einu grupėje parašysiu, kas man gyvenime darosi. Ir čia jau lengviau, jeiguką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 rugsėjo 2022 - 10:28

Nusiraminimui vartoju meilę: vaikams, draugams, gamtai, gyvūnams ir šopingui.

Atsakyti
Gadget, daugumai čia pirmokų baimės smile.gif Kurios šiek tiek persiduoda ir mamoms. Mamos dažniausiai kažkokiais būdais jau būna atradę savo būdus. Su vaikais- sunkiau.
Atsakyti