Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai, tu apie savijautas? :) o galvojau/supratau apie veiklas. Kai būna- skirtingose vietose vienu metu reik būt.

Su Emiliu kalbam. Bijo. Naujovių, pamokų. Nepasitiki. Bet jis gudrus :) Viskas jam bus gerai. O ir aš rugsėjį sutariau pusę dienos ofise, pusę iš namų. Geras tas naujas įstatymas. O paskui dėl darbų- matysiu pagal būrelius. 

Atsakyti

Aha, aš irgi nesuvedžiau, galvojau, kad apie kažkokių veiklų intensyvumą. Te  :4u:  :4u:  :4u: . Nu, matyt, bet mitybos ir gyvenimo būdo (plačia prasme) keitmo nieko nebus. Sako autoimunikė autoimunikei :). Mano stabilumas ir proto aštrumas šiuo metu mane džiugina, bet žinau, koks jis trapus. 

Deja, mano trenerė išvyksta į užsienį, nebebus mano sporto. Nemokamo  :cray: . Ech... Reikia kito stebuklo - kad ką faino susirasčiau, bet nežinau dar nei ko, nei kur, nei kada ieškoti... Kaina irgi svarbu, ir fainumas.

Atsakyti

Niuma aš apie viską. Su tokia savijauta ir mini veiklų jau krioklys :D 

MB vėl atostogos, turim veiklų sveikatinimo ir kitokių. Aš asmeniškai irgi prisiplanavus. Buvo dukrų gimtadienis, dar vyro brolis vėl LT. Dar pora gimtadienių. Dar baldų meistrai, visokie šiaip reikalai.... nupirkt, paimt, nuvežt, parvežt, nuskint, nuravėt, nupjaut, susitikt... galva ūžia, atmintis paveda, viskas erzina... tikiuosi neužklups koks panikos priepuoliukas :rolleyes:​ ir turbūt dėl to negaliu pagalvot ramiai apie kokį tai mezginį

Atsakyti

Restat, taviškė Čiurlionkėje? Pasiklausyk Asmik interviu Andriui Rožickui. Manau, turėtų galutinius taškus ant i sudėti.

Atsakyti

Šiandien buvau pasižiūrėt Čiurlionio paveikslų per virtualios realybės akinius. Koks neapsakomas įspūdis. Labai rekomenduoju!

Atsakyti

Katuk, suprantu tave. Čia tinka posakis: 

- Kaip suvalgyt dramblį?

-Po kąsnį.

Atsitrauk nuo globalinio veiksmo, susiskaidyk dienom, valandom. Stebėk savijautą, kiek spėji. Su poilsiais :) Ir mezginiais į tarpą 🥰

Paskutines dienas panašiai ir dėl darbų, ir dėl pinigų jaučiuos. Daug ką mokyklai pasilikom supirkt iš rugsėjo mėnesio algų. Emilį, kaip priklauso suruošėm. Dičkiam, ko truks, nupirksim vėliau. Sako, daug priemonių iš praeitų metų turi.

Vyras kokius 5 marškinius  perleido Viliui. Abu vieno ūgio, o nuo skalbimo pasitraukė per pečius, tai tinka jam. Švarko iki naujų metų pakaks. Fizinį pradžioj su šortais darys. Kažkaip taip ir dėliojuosi. Gyčiui praktiškai viskas liko po Viliaus,nes tada karantinai - nuotoliniai buvo. 

Ko tai vyrui nesimiega 😁  Išsibudinaus ir aš. Bet reikia dar nusnaust. 

Atsakyti

Labai pritariu Niumos filosofijai, panašiai taip ir elgiuosi dažniausiai. Bet būna, kad darai per negaliu ir jau tie simptomai link Katuko traukia. 

3 jau išėjo, 1 dar miega :). Mielai ir aš pamiegočiau, bet nei kada, nei išeitų užmigt.

Jurgitak GAL paklausysiu. Kažkur jau girdėjau Asmik, ką apie Čiurlionkę ji sakė, kad traumavo ją. Maniškė iki šiol tik džiaugėsi mokykla. Bet krūvis daro savo. Na, išeiti galima bet kada - spalvų ir stiliaus pajautimą įgavo negrįžtamai.

Gražios dienos visoms, ypač mokinių mamoms  :4u:​. Kada nors ir mes būsim atsipūtę tuo klausimu kaip Katukas :). Bet, kaip matom, rūpesčių visada netrūks :)

Atsakyti

Su mokslo, žinių diena! 

Tik mokslas ir žinios gali išgelbėt pasaulį :mirksiukas: arba pražudyt.

Viską aš žinau :B net ir stengiuos taikyt. Bet gi puikiai žinom, kad tų kintamųjų išorinių ne viens ir ne du, ir jie vis taikosi mūsų tvarką sujaukti. Tai kai aš viena, visai sekasi susitvarkyt, bet kai atsiranda planuotų ir neplanuotų pašalinių, va ta ir atsiranda išbandymai. Tenka nuolat perskirstyt darbus.  Ir šis laikotarpis yra labiau "reikia", o ne "noriu". Ir dažnai tuos "noriu" paaukojam vardan "reikia"

Jurgitak, ir aš noriu pamatyt! Bet kai atsiverčiau kainą, tai net žagtelėjau. Tai jau nebežinau, ar noriu. Bet gal reikia :D 

Vakar mezgiau. Išsitraukiau nebaigtą Woodfordą. Eilės kilometrinės, net 4 numezgiau :D​ 

Atsakyti

Jurgitak, 01 Rgs 2022 - 01:03, parašė: Restat, taviškė Čiurlionkėje? Pasiklausyk Asmik interviu Andriui Rožickui. Manau, turėtų galutinius taškus ant i sudėti.
Nuorodą, pls

Mano turtas nori pereiti į Čiurlionkę.

Atsakyti

Katuk, gi matematikė esi. Tai visi darbai ir rūpesčiai privalo dalintis iš dviejų, o dalis ir iš keturių. Dabar panašu, kad dalinasi iš vieno. O jei kažkas turėtų teises tai ir dar geresnė matematika būtų.

Gaila man tų vaikų su meniniais polinkiais, nes kažkaip stebiu, kad būtent juos labiausiai žaloja ir fiziškai, ir psichiškai. Sorry bet man pasakymas, kad keli vaikai bandė žudytis būtų absoliučiai vienareikšmiškai signalas bėgti iš ten. Vaikai turėtų turėti vaikystę, o ne mintis apie pabaigą.

Mokykla kaip mokykla, ten jokių rūpesčių, bet pradėsim dantų tiesinimo kelią, tai čia man didesnis stresas. Aš tai nesiryžčiau, bet pati nori, tai gal užteks motyvacijos.

Atsakyti

Su rugsėjo 1-ąja !

Šiandien FB kažkur paskaičiau, kad sveikinti mokinius( manau, mokytojus o ir tėvus :D )su rugsėjo 1-ąja, tai tas pats, kaip arklį su arimo pradžia. :rolleyes: 

Apie Asmik truputį čia  nuo 13.55 min. https://www.lrt.lt/m...itko-nesugebame

Bet gal nuo tų laikų kas keitėsi, nors jei vaikai ir dabar bando žudytis...  :blink:  :blink: 

Restar, aš FB  Vilma Ki  :4u:​ 

Atsakyti

pridubliavo  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 01 rugsėjo 2022 - 09:11