Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Čia pokalbis. Bent jau man labai patiko.

https://www.lrt.lt/m...ime_start=6<br>

Atsakyti

Jurgitak, ir aš noriu pamatyt! Bet kai atsiverčiau kainą, tai net žagtelėjau. Tai jau nebežinau, ar noriu. Bet gal reikia :D

Katuk, nusiųsk kam nors užuominą apie dovaną. Aš pati irgi pakvietimą dovanų gavau. Dabar, mūsų amžiuje :), įspūdžius mums ir turėtų aplinkiniai dovanoti. Daiktus, kurių reikia, ir pačios galim nusipirkti, o įspūdžiams dažniausiai paskreginam.

Atsakyti

Šiais kosmoso laikais 10 eurų ar čia pinigas :D Aš irgi buvau, įspūdį paliko, tik baigėsi labai greitai. Matyt ne tik erdvės, bet ir laiko pojūčius sujaukia :D Nors dabar galvoju, kad gal Katukui ir nebūtų labai ten faina, nes biški planetas susuka besidairant aplinkui :hmm:​ 

Atsakyti

Nu paguodei, Liniuka :D 

Ačiū visoms už patarimus! Aišku, kad kažkaip tvarkausi, bet gi pasiskųst tai reik :D 

va, turiu naujus gražius nagus :P​ 

Atsakyti

Parooo nagus. Aš irgi šiandien einu ir jokių idėjų.

Atsakyti

Priedas  received_933569094703511.jpeg   155,08KB   0 Parsiųsta kartų

Prisiderinau prie savo orchidėjų :D

Atsakyti

Ir vėl TA spalva :wub:​ Bet šįkart netinka, nes dabar beveik tokia tik vos tamsesnė. O šiaip paskutiniu metu patinka be jokios spalvos, tik švelniai rožinė bazė.

Atsakyti

Iš tiesų maniškė šiek tiek kita :D  šįkart gal su tokiu labiau violetiniu atspalviu, ne rožiniu. Tos spalvos atspalvių pas ją kokie 5. Tai kai nežinau, ko noriu, apsistoju ties kažkuriuo iš jų. 

Viliojo švelniai žalia ir šviesi oranžinė su blizgiuku. Bet vat burtai krito taip :D 

Prieš tai turėjau labai fainus, 5 spalvų. Kas buvo Birštone, matė. Visokių violetavų atspalvių, su perlamutru lengvu. 

Atsakyti

Šiandien patyriau malonų šoką, kai pamačiau savo Vilių su kostiumu 🥰 Mamka išsilydė 🤣 

Vyrą nuvežiau į darbą, dičkiai su draugais, mudu su Emiliu atostogaujam :) Gal net mezginį pasiimsiu :) 

Atsakyti

Sorry bet man pasakymas, kad keli vaikai bandė žudytis būtų absoliučiai vienareikšmiškai signalas bėgti iš ten. Vaikai turėtų turėti vaikystę, o ne mintis apie pabaigą.

Mokykla kaip mokykla, ten jokių rūpesčių, bet pradėsim dantų tiesinimo kelią, tai čia man didesnis stresas. Aš tai nesiryžčiau, bet pati nori, tai gal užteks motyvacijos.

Liniuka, negalima taip vienareikšmiškai spręsti. Gal žudytis bandė tie vaikai, kurie patys čia mokytis nenori, o tėvai vertė čia juos pasilikti. Konkrečiai išėjo vaikinukas, kurio tėvai abu baigė šią mokyyklą. Gal vsg buvo jam spaudimas . Žinau mergaičių, kurios nenori, bet negeba pasipriešint tėvams. Tai nebūtinai problemos mokykloje. Aš saviškės čia niekaip neorientavau, tik palaikiau jos norą. Kai jis dings - galės eiti į kitą mokyklą. O kol kas stebiu ir moteriškai pasibėdavoju čia, nes realiai gaila man jos, bet čia jos sprendimas. Yra vaikų, kurie puikiai jaučiasi, puikiai mokosi visus dalykus ir puikiai piešia.

Nuorodą, pls

Mano turtas nori pereiti į Čiurlionkę.

Na, pereiti taip paprastai nepavyks. Reikės stoti. Geriausias metas tai padaryt buvo pirmoj arba dar penktoj klasėj, kai priėmė 12 žmonių. Dabar priima tik jeigu atsilaisvina vieta. Pas maniškę į 9tą klasę, sakė, kad buvo norinčių stoti virš 30, o vieta buvo 1... Tai turi būti išskirtinis talentas, kad priimtų.  Dabar, kaip suprantu, mokosi dailės mokykloje kokioje nors? Gali gi su manim tuo klausimu pasikalbėti :), jeigu kas nors rūpi. Gal patogiau nei per 2 mokyklas, bet akademiniai dalykai bent kai kurie čia kenčia, fizikos mokytoja yra 1 ir prastoka. Galiu parodyti tvarkaraščius, jeigu įdomu. Nuo kitų metų mokysis ir šeštadieniais.

Šiandieną praledau su maže, kuri ... didžiausia klasėje. Atrodo, jau susirado  2 drauges vos tik susitiko ant bažnyčios laiptų :). Paupio turgus ūžė nuo mokinių ir jų tėvų. Sušių būtų reikėję laukti 1,5 val, tai pasitenkinom kitu japonišku maistu, po 0,5 val :). Dar torto nerealaus užsukom į Heydekrug. 2 kartus sūnų susitikau visur bevaikščiodama :). Namie baigiau vaflius kepti. Dabar reikia pradėti antrą pamainą - darbus apsikuopti.

Atsakyti

Pas mus iš mokyklos per vasarą iš darbo išėjo visos trys anglų kalbos mokytojos, tai kurį laiką pamokos tiesiog nevyks :D​ 

Atsakyti

Liniuka, waaaaau...

Restar, pakalbėsiusu tavim. Ji su Jankūnu kalbėjo, jis ten dėsto. Gal nori miesto kavos? Kur nors aplink g9?

Atsakyti