Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, lengvo sirgimo ir greito pasveikimo.

Grįžau su Emiliu iš jo krepšinio. Išlėkė į lauką su paspirtuku. 

Atsakyti

Qqte, linkiu greito ir malonaus grįžimo į demokratiją!

Atsakyti

Qqute, sveik :4u: . Būsi kaip dauguma, gana būt išskirtine :).

Mano visi vaikai namie  :wub: .

Pakuotis reikės pradės, finalizuoti rūbus 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-09-07-09-08-02-91_1b2c6aa86778ffc370d702edc0a39d6c.jpg   84,12KB   0 Parsiųsta kartų

Aaawwesomeeeeekaišilta!

Vilniuje irgi gera, iš esmės.

Atsakyti

Ryte +2 :blink:  tie +30 anoj savaitėj tokie biškį nerealūs atrodo... ir visiškas pasimetimas, kaip rengtis. Ne ką, o kaip. Nes rūbų tai pakanka, tik trūksta aiškumo :D 

Rasyte!!! Tu nuostabi :yahoo:  būtent tokio prigimimo aš ir naudojau, tik RU gamybos :rolleyes: dėl savaime suprantamų priežasčių, vėl įsigyt nebeišeina.

Qqte :4u:  nu karūna tai karūna. Tik karūnavimą dėl visa ko oficialų pasidaryk.  Iš tiesų, aš kažkiek tikėjaus, kad būsi ta išskirtinė.... nuvylei :D  iš tikro-tai lengvai ir greit linkiu :4u: 

Mezgimo srityje visiški nusivylimai. Net nepamenu, kur tas anksčiau numegztas kojines nukišau, net neišskalbiau :rolleyes:  ir reiktų gal pasiimt ryt išvažiuojant kaži kokį tai mezginį....dėl visa ko. Ten laiko daugiau laisvo. Čia tai buitekas užgožęs viską

Atsakyti

labas

katuk o oficialų tai čia kaip? dabar užtenka šito testo, gydytojai tik nuotrauką nusiunčiau :) biuletenį parašė

Nu dėl lengvai tai šiandien jau gal kiek lengviau, vakar kaip sako na bukvu ch buvo. O vaikis sakė kosau kaip senas diedas :D ir atrodau kad mirštu

bet šiandien jau turbūt pamegzt galėsiu-jau nesuka visų turimų sąnarių 

Gyvensiu turbūt :)

Atsakyti

Tai jo jo, turėjau momeny, kad esveikatoj užfiksuota.

Dėl savijautos te dar vieną :4u:​ 

Atsakyti

Aš irgi pažiūrėjau, kad tas tušas panašus į tą katuko vežtą. Man labai patinka, reikės nusipirkt.

Guli siūlai paštomate. Išsirinko M. megztiniui, tik dar nesugalvojo kokiam. Siūlas storas, galėsiu atsipalaiduoti tarpe tarp savo pyniavimo su 2,5 virbalais. 

Oras lauke pats tas sluoksniavimui, o viduj megztiniams :super:​ 

Atsakyti

aš tai prisiskaičius atsliepimų nusipirkau prabangų tušą su tokiu pat efektu. Pradžioj spjaudžiausi ir gailėjausi, kažko dažantis man jis tepė, bet kažkaip išmokau, Nu ir dažnai man nauji tušai taip, po kokios savaitės jau gerai :)

bet aišku norėtųsi pigesnio, kai išbaigsiu ieškosiu

maniškis va toks 
https://www.douglas....volumiser-38-c/

kai pierkau brangiau kainavo

Atsakyti

Su tais sluoksniais toks reikalas... su tiek sluoksnių einant karšta, nusirengi-šalta ir dar rankose kažką tįst reikia

Arba sluoksniai viens prie kito nedera. Arba kūnas prie sluoknsių :rolleyes: 

Žinau žinau, pilna dabar visokių masterklasų ir programėlių, kaip susidėliot garderobą, bla bla bla. Realybė dažnai prasilenkia su instagramu :D 

ir nuoga nevaikštau :B  ale bet vat visada su tokiu staigiu oro pokyčiu sunkoka būna pradžioj

Aj, dar būna, kad nepamenu rūbų, kuriuos turiu :D​ 

Atsakyti

Katuks, sklerozė - pirkimųvariklizzz

Atsakyti
Aš dabar vakarais atsimenu Liniuką biggrin.gif Bo nes einu miegot vis 22 val. Kai 'normalus' mano miego laikas 24-1 val. Ilgiau ko tai nepatempiu. Net ir ofiso laiką susiderinus iki pietų.
Bet jau vakar kojinės kelias eilutes pamezgiau. Ir gavoju, ką po jų norėsiu judint. Bandau strong kulną smile.gif Pasirodo, paprastesnis nei standartinis. Gal net ir patiks ateičiai visada.
Atsakyti