Qqte, lengvo sirgimo ir greito pasveikimo.
Grįžau su Emiliu iš jo krepšinio. Išlėkė į lauką su paspirtuku.
Screenshot_2022-09-07-09-08-02-91_1b2c6aa86778ffc370d702edc0a39d6c.jpg 84,12KB
0 Parsiųsta kartų
Aaawwesomeeeeekaišilta!
Vilniuje irgi gera, iš esmės.
Ryte +2 tie +30 anoj savaitėj tokie biškį nerealūs atrodo... ir visiškas pasimetimas, kaip rengtis. Ne ką, o kaip. Nes rūbų tai pakanka, tik trūksta aiškumo
Rasyte!!! Tu nuostabi būtent tokio prigimimo aš ir naudojau, tik RU gamybos
dėl savaime suprantamų priežasčių, vėl įsigyt nebeišeina.
Qqte nu karūna tai karūna. Tik karūnavimą dėl visa ko oficialų pasidaryk. Iš tiesų, aš kažkiek tikėjaus, kad būsi ta išskirtinė.... nuvylei
iš tikro-tai lengvai ir greit linkiu
Mezgimo srityje visiški nusivylimai. Net nepamenu, kur tas anksčiau numegztas kojines nukišau, net neišskalbiau ir reiktų gal pasiimt ryt išvažiuojant kaži kokį tai mezginį....dėl visa ko. Ten laiko daugiau laisvo. Čia tai buitekas užgožęs viską
labas
katuk o oficialų tai čia kaip? dabar užtenka šito testo, gydytojai tik nuotrauką nusiunčiau biuletenį parašė
Nu dėl lengvai tai šiandien jau gal kiek lengviau, vakar kaip sako na bukvu ch buvo. O vaikis sakė kosau kaip senas diedas ir atrodau kad mirštu
bet šiandien jau turbūt pamegzt galėsiu-jau nesuka visų turimų sąnarių
Gyvensiu turbūt
Aš irgi pažiūrėjau, kad tas tušas panašus į tą katuko vežtą. Man labai patinka, reikės nusipirkt.
Guli siūlai paštomate. Išsirinko M. megztiniui, tik dar nesugalvojo kokiam. Siūlas storas, galėsiu atsipalaiduoti tarpe tarp savo pyniavimo su 2,5 virbalais.
Oras lauke pats tas sluoksniavimui, o viduj megztiniams
aš tai prisiskaičius atsliepimų nusipirkau prabangų tušą su tokiu pat efektu. Pradžioj spjaudžiausi ir gailėjausi, kažko dažantis man jis tepė, bet kažkaip išmokau, Nu ir dažnai man nauji tušai taip, po kokios savaitės jau gerai
bet aišku norėtųsi pigesnio, kai išbaigsiu ieškosiu
maniškis va toks
https://www.douglas....volumiser-38-c/
kai pierkau brangiau kainavo
Su tais sluoksniais toks reikalas... su tiek sluoksnių einant karšta, nusirengi-šalta ir dar rankose kažką tįst reikia
Arba sluoksniai viens prie kito nedera. Arba kūnas prie sluoknsių
Žinau žinau, pilna dabar visokių masterklasų ir programėlių, kaip susidėliot garderobą, bla bla bla. Realybė dažnai prasilenkia su instagramu
ir nuoga nevaikštau ale bet vat visada su tokiu staigiu oro pokyčiu sunkoka būna pradžioj
Aj, dar būna, kad nepamenu rūbų, kuriuos turiu