Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma jei aukštesnė keltis tai tikrai turėtų patikt. Man daug geriau ant kojos nei paprastas gula

Vienas pradėtas kojines baigiau, liko dar viena be poros su kvarbatke bet neįžiūrau nieko, megsiu švoesias kokias, lovoj prastesnis apšvietimas nei foteliuky

Atsakyti
Mano keltis neaukšta, bet galiu megzt ir ne sau, nes iš to pilko-melsvo-šviesaus woolinio mezgu. Universalios gali būti.
Atsakyti

o ten visai vyriška spalva sakyčiau :)

nu bent aš vyriškas žadu megzt iš jo

Atsakyti

Niuma, kaip miela, kad apie mane pagalvoji :) Nors ir vištų kontekste :D 

Vakar tai išvis 21 valandą nuėjau miegoti. Vyras dirbo, akys labai jautrios buvo, nei skaityt, nei TV žiūrėti, tai ėjau miegoti. Nors prieš tai truputį pažiūrėjau, kaip Jakilaitis ministrą Kreivį vartė :D​ O šiaip tai su ta elektra tai jau nebejuokinga... Jau ir aš tikiu, kad krizė ryt poryt šiom dienom ateis. 

Atsakyti
Aš irgi pajautrėjusias akis jaučiu verysad.gif aną dieną net vėjas labai erzino lauke. Ėjau ir ašarojau. Ir labai jau laukiu akinių..
Atsakyti

Vakar ir aš lovutę Liniukos laiku įsisavinau. Nesiverčiu per galvą.

Atsakyti

Man akys visada sujautreja šildymo sezono pradžioje, kai oras išsausėja. Bet dabar tai dar nešildo. Reikės lašiukų nusipirkt.

Atsakyti

Man akys visada sujautreja šildymo sezono pradžioje, kai oras išsausėja. Bet dabar tai dar nešildo. Reikės lašiukų nusipirkt.

Perskaičiau "susiaurėja"

..

Grįžau pažiūrėt atidžiau

Atsakyti

Yra tiesos ir dėl susiaurėjimo :D Kai peršti akis tai prisimerki natūraliai :D​ 

Atsakyti

Aš jau senokai lašiukus vartoju... kaip kokį kremuką pasitept, ryte po lašiuką laštelt-įprotis. 

Miegot irgi anksti einu. Nes nėr kuo užsiimt :D  nei mezgu, nei skaitau, nei teliko žiūriu. Vakar su dukrom kortom lošiau :D  užsuko mus aplankyt :rolleyes: 

Ir krizės biškį bijau... nu tiksliau neramu.

Beje, APVA mane įrašė į petendentų sąrašą :D  paramai dėl elektrinės. Bo baisiai daug norinčių. Tai va , nebus man laimės . .bent kol kas

Atsakyti

Man akių gydytoja jau senokai liepė lašiukus vartot jei nenoriu kad suskeldėtų ragena. Sako rankų kremą naudoji, veido, va ir akių lašus reikia su amžium...

Kai tik nepalašinu iš kart ašarojimas baisinis

Atsakyti

Dorojau ešerį ir susivariau aštrų peleką į nykštį. Būtų dzin, bet pirštas tai tas biometrinis :D Ir telefoną atsirakint, ir pardėj telefonu susimokėt. Nu vieni nepatogumai :D​ 

Atsakyti